На Котовского я сдавал в детский дом творчества или как его там, тот который возле исполкома.
Последний раз когда сдавал не брали, т.к. у них насобиралось несколько мешков а волонтеры больше не приезжают. Волонтеры, вы где?!!!
|
На Котовского я сдавал в детский дом творчества или как его там, тот который возле исполкома.
Последний раз когда сдавал не брали, т.к. у них насобиралось несколько мешков а волонтеры больше не приезжают. Волонтеры, вы где?!!!
Я кровожадный, я беспощадный......
Я пошла в дом творчества на поселке - они закрыты на ремонт до 20 августа. откликнитесь кто мог бы забрать мешок кг на 4.
Была в магазине на поселке в ситицентре. Там дали визитку с номерами телефонов - но это колл-центр который находится в Днепре. Написала на их адрес наш вопрос- будем ждать. Может кто то поближе в Одессе будет на поселке и все таки заберет наши кульки. Идея сбора крышечек хорошая - а кто все таки забирает все собранное? Откликнитесь
Нажаль швидше за все це лохотрон. http://antikor.com.ua/articles/57992...i_neizvestnymi
Кришечка важить 2 гр, кілограм це не більше ніж 10 гривень, а щоб назбирати 500 кришечок треба придбати 500 бутилок води, квасу, пива... Та це не враховуючи витрати на сам збір та доставку.
Може простіше допомогти одразу 10-ю гривнями? А екологія та переробка кришечок - то вже зовсім окрема річ.
А разве имеет значение, ради какого доброго дела?
Места рядом с пещерами, водопадами, реками и озёрами... Прежде, чем расположиться на отдых, надо сначала убрать полянку.
Пластик в природе не разлагается, а из сёл и пригорода мусор вообще не вывозится, жители сваливают его в овраги, откуда растаскивают лисы. По полям ветер разносит кульки и бывшие когда-то влажными салфетки. Сюжет для "Сталкера", и это печально.
Я ж написав -
Тобто якщо ви збираєте кришечки заради екології, можете продовжувати це робити, але здавати їх можна просто у пункти де приймають папір, скло, пластик. Витрачати час та гроші на збір кришечок щоб допомогти зробити протези немає ніякого сенсу.А екологія та переробка кришечок - то вже зовсім окрема річ.
на 2-ой Заставе - конечная трамвая 21 точно, сама спрашивала)
на Черёмушках (Терешковой-Якира) внутри квартала есть приёмный пункт - бумагу точно видела несут, о пластике не знаю точно, но наверняка и его принимают
вот чего нашла http://forumodua.com/showthread.php?t=1281060&p=62836304&viewfull=1#post62836304
Последний раз редактировалось BUSZ; 01.07.2016 в 14:24.
Сегодня мне перезвонили из магазина Море Пива по поводу сбора крышечек. Сами они точно не знают, но дали телефон того кто более осведомлен. Позвонила я Татьяне и первый вопрос был - из какого вы города? Оказывается она из Киева и будет 14июля в Одессе. Мы с Вами встретимся и осмотрим что у Вас есть и подумаем что делать. А вообще можете сами отправить в Днепр фирмой МИСТ-ЭКСПРЕСС за счет получателя. Самый ближайший пункт ЭКСПРЕСА на Хуторской, на поселке их нет. Или ждать ее в июле месяце. И на фоне этой статьи в теме по поводу сбора крышечек у меня чего то пропал энтузиам. Кто что думает?
1) Я нашел мини-отделение (посылки до 30 кг) на поселке:
МППВ №2828, вул. Марсельська, 40
пн-пт:10:00 - 18:00
сб: 10:00 - 14:00
нд: вихідний
(судя по карте - за Днепропетровской дорогой в сторону Сахарова, слева в новостройках)
2) пропал энтузиазм? а кто сказал, что творить благотворительность легко?![]()
Ти витратиш на збори та пересилку більше, ніж зробиш допомоги. Ось у чому річ. Щоб допомогти кришечками на 10 гривень ти повинен рік кожного дня придбати 2 бутилки води, а потім ще заплатити за пересилку цих кришечок (якщо заплатиш не ти, то у будь-якому випадку хтось ці гроші заплатить замість віддати їх на допомогу). А можеш просто дати 10 грн без цих титанічних зусиль.
Дякую за коментар.
Я кожного тижня купую 4 пакети молока, 2 пакети сока, теперь ще кожного дня бутилку мінералки (доктор прописав). Ніяких титанічних зусиль при зборі не відчуваю (віддаю через "Море пива" або через "Арт-кафе"), та й ще додаю до них кришечкі від шампунів, зубних паст та інших госптоварів.
Але й волонтерам гроші переводжу регулярно.
http://news.mspravka.info/news/98683Кто зарабатывает на сборе крышек для протезов? Расследование со многими неизвестными.
На первой странице эта же ссылка годичной давности от покровосрывателя.
Вот страница группы в ФБ, почитайте отчеты.
Караван идет.
Диагноз: влюблена в линуксоида. %)
Там немає звітів.... Там тільки звіти про те скільки кришечок зібрано та все. Та ще хто одержав допомогу. За скільки ці кришечки продані там нічого не кажуть... Скільки коштів надійшло у фонд теж немає. Навіть на просте питання - скільки коштує протез вони не відповідають, хоча це відкрита інформація. Достатньо зв'язатися з виробником та він скаже орієнтовні ціни.
якщо кілограм коштує 10 грн (а у коментарях вони пишуть що це не більше ніж 10 грн), то за рік назбирали 550000 грн. Скільки при цьому було заплачено крупним перевізникам? Скільки було витрачено на міський транспорт чи бензин щоб довезти невеликі партії кришечок до місць збору?але МИНУВ РІК і більше 55 000 кг=55 тон пластику
Там немає розділу скільки нам надійшло та від кого....
Хтось дав 100грн, йому показали що витратили на допомогу 10000. Він буде думати що зробив класну справу. Так буде думати кожних, хто дав 100 грн. А от коли кожен дізнається що назбирали 100000 а витратили 10000 почнуться питання. Так само питання можуть початися якщо усі дізнаються, що на зборі кришечок переробник отримує сировину, перевізник об'єми перевезень, а суми надходжень мізерні. Вони вже рік працюють, а так й не оприлюднили результати скільки ж грошей принесли їм кришечки. Також на сайті вони пишуть що є уся звітність відповідно до законодавства та дають посилання, де можна побачити скільки вони витратили та скільки кришечок назбирали. Це на їхню думку усе що треба відповідно до законодавства.
Социальные закладки