|
Як же, як же, Ви ж закликаєте до ураїнізації мови українських громодян, і мене теж, яж бо громодянин України, а самі чомусь пишете по-російські, та й по-російські, мабуть не хочете поважати україномовних, а це дуже не чемно, дуже, що скаже президент на таке?О, треба ж таке! Стрілки переводять на мене)) за себе відповідайте, шановний)) З Вами я не розмовляла. Та з чемністю в мене все добре. Не хвилюйтеся
На Марсе танки
В объятьях наших марсианки...
Якщо б Ви так скрізь спілкувались, може б пан президент подивився, що паства розмовляє потрібною мовою, та й залишив би інших у спокої, зробіть ласку, спілкуйтеся українською.Лаванда, та не треба хвилюватися, вони нікого не з'їдять
Загалом вони тільки прикидаються злими гра така.
На Марсе танки
А мне кажется, что очіповилазька...если Аргентиной - аргентинский, а ЮАР - юарский... Железная логика
На Марсе танки
Всё начинается с любви.
и тут - только референдум, ЛАВАНДА,Сообщение от ЛАВАНДА
Нет,наверно по Вашей логике,пусть в Укаине будет русский государсвеннім,только потому что на нем говорит определенный процент (мы кстати так и не выяснили до сих пор какой). Австралия,Канада,если помните колониальные страны были....
референдум.
всё остальное - из пустого в порожнее -
чьё-то слово против чьего-то.
Всё начинается с любви.
Можно коллекционировать аргументы в пользу единого государтвенного, их, думаю, будет немного.
Государство называется Украина, поэтому....
Украину руссифицировали, надо украинизировать, поэтому...
И самый главный аргумент: Проблэмы нэ иснуе, поэтому...
Социальные закладки