|
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Вот кто есть настоящий пращур дерьмократического движения в стране-то..А то все Новодворские..Сахаровы...бабушки Алексеевы разные...А тут- вона как..Я-то подозревал..Но это ж наградной лист писать можно! За активную деятельность по низвержению коммуняцкого строя,проведение в массы идей великого фюре..эээ...истинной демократии и те де...и те пе..С поклянчиловом гранта от очередной американской фонды за либерастию..И создать общество политрукофф-подпольщикофф..старых идиоти..ээ...идеологических каторжан типа..
Я не змінював погляди на ті події з того часу, як їх усвідомив...
Бо з моїм батьком (тут) працювали люди, яких 13-15-ти річними пацанами вислали звідтіля по дитбудинкам на початку 50-х років попередньо знищивши їх батьків!! От вони і розповідали на рибалці (в 60-х роках) друзям про ті події, а я це слухав. Крім того, сестра матері була направлена у 1948 році (після навчання у технікумі) до Болехова... Бачила все своїми очима, чула, сама "доторкнулась" до ситуації, а вона до неї... Але виїхати звідтіля влада не дозволяла, примушувала "нести світле (радянське та антирелігійне) в душі релігійних змалку дітей"... Спасло лише те, що одружилася з військовим і на цій підставі покинула призначену їй місію...
Давайте так, Ви мене запитали - я Вам відповів, але давайте без подальших похідних від цього дурниць, як це у Вас (як правило) буває!!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 30.11.2011 в 11:05.
зачем тогда в КПСС вступал, лицемер? кусок колбасы пожирнее отхватить хотелось?
вот моему отцу предлагали - он отказался.так зачем же ты, зная все это и имея т.н. "убеждения" в КПСС вступил-то?Бо з моїм батьком (тут) працювали люди, яких 13-15-ти річними пацанами вислали звідтіля по дитбудинкам на початку 50-х років попередньо знищивши їх батьків!! От вони і розповідали на рибалці в 60-х роках друзям про ті події, а я це слухав. Крім того, сестра матері була направлена у 1948 році (після навчання у технікумі) до Болехова... Бачила все своїми очима, чула, сама "доторкнулась" до ситуації, а вона до неї... Але виїхати звідтіля влада не дозволяла, примушувала "нести світле (радянське та антирелігійне) в душі релігійних змалку дітей"... Спасло лише те, що одружилася з військовим і на цій підставі покинула призначену їй місію...
Давайте так, Ви мене запитали я Вам відповів, але давайте без подальших похідних від цьогодурниць, як це у Вас (як правило) буває!!
лицемер.
Социальные закладки