Показать скрытый текст ..
Re: Любителів «мокрих воєн» у Львові на обливаний понеділок чекає суд Лінча?:gigi:
OF
Знак Написав:
-------------------------------------------------------
> Народ , ви що , мозгами поїхали ? У нас у Львові є традиція - обливати
> водою дівчат на обливаний понеділок . Займаються цим , зазвичай , діти , не старші 18
> , в основному по 12 -14 років . І ви тут закликаєте їх бити кастетами ? У вас усіх з
> головою все впорядку ?
Пацан, ти що, мозґами поїхав? У нас у Львові є звичай - ПОКРОПИТИ дівчат водою, а не обливати відрами. Рівно ж обливання між собою дітей ніколи не було відрами
А бидло перетворило невинний та симпатичний звичай в ідіотизм, маразм, і, до речі кримінальну відпівдальність, і перетворило десь так із року 1993-4.
а от за виливання відер у трамвай, чи обливання дівчат чи жінок, як на фотках, кастетами бити не треба, але носа розквасити, чи тейзером оглушити - в сам раз livandovy4 [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]
========================
Re: Любителів «мокрих воєн» у Львові на обливаний понеділок чекає суд Лінча?:gigi:
puma Написав:
> Мне еще бабушка рассказывала, что на востоке Украины в селе, возле колодца парубки
> обливали водой тех девчат, которые им нравились. И это был, как бы, знак симпатии.
> Во что его глупые малолетки превратили - упущение родителей...
в місті теж було подібне - до маленької пляшечки з водою хлопці додавали пару крапель "кольоньської води" і кропили дівчат. Кількість вилитої води не перевищувала ту, якою священник паски святить...
За оте обливання в центрі міста треба грубо і сильно бити.
По контингенту - в тих придурків нема національності...
Що треба було зробити раніше - в церквах всященникам пояснювати цей звичай і застеріг
=========================
Львів"янин
TimmiApostolMS Написав:
> Ужгород Мукачево і інші закарпатські міста і села , є така традиція , а хто написав
> це в соц мережі це його хвора толерантність до інших традицій, хай котиться в сваю
> данецьку рашку ... і в Львів ні ногою таким людям...
Традиції не мають заважати іншим людям.Якщо мене або мою родину хтось облиє в центрі Львова,то я,незважаючи на свою толерантність,тримати себе в руках не буду.Не треба перегинати палицю в своїх традиціях
=========================
OF
puma Написав:
> Бусинка Написав:
> -------------------------------------------------------
> > puma Написав:
> > -------------------------------------------------------
> > > Да какой там "обливаний"... по прогнозу дождь цельный день...
> >
> >
> > видела в инете фото, что дождь не был помехой в какой-то год
> > а это чисто львовская традиция? в других городах ЗУ вроде бы нет такого
>
>
> Давно уже. но ведрами раньше не выливали...
давно пора дурням з відрами писок натовкти. і то добряче.
підтримую антиобливаних месників.
правда, кастети - це занaдто
==============================
OF
штабс-капитан Написав:
> "Вия говорит што то забавы московских акупантов"
>
> ХАБАРОВСЬК упрямо делает вид, что он этого в упор не замечает. :D
кхм...
Ви не чули приповідки про дурня і лоба розбитого?
Чи не наєте, хто такі неофіти?
Ну так і Вія... чула дзвін, та не знає, де він.
Обливаний понеділок існує спокон віків, але ніхто нікого відрами не обливав - так, покропити водичкою, можна з парфумами - варіант залицяння ( хлопці дівчат покроплювали).
те, у що перетворили ідіоти обливаний понеділок у Львові, коли в понеділок краще здому не виходити, не має абсолютно нічого спільного з традиціями...
я б тих обливальників тейзерами підряд до тями приводила, не заважаючи на расову, релігійну чи етнічну приналежність :X
==========================
Police
Я прожив у Львові з 1976 по 2002 і можу засвідчити, як дебілізм обливачів крєпчал від року до року. Пік дебілізму з обливанням припадає десь приблизно на 90і. коли буквально зграї молодиків по 12-23 років чатували на проїжджаючі трамваї і виливали відра води у переповнені вагони. За совдєпа такого не було, навіть у перші роки незалежності так не вели себе ні у Обливаний Понеділок ні на Андрія. Тому версія з "нащадками окупантів" не проходить, тих нащадків мало б меншати, а їх все більшає. Скоріш за все це маргіналізація туземців, яким релігійні свята це додаткова нагода набухатись, що їх батьки роблять залюбки.
OF
Police Написав:
> Я прожив у Львові з 1976 по 2002 і можу засвідчити, як дебілізм обливачів крєпчал від
> року до року. Пік дебілізму з обливанням припадає десь приблизно на 90і. коли
> буквально зграї молодиків по 12-23 років чатували на проїжджаючі трамваї і виливали
> відра води у переповнені вагони. За совдєпа такого не було, навіть у перші роки
> незалежності так не вели себе ні у Обливаний Понеділок ні на Андрія. Тому версія з
> "нащадками окупантів" не проходить, тих нащадків мало б меншати, а їх все більшає.
> Скоріш за все це маргіналізація туземців, яким релігійні свята це додаткова
> нагода набухатись, що їх батьки роблять залюбки.
ніколи подібного дебілізму не було - я у Львові народилась і виросла і до 1999 року жила без перерви, у Львові народились і виросли мої батьКи та діди - НІКОЛИ сьогоднішнього дебілізму не було
Социальные закладки