Это оплата долга за 01 и 02/2021, как написано в счете.
Сотрудница Нафтогаза, которой я позвонила в четверг на горячую линию и в который раз объяснила ситуацию, посоветовала мне ежедневно заглядывать в кабинет в раздел: "Довiдка про стан рахунку" . Мол, когда деньги поступят, сумма поменяется.
Теперь мое утро начинается с визита в кабинет и скрина с датой и суммой долга.
Вот скрин на сегодня (под суммой долга указана сегодняшняя дата):

Самое неприятное, мягко говоря, что они кивают друг на друга.
Вот наша переписка с Нафтогазом за сегодня:
Я :" Доброго дня! ОР №250000161. Знову прошу допомогти. З мого рахунку «Ощадбанк» 10.04.2021 о 18:10 зроблена оплата за газ на суму 6000,00. Станом на 16.04.2021 на 11:45 гроші не відображені на моєму ОР№250000161. Я з’ясувала, що платіж було здійснено через платіжну систему Ощад 24, швидкість зарахування коштів у якій – максимум 3 банківські дні.
Це дивна ситуація. Прошу надати мені офіційну відповідь, про наявність або відсутність коштів, для подальшого з’ясування ситуації. Адже Ощадбанк надав мені виписку про списання коштів з мого рахунку.
Квітанцію про сплату від 10.04.2021 та виписку додаю. Дякую.
Нафтогаз: "Доброго дня! Перевірили інформацію за поданим Вами номером особового рахунку. Кошти ще не зараховані за Вашим особовим рахунком. Очікуйте, будь ласка, як тільки кошти будуть зараховані за рахунком інформація відобразиться в Вашому особистому кабінеті."
Сегодня я заказала в Ощаде справку с синей печатью.
Я уже даже не знаю, что еще сделать....
Социальные закладки