|
Так ви і вам подібні пракитично своїми нерозумними, а по суті в істині зрадними діями розвалили вже все:Русь, Росію, СССР. Ви навіть не уявляєте собі що таке Руські??? І саме в цьому злочиному зрадниму нампрямку діє В.Путін сучасний практично диктатор Росії. Хіба нам одному і єдиномму народу: Русічам, Українцям і Білорусам не слід керуватись піснею Б.Окуджави "Возмёмся за руки друзья, что б не пропасть по одиночке." Ви тільки проаналізуйте свої злочині дії: західній Україні протиставляєте східну, південу Україну своєю "новороссиею" всій Україні і т.д. і т.п. Чому так безрасудно піддаєтесь на провокації ворогів нашого народу???
Последний раз редактировалось Істинко; 24.12.2011 в 21:22.
Я "особисто" тоже за ющ-ку голосовал. Только из других соображений. Думал, что Ян Кукуевич, в случае избрания, продлит агонию, а ющ-ко только ускорит. Однако, исходя из особенности украинской национальной политики, тоже неплохо справляется. Тут за 20 лет все варианты закончились. Кто бы у руля не встал, своими фрикциями только топить будет. Как в болоте. Любые движения усиливают всасывание.
Слава українським українцям української України!
У мене чітко написано: "Так ви і подібнні вам..." А це означає, що саме ви і подібні вам зрадили і продовжуєте знищувати мій народ Русі як в минулому так само і зараз. Тому головна моя мета своєчасно розкривати подібних вам, щоб не допустити подібного розвитку подій в майбутньому. Вам нічим оправдатись перед народом, тому і поливаєте мене всяким брудом.
Пока ты не устал молоть чушь по поводу "навекасМосквой", до тех порт тебе будут предлагать билет и вокзал.
А сколько тут лететь? ~ 3,5 часа ))) А потом меньше часа до Одессы. Ну не учитывая время между рейсами. Кстати он может успеть, я пока в Одессе, так что и лететь никуда не нужно.![]()
Последний раз редактировалось Igor28; 24.12.2011 в 23:23.
Своими руками ничего не делаю! Они у меня золотые, правда растут из ж.пы.
Социальные закладки