|
Запіздно. І така перспектива мене засмучує. При помаранчах західняки тримали свічку при Юлег, а зараза про Бандеру на інших "героїв" отрутою оповила Україну. До речі, Бандера - бандит на іншій території України, крім Галичини, де він герой. Менталітет ЗУ сильно відрізнється від менталітету України. От тому сталін був неправий, включивши ЗУ в склад України. Тепер під Україну підкладена бомба громадянського протистояння, котра вітикає с різних поглядів на життя різних регіонів України. Сварки у ВР тому приклад. Діячі з ЗУ виглядають там як дикуни с гір.
Последний раз редактировалось George_S; 13.06.2012 в 11:32.
це так воно звучить на антиукраїнських агітках
мовляв відділити б ту западенщину, бо решта регіонів достатньо зрусифіковані, і їх можна буде приєднати до РФ
але ні
про Бандеру говорити не буду, але завдяки антирадянському руху опору, у нас не було русифікації (Рівне україномовне на 95%, Житомир на 50%, хоча єдина відмінність в історії цих облцентрів, це те що Рівне не попало під ранні совєти) і не було повоєнної колективізації як такої, вона була або на папері, або дуже м'якою
Организация "УНА-УНСО" заявила о готовности наградить футболистов сборной Польши высшей организационной наградой — "Пустынными крестами" — в случае их в игре против сборной России.
По словам националиста, "главным врагом" как для Украины, так и для Польши в международной политике является Россия.
"Это государство, которое пытается доминировать на постсоветском и восточноевропейском пространстве. Оно будет делать все для того, чтобы уничтожить и свести на нет украинскую и польскую государственность... Сегодня мы вспоминаем те славные времена, когда гетман Сагайдачный вместе с поляками брал Москву и показал тогда, кто есть кто на самом деле на этом пространстве", — отметил Мазур.
В качестве солидарности с поляками провод организации "УНА-УНСО" приняло решение наградить тех польских футболистов, которые забьют голы россиянам, "пустынными крестами".
"В случае победы польской сборной я беру "пустынные кресты" и еду в Варшаву награждать игроков, которые забили голы. Если польский вратарь совершит чудо и отобьет пенальти, он также станет кавалером "пустынного креста" УНСО", — уточнил Мазур.
"Пустынными крестами" награждены всего 24 человека. В частности, кавалерами этой награды являются патриарх УПЦ КП Филарет, последний президент УНР в изгнании Николай Плавьюк, фронт-мен группы "Кому вниз" Андрей Середа, командир "унсовского" подразделения в Чечне Саша Белый, советский политзаключенный Степан Хмара, "унсовцы" Игорь Мазур и Руслан Зайченко.
Это не агитка - так и есть на самом деле. На ЗУ и остальной, адекватной Украине разное абсолютно все - история, религия, менталитет, взгляды на будущее и настоящее страны и язык...
1) Подавляющее большинство украинцев (малороссов) Центра и Юго-Востока боролось в рядах КА с германскими захватчиками и их приспешниками из ОУН-УПА. Жители ЗУ в основном сражались на противоположной стороне.
2) Подавляющее большинство украинцев (малороссов) являются православными христианами. Галичане - униаты, католики, автокефальники.
3) Подавляющее большинство жителей Ю-В хотят дружить с Россией, ездить друг другу в гости и быть вместе с Россией. Жители ЗУ ненавидят Россию всеми фибрами души.
4) Язык галичан (гуцулов) резко отличается от языка жителей Ю-В, вплоть до полного непонимания. Причем я говорю не за так называемый литературный украинский язык (достаточно искусственный по своей природе), а за народный язык. Малорусский язык гораздо ближе к великорусскому по своей природе и произношению, чем к гуцульскому наречию карпатских горцев.
Це брехня. Ніхто би не став приєднувати Україну без ЗУ до Росії. А знаєте чому? Бо тут є свої ватажки котрі не захотять, щоб ними хтось командував. ПР сьогодні - яскравий приклад. Прем'єр - росіянин з Калуги, а от ліпший патріот України, ніж якийсь західняк, котрий танцює під трембіту Госдепа. Президент - білорус, родичі звідти.
Русифікації також не було б, так як і переслідування російської мови. Русифікація - маячня із ЗУ. Я вивчив мову тут, в Одесі за часів СРСР.
А от без ЗУ Україні було б легше. Населення було б більш одноріднім і не було б дикунів з гір.
До речі, є на Україні така собі співачка Руслана. Вона кричить на всіх кутках, що вона українка. Ні, Руслано, ти гуцулка, жителька Карпат. Не можу її сприймати як українку.
Последний раз редактировалось George_S; 13.06.2012 в 13:28.
смішно читати такі дурниці
у Вінниці який % українців? Процентів 95
А скільки російськомовних? Половина
Як же так? Може то вони самі добровільно вирішили, гайда хлопці російською говорити?
розповідайте ще про дикунів, цікаво слухати
www.ukrstat.gov.ua/druk/katalog/kat_u/2012/05_2012/zb_zd_2011.zip
ваші проблеми
Волинь.
в неї історія до 1918 року аналогічна з Полтавщиною, Чернігівщиною, і тд
Але панове москалі її вперто називають западенщиною
Звідси висновок що западенщина це така сама Україна, тільки без катастрофи 20х-30х років
700 тисяч мобілізованих в ЧА проти 50 тисяч СС Галичини
І це притому що якщо дивитися в контексті подій кінця 30х, початку 40х, то німці безперечно були кращі від комуняк
Ви атеїсти
А уніатів в Галичині 50-55%, а не подавляющєє бальшинство
По-перше ніхто її не ненавидить в принципі, по-друге бить вмєстє с Россієй хоче тільки мізерний процент бидла і холопів
Чому я так агресивно висловився?
От дивіться, питаємо будь-якого мешканця ЗУ, чи згоден він що у випадку конфлікту інтересів України і Польщі/ЄС/США, ми повинні підтримувати виключно свої інтереси? Я думаю відповідь тут очевидна.
А тепер питаємо, хоча б навіть 'проросійських' користувачів цього форуму, чи згодні вони що у випадку конфліктів України і Росії, ми повинні підтримувати виключно свої інтереси, навіть якщо вони йдуть в ущерб російським?
То то. Відразу будуть відповіді 'нам би ліш компроміс нєльзя братскій народ' ітд
Тоді як ті самі росіяни теж однозначно виберуть свої інтереси над українськими
От вам і відповідь хто такі холопи і в якому регіоні вони живуть
Взагалі повна маячня, навіть не варто коментувати це думаю
от яка гарна "мапа" -- карта злочинів та сирітства, мабуть уніатські "дикуни" з ЗУ просто не вміють так майстерно скоювати злочини, або ж виховувати матерів, які дітей залишають так майстерно, як братньо - сестринська з "старшою сетсрою" сххідна частина населення ..
У старій версії української мови слово "уряд" було "правительство". І це тільки приклад. Почитайте документи ЦР 1917 року. Інтернет в допомогу. І перестаньте нести маячню.
Про русифікацію. Більша частина України входила до складу Російскої імперії. От звідти і велика частка російскої мови. Одеса - це російське місто на території сучасної України.
ЗУ ніколи не входила до складу Росії. Звідси така ненависть до Росії, котра переходить у маячню. Також те, що ЗУ була де завгодно, але не в Росії, призвело до того, що менталітет ЗУ та іншої України сильно відрізняється.
Як бачите, українскій мові ніхто не загрожував за часів СРСР. Тоді я її і вивчив, ходив в українську школу, прочитав багато книжок на мові, котрих тоді було багато. От тому маячная а-ля ЗУ, яка стала поширюватися при поманарчах, мені глибоко в печінці. Хочете покланятися Бандері, то ваша справа, але не треба нав'язувати цю бридоту більшій частині України.
До речі, сучасна українська мова - надбання українізації 20-х-30-х років минулого століття. Не треба тут ні угорських, ні румунських, ні польских слів, якими пересипали тоді жителі ЗУ.
Социальные закладки