| ||
Дефолтом пахнет на Украине с 1991 года ,причем постоянно....надеюсь ты не был наивным вьюношей в розовых очках в 90-х ? "разменяйте мне 10 миллионов пожалуйста"....
собственно к Бандере.Человек терроризировал полуразрушенную после войны страну.О чем еще можно говорить ?
Хорошо что он оказался мелким пакостником и не мог нанести значительного вреда....но,вошь хоть и мелкая но избавляться надо...
Основна діяльність УПА була вже пілся закінчення другої світової і направлена тільки проти загонів НКВД, тобто каральних установ які вивозили людей до Сибіру та поступово знищувала. А якщо в цих загонах і були українціі то їм на той світ дорога як і людям інших національностей, я маю на увазі карателів мирного населення.
І чому ці українці яких вони вбивали ім пам’ятники будують, а росіяни які бандерівців і в очі небачили так люто ненавидять. Парадокс, вам так не здається?
ИМХО це російською напевно ви маєте власну думку, але думка має бути чимось підкріплена. Якщо нема жодного документу який цюдумку підверджує то вірогідність того що думка помилкова дуже велика. Нагадує анекдот як у блондинки спитали скількі в неї шансів зустріти на вулиці динозавра, вона сказала що 50%, або зустріне, або ні. Так і в темі про Бандеру, 830 сторінк припущень майже нічим не підкріплених, якщо приводяться доводи які вказують на несуразність дат, чую відповідь "сам дурак"
Последний раз редактировалось Ya-rema; 31.05.2010 в 11:50.
Ваша впевненість що я живу в карпатських горах будується тільки на тому що я говорю українською ?
Відповім, зараз я живу на півночі України, але маю квартиру в Одесі, і там також проводжу багато часу, і робота така, що приходиться багато подорожувати по всій Україні. Але можу стверджувати що ви живете в своєму маленькому світі і впевнені як і небагато інших одеситів що Одеса це не Україна.
аналогично можно сказать про любое освободительное движениев любой стране... те же красноперые партизаны - чем не сброд дезертиров=окруженцев, местных жителей, полицаев-перебежчиков и тому подобное... и все они стояли перед неутешительным фактом-бороться-то приходиться не за идею-а в первую очередь за то чтоб выжить.
а умелые манипуляторы использовали их втемную и не очень)))
Социальные закладки