|
В усіх учбових закладах Дніпропетровської області має бути створений стенд під назвою Україна для людей, на якому повинні розміщуватися портрет і програма дій Президента України Віктора Януковича.
Про це сказано в листі першого заступника начальника Головного управління освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Леоніда Олефіра, який оприлюднено на сайті управління.
"Одним з основних напрямів діяльності у галузі освіти є проведення цілеспрямованої просвітницької роботи серед учнівської і батьківської громадськості. З цією метою в усіх учбових закладах області необхідно створити стенд під назвою Україна для людей, в якому висвітлюватимуться основні напрями діяльності президента, Кабміну, Дніпропетровської ОДА, облради, органів місцевого самоврядування, питання реалізації державної політики у сфері освіти, аналізуватимуться соціально-політичні проблеми розвитку українського суспільства. На стенді потрібно обов’язково розмістити портрет і програму дій Президента", - зазначив у повідомленні Леонід Олефір.
http://ua.korrespondent.net/ukraine/1110158
===
Не інакше як покращення. Не те що в часи кривавого оранжевого режиму - тепер у нас політика повністю відділена від освіти.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Well, show me the way
To the next whiskey bar...
Чего-чего? "Иудонацисткая колонна"?
Хотя я и чувствую себя литературным критиком, который анализирует сборник "Творчество душевнобольных" но попробуем расшифовать сей перл.
Колонна - явно отсылка к понятию "пятая колонна" - т.е. внутренние враги, которые помогают внешнему врагу.
Какому же внешнему врагу помогают бело-голубые? Пока обвинения были только одни: "Москве продались" - других я не слышал.
Значит для данного гражданина Россия - враг, а все кто ему помогает - тоже враги.
Далее.
"Иудо-" явно имеется в виду предательство. Когда говорили одно, а сами тайно сделали противоположное. Но в гуманитарной сфере (к которой относится обсуждаемая тема) бело-голубые декларировали даже больше того, что сделали. Их можно обвинять в нерешительности, половинчатости - но никак не в предательстве. Табачник всего лишь выпоняет обещанное - по мере скромных сил.
"Нацисткая" - это вообще за гранью. Где? В чём конкретно проявляется нацизм?
Впрочем не думаю что адекватный ответ будет.
Ведь сама фразочка - яркий пример вида творчества, о котором я говорил в начале поста.
Социальные закладки