Акуліна, ми не любимо не "москалей", а імперську політику. Це різні речі. Наприклад з вами, мені приємно спілкуватись.
|
Акуліна, ми не любимо не "москалей", а імперську політику. Це різні речі. Наприклад з вами, мені приємно спілкуватись.
А Вы не хотите видеть свою страну среди этих "декілька"?Сообщение от STK
Спасибо. Мне с вами тожеСообщение от muha
.
Краще третьоюСообщение от Акулина
, але немає таких можливостей і невідомо чи колись будуть. Навіть великі і розвинені західноєвропейські держави таке не потягнуть.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Лиха беда начало. А Западную Европу в мире "старушкой" называют. Богатенькая. Но старушка. Молодые и смелые у старости учатся, но не равняются.Сообщение от STK
За великим рахунком у Європи нема чого вчитися, Європа деградує морально, незабаром прийде й економічна деградація.
Насчет деградации согласна полностью. А позитивными наработками в той же социальной сфере (модель соц.обеспечения), судебной, правовойСообщение от muha
и др. чего ж гнушаться? Зачем изобретать колесо, если оно уже есть и катится?
З соц. забеспеченням - погоджуюсь, з судовою - ні (всі ці адвокати, прокурори-гидота, дарможери) правова під знаком запитання, бо треба дивитися що й до чого.
А в каких странах судебная система лучше? Или таки свою изобрести?Сообщение от muha
Ідеальної системи, звичайно, не існує. Держава повинна мати закони які будуть поважати та виконувати. Головна проблема судової системи це корупція. Державний устрій повинен бути радикально змінений, а з ним будуть змінені й такі інституції як суд, поліція, прокуратура і т.і.
Коррупция - это бич всех. Неистребима. Разве что действительно радикально.Сообщение от muha
Це головне завдання яке стоїть перед націоналістами, ми хочемо не диктатури, не влади чи насилля ми хочемо сильної держави. Бо держава, нація - понад усе.
Я правильно понимаю, что в ЕС вы растворять Украину не планируете?Сообщение от muha
Ми ж не божевільні! НАТО, можливо, але на деякий час. Цей гадюшник треба серйозно реформувати, або на християнських засадах (ідеальний варіант) або на націоналістичних. Якщо в ЄС будуть домінувати такі сили як Жан Марі Ле Пен, чи польський президент Качинський тоді це наш дім, але якщо Ангела Меркель чи Жак Ширак - то нам нема що там робити.
Мені подобається таке гасло: "Європа вільних націй".
....врятли они нам уступят....Сообщение от muha
меня тяжело найтиЛегко потерять иНеВозможно забыть
Так все же, кто вам сказал, что мужчины замуж не берут?Сообщение от Акулина
Заодно, может ответите на загадку. Почему русская Акулина из Москвы, посвященная в тайны масонских лож и сновидений, ученица шамана семнадцатого уровня, так активно пиарит украинских националистов, а также ОУН-УПА. Есть мнения?
Росія+Україна - братерство (націоналістичне) навіки!
....может просто она умница........или ...эмигрантка...
меня тяжело найтиЛегко потерять иНеВозможно забыть
Сообщение от muha
Такого я ещё не слышал!
От така {censored}, малята...
Кот, всі ці Павліки, так задовбали...а тут з'явилася нормальна, розумна людина, якщо б таких росіян було б більше ми б скоріше забули історичні катаклізми між нашими народами.
Социальные закладки