|
Я б не сказала, що дивився на неї як на друга і не сказала б що дивився з жалістю. Я цього там не бачила. Він був шокований її віршом і це було видно, для нього це було відкриття. Я думаю, що тут відчув "запах" не шоу, а реальності і він задумався. Я думаю, що то був стан усвідомлення своєї відповідальності і тому він як би зупинився емоційно. Я думаю, що то був погляд всередину себе.
На друга дивляться з легкістю в жалості є зверхність. Кларочка, можеш в студію момент, коли він дивиться на неї при слова: "Ти талановита"?
Ми переможемо цю російську наволоч.
Цікаво, якими словами матуся Іки буде виправдовувати ті вульгарні хвотки Хульони і фото в капелюсі оголеного Хульониного тіла? От мені просто цікаво.... мабудь скаже, що там жеж цицьок не видно і лоно теж тіпа прикрите.....
хм.... так у фільмі оголення грудей було виправдано роллю, а чим виправдати ті зазивні вульгарні фото Хульони? Яке їхнє призначення? Що вона хотіла ними сказати?
Але нам , як завжди, навішають лапшу і примусятьмаму Іки виправдовувати ту матню повії...))))
Нет настроения-сьешь шоколадку!Не помогает-запей коньяком!
на всіх ЦР у дівчат руки замкнені спереді, тобто від Ірашика вони повністю закриті. Чому нам фізіогноміст не коментує цього? І звернула увагу , що на всіх ЦР і Анета теж стояла так, схрестивши руки. А от на цій вона відкрита і таке враження, що винесла себе на суд, її поза наче каже: "я зробила дуже важливий для мене вчинок, тепер я перед тобою не захищена". Так, щось там на побаченні між ним відбулось на рівні душ, була перетнута якась невидима межа. Я думаю, що то була межа між шоу і дійсністю. Анета її перетнула, і тепер чекає його... Таке мож бачення.
Скрещенные на груди руки — негативное отношение, попытка отгородиться от ситуации. Этот жест используют люди, защищающие свое право быть услышанными. Сложенные на груди руки обычно указывают на то, что индивидуум чем-то обеспокоен или погружен в собственные мысли. Руки в таком положении могут являться также своего рода защитным барьером, который мы бессознательно ставим, чтобы никто и ничто не могло проникнуть в наше сердце. Исследования в области человеческого поведения показывают: если женщина сидит, скрестив руки на груди, это означает, что находящийся рядом субъект ей совсем не симпатичен.
Тесно сцепленные кисти рук — это тоже жест подозрения и недоверия.
держание рук на поясе при сжатых кулаках и широко расставленных ногах или с большими пальцами рук за поясом — все это жесты агрессии по отношению к партнеру по общению.
При установке защитных барьеров руки закрепляют поперёк тела. Такие жесты рук всегда помогут распознать не совсем уверенного, пытающегося скрыть нервозность человека.
Если при опущенных вдоль тела руках стоящий или сидящий человек держит спину прямо, это свидетельствует о том, что он спокоен и уверен в себе. Тем не менее, когда у него не только опущены руки, но и поникли плечи, это может быть признаком огорчения, скуки или депрессии.
він відводить погляд від камери... а це йому не притаманно, а отже він реально озадачений і очі сумні. Якби я знала, що це відповідальний чоловік, що він реально дуже порядний, то я б сказала, що йому боляче, чи може він не знає як йому вчинити, чи може жаліє про якісь моменти. В будь-якому випадку я теж погоджуюсь, що він був не готовий до серйозних якихось моментів на шоу. Або можливо, що зрозумів, що Анета - це не його пісня, це складно і надто відповідально.
Ну, в Наташі відчувається досвід, причому досить таки немалий, Наташа вже добряче напрацювала свій образ дорогої статусної кубєти, і мабуть в комфортних для себе умовах вона дійно вродлива і цікава. Але, в якихось дискомфортних умовах, вона не вміє себе показати, "продати", подати. Тобто за своє життя вона напрацювала лише один єдинй образ в одних єдиних умовах і коли опиняється в нестандартних умовах, ось тут вона показує свої істинні якості - скандальність, трутність, марнославство, лінь, несамодостатність, монотонність, скудність. Але ж життя - це і є чЕреда дискомфортів і лише, як свято, нам даються хвилини комфорту. Звідси я роблю висновок, що Наташа типова содєржанка по своїй суті.
Социальные закладки