Ви варитися у своїй уяві про насильницьку русифікацію. Так вона була. Але після 30-х вона була м'якою. Але в СРСР, де я колись жив, були українські школи, де я вчився, було багато книжок на мові, яких сьогодні майже не має.
До речі, ви ніяк не можете визнати, що російська мова - то є наслідок того, що Україна була в складі Росії, а потім у складі СРСР. Багато міст и сіл у географічному районі Новоросія, були засновані у Росії. Одеса, Миколаів, Херсон, Єкатиринослав, то російські міста. І там російська поширена і досі. Така історія. Але до Львова це не має ніякого відношення. ЗУ николи не була у складі Росії, і порівнювати рівень російської в Львові чи Вінниці, чи навіть у Києві, це буде неправильно. ЗУ - це окреме утворення на мапі України і Галичина спокійно може бути окремою державою.
Про ліси казав, що вони щезають. Читайте уважніше.
Ні, я на власні очі бачив вихідців з ЗУ, котрі охороняли фірми за ліжко. А потім десь працювали. Сім'я однокурсниці продала хату у Калуші і вони всім скопом приїхали в Одесу. А горезвісні історії західняків, котрі валом поїхали по європах, вас не обходять?
Социальные закладки