|
Обзвонил знакомых. Все говорят, что все надоело и на баррикады не собираются. Странно. А вы что скажите?
Последний раз редактировалось Erasmus; 29.03.2007 в 21:52.
Проголосовал "против".
Хотя, если хотите, распускайте на здоровье! Коммунистов в ВР станет в 2 раза больше!![]()
Если я лгу, тогда кто говорит правду?
А Євро? Долар може тільки впасти, бо його тримають заради експортерів, металургійної та хімічної промисловості, які і складають основу ВВП, хоча у населення купівельна спроможність виросте в разі прив"язки гривні до євро, не до долара. А долар навпаки зараз буде падати, Алка Ви ж одесит і знаєте що з настанням курортного сезону долар "падає"
"Мене запросили на завтрашнє засідання комітету національного порятунку, де я представлю погляд "Свободи" на політичну ситуацію і те, якими методами має діяти опозиція. Якщо лідери політичних партій прислухаються до нашої позиції, то ми братимемо участь в акціях протесту, організованих опозицією", - повідомив ЗІКу сьогодні, 29 березня, голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок.
Non pergam ad cetera!
Что-то мне все это напоминает. 1991 революция, 1993 - противостояние Думы и президента. Конец 2004 год - революция, 2007 - противостояние Рады и президента. По срокам почти точно. Вы уж там как-нибудь без танков постарайтесь. Право слово не стоит это того.
Правы те, кто говорил - подождем.
Вместо ожидаемого роспуска Ющенко в очередной раз заговорил о консультациях
Социальные закладки