|
в ту ночь мои родители не спали а сидели в погребе спрятаны "гадами" Бандеровцами от фашистов.Слава Богу их не нашли.Если бы нашли то растреляли и родителей и всю семю " клятих" Бендер.За то шо прячут жидов.И таких семей были не одна.Но после фашистов пришли " наши" или правильно ваши и позабирали все до последней картошины у Бандер.А у них было двое детей четыры и пять лет.Не говоря о стариках.И двоих моих родителях которые не могли показатся на улицу.Соседи оуновцы принесли суп с кропивы и не дали умереть.А вы сытие зажравшиеся сикунки сидите в теплых квартирах, на компах купленные за отцовские денги и пишите шото про ОУН и УПА.Тупорылые ублюдки.
[MOD] Неуважительное отношение к участникам форума
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 15.01.2012 в 21:51.
шо засранцы взбудоражились пишем про то не знаем про шо идете туда незная куда.Одним словом засранцы тупие.Лечите головы.
встановлений в 1973 в Тель-Авіві
скрізь гуглиться
правда фото щось не вдалося знайти
не гуглиться
http://www.google.com.ua/#hl=ru&cp=4&gs_id=3j&xhr=t&q=%D0%BF%D0%B0%D0%BC'%D 1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA+%D1%88%D1%83%D1%85%D0 %B5%D0%B2%D0%B8%D1%87%D1%83+%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1% 8C-%D0%B0%D0%B2%D1%96%D0%B2&pq=%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D1% 8F%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA+%D1%88%D1%83%D1%85%D0%B 5%D0%B2%D0%B8%D1%87%D1%83+%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C-%D0%B0%D0%B2%D1%96%D0%B2&pf=p&sclient=psy-ab&safe=off&biw=1280&bih=681&source=hp&pbx=1&oq=%D 0%BF%D0%B0%D0%BC'%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA+%D 1%88%D1%83%D1%85%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87%D1%83+%D1 %82%D0%B5%D0%BB%D1%8C-%D0%B0%D0%B2%D1%96%D0%B2&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_ upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=a2d4298edd5f 3c2d
третя позиція - то не я придумав, то гугль.
Так де пам'ятник?
я заінтригований.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
не плутайте Шептицького з Шухевичом
угу,
звиняйте,
при демонстрації пошуку не те написав.
менше з тим.
є посилання з непевного джерела. ось воної http://elise.com.ua/ru/content/andre...kvi-gromadskij це сайт юридичної консультації а Ужгороді.
А є ось це
http://mytropolyt.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.htmlМи чули, як українські друзі відгукуються про митрополита Андрея Шептицького, котрий рятував євреїв під час війни, говорять про пам'ятник, який, буцімто споруджено на честь митрополита в Тель-Авіві. Наші друзі не знають, що в Тель-Авіві немає ніякого пам'ятника, немає навіть маленького деревця, що розквітало б весною в Алеї Праведників світу в Яд ва-Шем.
зверни увагу на те, чій це сайт.
Навіть немає про що сперечатись.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
очень неоднозначный человек Шептицкий, священик и должен спасать людей, его многие любят, потому что таки да спасал, многие ненавидят, потому что его соратники тысячими убивали евреев)) вот что говорит историк Шимон Редли
Ще звинувачують, що він не втручався, коли у перші дні німецької окупації українці почали погроми у Львові. Це факт. Натовпи українців повбивали тоді кілька тисяч євреїв у Львові та сусідніх містах та містечках. Але спробуймо поставити себе на місце Шептицького.
Я вважаю, хоч не можу цього довести, що Шептицький був абсолютно приголомшений тим, що відбувалося на вулицях Львова. Літо 1941 року, все летить шкереберть, ошалілий натовп божевільних. . . Що конкретно він міг зробити, щоб зупинити такий натовп?
вот оно что)))
Є ще одне звинувачення: Шептицький публічно не закликав українців не вбивати євреїв. Мовляв, чому у пастирських листах "Не вбивай" і "Про милосердя" він не написав чорним по білому "не вбивайте євреїв"?
Відповідаю: так думати може тільки той, хто не знає історії тих часів. Якби він написав "не вбивайте євреїв", то всі ці листи були б конфісковані, а сам він – заарештований.
Так. Коли в Ізраїлі говориш щось хороше про українців, люди відразу нападають. На мене неодноразово вже нападали. З поляками так само, проте найгірше з українцями.
Була це наївна віра - ймовірно, він сподівався, що після німецького програшу між Сходом і Заходом, Росією та Америкою з Англією з'являться якісь домовленості, які створять умови для незалежності України
так и никто и не договорился)))))
Шептицький був багатогранною особистістю. Були у нього як і дуже позитивні сторони, так і негативні. На мою думку, загальний висновок все ж таки позитивний. Я можу про це дискутувати як з євреями, так і з поляками.
Вообщем неоднозначная личность)) я сматрю там все такие наивные были))))но памятника НЕТ
Вы думаете, что в Израиле могут помянуть хорошим словом эту мерзость, писавшую Фюреру :
"непобедимый полководец несравненной и славной Немецкой армии, я буду молить Бога о благословении победы Немецкой Армии. Руководящие круги на Украине стремятся претворить в жизнь новый немецкий порядок" ?
Эту мразь, что направила капелланов на "пастырскую рабору в дивизию СС «Галичина»" ?
В Израиле, Шептицкому было отказано в звании «Праведник народов мира» из-за : "сотрудничества с немецкими оккупантами, в том числе участия в создании дивизии СС «Галичина»".
А единицы евреев спасали и кой-какие эсэсовцы, предчувствуя недобрый конец.
Социальные закладки