|
Злые вы,
а парню, наверное, тоже хочется человеческого участия, любви и ласки.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Достаточно оффтопа
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Недо, а вот как оно было на самом деле
http://expres.ua/main/2012/02/17/60540
материал длинный, читать следует до конца.
И вот то, что я в упор не могу понять
А люди? Люди как люди, "и милосердие иногда стучится в их серца"Сколiвським дiтям з опiками могли допомогти в Українi.
Донецький опiковий центр був готовий рятувати трьох дiтей та їхнього дiдуся, якi отримали значнi опiки в пожежi в с. Долинiвка, що на Сколiвщинi. Свою допомогу донецькi лiкарi пропонували ще в суботу.
Журналiстам “Огляду дня”, що на телеканалi ZIK, керiвник опiкового центру Iнс¬титуту невiдкладної i вiдновної хiрургiї АМН України Емiль Фiсталь розповiв: “До нас зателефонував мiнiстр охорони здоров’я i спитав, чи можемо ми таке зробити? Мiнiстр хотiв, щоб ми допомогли”.
...Лише на п’яту добу лiтак доставить єдину дитину, що ще була на той момент живою, до Бостона.
П’ять дiб. П’ять дiб — це не лiченi години.
Чи могли дiти зостатись живими? Нiхто не знає. Тiльки Бог на небi. Але всi знають: тут, на Землi, вони мали шанс жити. Мали б, якби замiсть безглуздого багатоденного збору грошей та органiзацiї польоту за океан справу вiддали на розсуд лiкарям, а не чиновникам. Як би не оте чиновницьке “прийняв рiшення”
.
По-перше, була можливiсть перевезти дiтей до Донецька. Сумнiватися у фаховостi та можливостях донецьких лiкарiв не доводиться, адже недавно тут уперше в Українi врятували жiнку з 97% опiками тiла. “Ми могли допомогти, приїхати i транспортувати, при потребi, у Донецький опiковий центр. Але з такими речами треба визначатись першого ж дня. Єдине скажу: слiд було спочатку залучити своїх спецiалiстiв, а тодi звертатися до Бостона.
...
У Донецьку в дiтей був шанс, вони могли вижити. До речi, лiкарi з Бостона, котрi тут побували, захопленi можливостями клiнiки.
Вот такой страшный ответ на твой вопрос.Спiльними зусиллями за дуже короткий час люди змогли зiбрати майже 2,5 млн. грн. До збору коштiв долучились велика кiлькiсть приватних осiб, студенти i пенсiонери, фермери i пiдприємцi, банкiри i журналiсти, потужнi пiдприємства та власники бiзнесових компанiй, працiвники лiкарень i шкiл, державних установ та силових структур, будiвельнi i транспортнi органiзацiї, благодiйнi фонди та профспiлки.
На банкiвський рахунок також надiйшли кошти з Криму, Києва, Донецька, Вiнницi, Марiуполя, Херсона, Мукачевого, Iвано-Франкiвська, Хмельницького та iнших мiст України.
Велика дяка всiм людям, якi це зробили.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Инициатором этого пиара со страшным результатом был львовский губернатор Костюк. Не знаю, ответит ли он перед законом и людьми, но гореть ему в аду, без сомнений. Именно он не дал отвезти несчастных в Донецкий ожоговый центр, именно на его совести пять потерянных дней в ситуации, когда для ожоговых больных, да еще такой тяжести, важна буквально каждая минута.
К вопросу о личностных качествах этого лекаря-железнодорожника.
Вот, пожалуйста. Вообще обнаглел.
Сенсаційний документ опублікувала сьогодні газета "Експрес". Це відомість комерційного підприємства "Корпорація Колійні ремонтні технології", яка засвідчує, що губернатор Львівщини, окрім своєї зарплати керівника області (орієнтовно 8 тисяч гривень), отримує також платню на цьому підприємстві у розмірі майже 15 тисяч гривень щомісяця. Виплати в незмінному розмірі тривали і після призначення Михайла Костюка на посаду керівника Львівської обласної державної адміністрації.Показать скрытый текст
Документ здесь =>
Искренне сочувствую львовянам, попавшим под такое чуткое руководство.Окрім того, як з'ясували журналісти "Експресу", у той час, коли Михайло Костюк очолював Укрзалізницю, підприємство "Корпорація Колійні ремонтні технології", застосувавши сумнівну схему, виграло тендери на поставку виробів та матеріалів для залізниці на суму понад один мільярд гривень.
Львовская газета "Экспресс" продолжает отслеживать ситуацию с Костюком.
http://expres.ua/news/2012/02/24/61052«Фронт змін» ініціюватиме висловлення недовіри голові Львівської обласної державної адміністрації Михайлу КОСТЮКУ.
У повідомленні, поширеному прес-службою партійної організації, повідомляється, що рада облорганізації «Фронту змін» ухвалила рішення реалізувати таку ініціативу на найближчій сесії Львівської обласної ради.
В вину Костюку вменяется многое, но вот о погибших по его вине людях - ни слова.
Увы.
100% я за. Вообще предлагаю ради чистоты эксперимента всю власть в ЗУ отдать свободавцав, руховцам, кунавцам и прочим борцам за нацидею. Хотя бы на полгодика-годик. Уверена, что после этого их просто размажут сами жители ЗУ - во все исторические времена было доказано множествами примеров - укрнаци работать и созидать не умеют и не могут. Жителей ЗУ конечно жаль, но идея требует жертв, тем более нацидея.
Социальные закладки