я так понимаю,лучше быть дома.....и при замене,они обязаны выдать акт???правильно???только сколько ж это им с собой "бумаги" тягать надо.....хм.....завтра таки позвоним в Обл.
|
я так понимаю,лучше быть дома.....и при замене,они обязаны выдать акт???правильно???только сколько ж это им с собой "бумаги" тягать надо.....хм.....завтра таки позвоним в Обл.
"Каждый выбирает по себе..." (с)Левитанский
Последний раз редактировалось Игорь Николаевич; 16.02.2012 в 01:17.
тому й питаю, по якому ? хочу знати таке законодавство теж, бо в паспорті лічильника може бути написано, наприклад, і 16 років, і 32 роки...
правда ж цей варіант не має жодного відношення до запитання, з якого почалося це обговорення?
Последний раз редактировалось audit_n; 15.02.2012 в 23:46.
дуже дякую. ну й яким пунктом там 8 років встановлено?1.1. Ці Правила регулюють взаємовідносини, які виникають в процесі продажу і купівлі електричної енергії між виробниками або постачальниками електричної енергії та споживачами (на роздрібному ринку електричної енергії).
Дія цих Правил поширюється на всіх юридичних осіб та фізичних осіб (крім населення).
може таки вкажете конкретний пункт, яким встановлено 8 років міжповірочний інтервал для населення?
..
дивинааая так розумію, що посилання на пункт Правил тут теж не буде
![]()
доброе утро!будьте добры объясните правило подачи аппеляции:кто,кому,куда,сколько?
А что собственно обжалуем? Решение, приказ, определение?
Кто: Стороны по делу и другие лица, принимающие участие в деле.
Кому: Апелляционному суду через местный суд, который вынес решение.
Куда: По месту нахождения местного суда.
Сколько: ЗУ "О судебном сборе": или 50% от ставки при подаче иска или 50% ставки, вычисленной от оспариваемой суммы, или 0,1 от мин. з/платы.
ПКЕЕН
37. Енергопостачальник має право:
проводити планову повірку, ремонт і заміну приладів обліку в терміни, встановлені нормативно-технічними документами та договором;
А про нормативно-технічні документи, що до саме Вашого лічільника Ви маєте право запитати в НКРЕ України, вони відповідають на запити громадян.
Але, можу Вас запевнити, відповідь буде саме такою:
"Каждый счетчик имеет свой срок службы без поверки. Этот срок указан в паспорте счетчика."
Або якщо Вам російскою мовою не зрозуміло, то незважаючи на всі ваші марні старання, зрозуміло що з добрих спонукань, і скрупульозні причіпки... відповідь буде виглядати і звучати саме так:
"Кожен лічильник має свій термін служби без повірки. Цей термін вказаний в паспорті лічильника."
дуже дякую, що підтвердили відсутність законодавства, що встановлює міжповірочний інтервал для побутових електролічильників. Вашу сентенцію за можливість повірки ЗА ЗАЯВОЮ СПОЖИВАЧА для випадку масової заміни лічильників у будинку навіть коментувати не буду.
та ні. просто відповідати треба відповідально, а не "рекламувально". бажаєте повернутись до питання про повірку за заявою споживача
?
Вы даже этого не могли найти... все клянчили "покажите где, укажите на законы..."
Лично для Вас отвечаю еще раз законодательство есть, сроки не указаны, т.к. они разные( згідно нормативно-технічними документів та за договором), вернее копирую свой ответ...)
ПКЕЕН
проводити планову повірку, ремонт і заміну приладів обліку в терміни, встановлені нормативно-технічними документами та договором;
я питав тому, що мова йшла саме про встановлення законодавством міжповірочного інтервалу 8 років.
а раніше Ви писали за заяву споживача... добре, що я Вам посилання на Правила давПКЕЕН
проводити планову повірку, ремонт і заміну приладів обліку в терміни, встановлені нормативно-технічними документами та договором;.
Социальные закладки