Тема: Ипотечный кредит

Ответить в теме
Страница 84 из 215 ПерваяПервая ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 184 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,661 по 1,680 из 4297
  1. Вверх #1661
    Живёт на форуме Аватар для Оленчик
    Станислав Зеленков‎Громадський контроль банків
    13 год ·
    По достоверной инсайдерской информации начальник одесского регионального отделения Укрсиббанка получает зарплату в размере 110 000 грн. в мес. Кроме того, ему "несчастному" списали задолженность по кредиту
    Отправлено с моей микроволновки через розетку!

2. Вверх #1662
    Президенту України
    Порошенку П.О.
    01008, м. Київ, вул. Банкова, буд. 11
    Від _____________ПІБ
    Адреса телефон

Шановний Петро Олексійович!

Звертаюсь до Вас як до гаранта Конституції з проханням допомогти в вирішенні дуже важливого питання як для мене, так і для майже 4 мільйонів громадян України!
    У 200___ році мною, як і мільйонами громадян України, було взято валютний кредит на ______________придбання житла (землі для будівництва будинку, на придбання автомобіля, на навчання, на лікування). До 2014 року я сплачував цей кредит, але після трагічних подій в грудні -березні та після девальвації в квітні 2014 року я не маю можливості продовжувати платежі. За __років я сплатив _______ дол.процентів та _____ дол.. тіло кредиту, але досі винен ще ________. І тепер я ризикую залишитись без цих грошей та без свого майна.
    Я так довго «працював» тільки на потреби банку, обмежуючи себе і своїх дітей в їжі та речах, в відпочинку та лікуванні. Мої неодноразові звернення до банку щодо зменшення навантаження закінчуються тільки погрозами відібрати все майно моєї сім’ї.
    Для законного вирішення нашого питання мені довелось, як і тисячам громадян пікетувати НБУ, Верховну Раду, Кабінет міністрів, звертатись до різних народних депутатів.
    І мені дуже приємно було чути, що дійсно держава нас почула і народні депутати та банкіри заговорили про розподіл ризиків по валютних кредитах на 3 сторони (позичальник, держава, банк). Але знов результат наших домовленостей перекреслила позиція народних депутатів, які під впливом банків не захотіли розібратись в причинах проблеми.
    Мені відомі ці причини! Тепер я знаю, що:
    1. Валютні кредити видавались незаконно!
    2. НБУ порушив ст. 99 Конституції і не забезпечив стабільність гривні!
    3. Саме НБУ роздавав рефінансування комерційним банкам, які використали ці кошти для валютних спекуляцій, що викликало девальвацію.
    Але також я знаю, що саме Ви маєте силу та гідність виправити цю ситуацію та прийняти історичне рішення, яке зможе не тільки врятувати нас, але й почати розбудову нової країни. Ми підтримали Вас на виборах, тому що теж хочемо жити по-новому.
    Врятуйте нас і ми Вам допоможемо в ваших реформах та починаннях. Ми – це середній клас, який доведений цими кредитами до відчаю. Тільки на нашому патріотизмі можна оминути наслідки бездарного та злочинного правління Януковича. Але для того, щоб ми почали думати про це, захистіть нас від «кредитного ярма»!
    Ми просимо Вас сприяти в прийнятті такого закону, який би врахував «принцип справедливості» для всіх. Можливо потрібно врахувати наші вимоги в доопрацюванні проекту закону №4185а-2, поданого депутатом Р. Князевичем, який є вашим представником в парламенті. Цей законопроект поки що не містить тих необхідних механізмів, які дозволять вийти з кредитної кризи. Можливо потрібен інший закон, більш лояльний до позичальників. Поки що проект №4185а-2 тільки погіршує моє становище. Тепер мені доведеться сплачувати кредит ще років 30-40. Я вважаю, що він спрямований на те, щоб відібрати у позичальника заставне майно, а не для того щоб позичальник став платити по кредиту.
    Я хочу, щоб мені було створено такі умови, щоб я мав можливість і бажання сплачувати кредит без затримок, щоб ці платежі не були для мене надважкими. Як і Ви, я хочу жити в європейській країні і хочу щоб у нас був застосований досвід європейських країн по виходу з такої ситуації.
    Тільки Ваше мудре рішення може зняти соціальну напругу та змінити хід історії, тому я сподіваюсь що Ви допоможете мені і всім нам.
    Гадаю, що ваша письмова відповідь міститиме таке довгоочікуване рішення нашої проблеми.

Слава Україні!

«___» липня 2014 року __________________ _________________________

3. Вверх #1663
    Prostobankir.com.ua
    Нацбанк впутался в кредит: альтернативный вариант конвертации валютного долга в гривневый

Глава Нацбанка Валерия Гонтарева предложила пересчитать задолженность по валютным кредитам ипотечных заемщиков – физических лиц по нынешнему курсу, а ежемесячный платеж – по курсу на начало года. При этом ставка по кредиту сохранится. Эти условия все также не удовлетворяют требованиям заемщиков. Поэтому банки вместе с депутатами параллельно готовят законопроект, который позволит провести конвертацию по курсу 8 грн/$, но с повышением ставки по кредиту до 16,5%. Окончательная схема реструктуризации должна быть одобрена уже на следующей неделе.

Подробнее - http://bit.ly/1mWbd0W

4. Вверх #1664
    Частый гость Аватар для Пылинка
    мы в обязательном порядке должны будем переходить на новые условия? Выбор будет или нет?

5. Вверх #1665
    Живёт на форуме
    Алена, забыла написать, кому, куда, кто собирает?

6. Вверх #1666
    Пошли заказные статейки против Рудьковского -- http://glasno.com.ua/novosti-rossii/...s-narkokartely

7. Вверх #1667
    Живёт на форуме Аватар для Diana M
    Статья за сентябрь прошлого года.

8. Вверх #1668
    Постоялец форума Аватар для сиамочка
    на какой адрес отправлять письмо?
    01008, м. Київ, вул. Банкова, буд. 11 ???

9. Вверх #1669
    Positvе`ный Белый Воротничок Аватар для Skodnik
    Где в золотистом свете фар Плывет по воздуху бульвар, Касаясь сонных облаков едва-едва...
    Цитата Сообщение от Оленчик Посмотреть сообщение
    Станислав Зеленков‎Громадський контроль банків
    13 год ·
    По достоверной инсайдерской информации начальник одесского регионального отделения Укрсиббанка получает зарплату в размере 110 000 грн. в мес. Кроме того, ему "несчастному" списали задолженность по кредиту
    Это чес)
    В лучшем случае 5000 уе
    Льва не интересует мнение овец.

10. Вверх #1670
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Skodnik Посмотреть сообщение
    Это чес)
    В лучшем случае 5000 уе
    Поддерживаю Шкодника, это Киевская з.п. хороших зам. Предов...

Отправлено с моего LG-D802 через Tapatalk

11. Вверх #1671
    Ну а премии?))))

12. Вверх #1672
    Посетитель
    Ну а премии?))))
    Так з.п. или премии??? И премий в Одессе таких не быаает, мржет раз в год, а так только откаты могут быть...

13. Вверх #1673
    зп + премии+ откаты. среднемесячная сумма выйдет.

14. Вверх #1674
    Посетитель
    зп + премии+ откаты. среднемесячная сумма выйдет.
    Выкрутились а писали только о з.п. сначала...

15. Вверх #1675
    я??????? это не мой пост.

16. Вверх #1676
    Positvе`ный Белый Воротничок Аватар для Skodnik
    Где в золотистом свете фар Плывет по воздуху бульвар, Касаясь сонных облаков едва-едва...
    нету счас таких премий, с учетом того что доходность минимальная, выплачивать премии не будет .
    Тем более в банке с иностранным капиталом.
    Французы не идиоты
    Льва не интересует мнение овец.

17. Вверх #1677
    нету счас таких премий, с учетом того что доходность минимальная, выплачивать премии не будет .
    Французы не идиоты
    Да ладно)))) не вчера родились и живем в Одессе)

18. Вверх #1678
    Живёт на форуме Аватар для Diana M
    Французы не идиоты
    Были бы умными, вообще бы сюда не лезли.

19. Вверх #1679
    Вас здесь не стояло
    Это чес)
    В лучшем случае 5000 уе
    А ты реально "в курсе".)))
    Начнем с того что зарплата у начальника Южного регионального управления в евро,по контракту.И около 10 000 евро.И это только оклад.Учитывая что бонус по итогам года составляет в среднем 50-60% годовой зарплаты получается еще не хилый плюс.
    Пы.сы. Господа банковские адвокаты,подвязывайте врать.Вы и вправду думаете что здесь ни кто не знаком с реалиями банковской системы?

20. Вверх #1680
    Вас здесь не стояло
    Французы не идиоты
    Сам веришь в то что пишешь?

Ответить в теме
Страница 84 из 215 ПерваяПервая ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 184 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права