|
Anastasiia Bereza @Ana_Bereza 42 мин.
Все-таки очень хотелось бы понять, кто такие эти бендеровцы?![]()
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
развейте мой прах над минным полем
я относилась нейтрально к российской политике. мне начхать было.
но я очень очень против их вторжения на территорию моей страны!!!!
я очень за референдум в Крыму - если там и правда больше половины желающих отделиться, туда им и дорога. но от кого их там Путин собрался защищать??? там что, убивали кого-то????
и мне не нравится ваш пренебрежительный тон. просто для справки
моя Нюша 03.03.2012
Ребятки, для людей, истерящих по поводу "войны", читающих майданоСМИ и смотрящих майданоТВ, вы слишком переборчивы.
Это информация. К размышлению.
Как и любой человек от политики, он, безусловно, подает информацию слегка субъективно. Дыма без огня не бывает. Если такое есть на самом деле, что сейчас весьма вероятно, т.к. наш вио главнокомандующий интенсивно меняет памперсы, то будут и подтверждения.
Наталка Фіцич
Якби російської агресії не було - її варто було би придумати. Ніщо так не об'єднує народ, як спільний ворог. Так що львів'яни могли не мучитися цілий день російською. Путін і без допомоги справився. Це урок для проросійських громадян України. Хоч урок цей може виявитись трагічним, особливо для мешканців Криму і особливо для татарів. Але чомусь мені здається, що це початок нового процесу: Росія з України почалася, з неї і закінчиться. У цьому буде вища справедливість за 4 століття пиття нашої крові, за русифікацію тих, хто тепер кричить, що це їм рідна мова, за викрадення історії та ще багато чого.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Социальные закладки