| ||
Тема: Тимошенко
Точна!От радости то будет у народа!е-мае
во-первіх, подслушивать чужие разговорі неприлично)
во-вторых, человек, плохо осведомленный о ваших полит. слабостях и пристрастиях, мог бы подумать, что под "просто сделать" имеется в виду замена в Украине премьер-министра. на всякий случай верну вас на грешную землю) даже не представляю, кому ваша любимица нужна в России. от пана Голодомора(с) без ума Новодворская, а вот о желающих приютить ЮВТ я что-то не слыхала. а вы?
но поскольку читаю ваши посты не первый день, предполагаю, что ваше высказывание не что иное, как завуалированное банально-непристойное "чемодан-вокзал-.." , усугубленное хамским "никто не заметит" (а всех ли вы опросили, чтобы так утверждать?))
в-третьих, обратите внимание, вы публично хамите, а в личку плачетесь, что вас обижают...
Та не в красоті діло а в людині.Якщо судити по красоті то як на мене то Настя Каменських куди красивіша.Але вона співачка,а ЮВТ політик.Ми за всі роки радянської влади привикли бачити старих і дурних політиків,і боялися,що буде ,коли вони опиняться сам на сам із гострословами.Зі всіх радянських ще тих політиків умів спілкуватися з закордонними журналістами Косигін.Пам"ятаю його пресконференцію,я ним захоплювався(хоча мені тоді було зовсім мало років,навіть не пам"ятаю скільки 5-6-7???)Тепер фактично так само.Згадаймо 2004 рік і дебати кандидатів.Як з полегшенням зітхнули регіонали,після проби пера Януковича-боялися що не зможе.Ющенко говорить більше,але складається враження ,що під час монологу він починає вірити в свою особливість і геніальність,потім ця його жестикуляція і прицмокування говорять про комплекси.Кажуть що ті оратори,котрі не знають куди діти руки-це суцільні комплекси.Ще у нього є нетерпимість до слухачів.Складається враження, що він сильно сердиться на тих хто сміє його не слухати.
Юля говорить толково.Єдина її слабкість-це те що вона не вміє приховувати емоцій.Але вона сердиться не за образи,а за те що їй не вдалося когось переконати.
Зате яка харизма!!!Я був присутній на мітингу з 25000 людей, і вона чудово себе тримала і люди були в захваті від неї.Вона вміє себе тримати, і саме головне не надоїдає слухачам.
Тепер відносно безодні.В безодню Україну веде не Юля.Якщо просто подумати а не говорити заготовленими кліше,то можна зрозуміти,що саме їй в першу чергу це не вигідно.Ніяк не вигідно.І особливо в переддень президентських виборів.Якщо Ви будете казати ,що я не правий то я Вам не повірю.
Последний раз редактировалось smeet; 20.12.2008 в 21:25.
Щоб говорити про результати роботи когось,потрібно провести аналіз його якісних показників.Ви говорите про те що вона погано працює,бо в Україні криза.Уявіть собі,що Ви судите про роботу лікаря-онколога по кількості смертей у його пацієнтів?Якщо судити по смертях,то онкологи завжди будуть самими гіршими лікарями між колегами.Але чи можна порівнювати цю роботу з роботою скажімо дерматолога?Подумайте про це.Чи дійсно в нашому суспільстві все в порядку,тільки одна біда що Юля?Нацбанк працює нормально,Верховна Рада нормально,прокуратура нормально,суди нормально.Всі нормально а баба Яга проти.Так?Тепер ще скажіть,що вона на всі вищеперечисленні структури має вплив?Чи може вона працювати без законів,чи може вона працювати без генпрокуратури і судів?Чи в змозі вона сама видавати закони,а потім їх виконувати?Щоб судити про чиюсь роботу,потрібно хоч бути фахівцем в цьому.А валити на одну людину всі гріхи,навіть не розбираючи чи це її гріхи,чи чужі це і є неуцтво.
Обсудим.Істерична?Можливо.Але такою її зробили чоловіки.Друзі ,недруги, вороги.Чи зробила вона команду?А хто її зробив?Скажіть,в сучасній Україні у когось з політиків є справжня команда?Ми знаходимося на зорі структуризації суспільства.І в кожній партії багато випадкових людей,які йдуть у партію не за переконаннями а за депутатськими мандатами,посадами.І якщо не вдається в одній партії,то він це шукає в другій.Ви хочете сказати що одностайність є в ПР,чи в НУ? Смієтеся?Я з вами.Але погодитеся зі мною,що найміцніша дисципліна в БЮТі.Хіба це не її заслуга?Я був в палаці "Україна",після останніх виборів,де ЮВТ дякувала своїм однопартійцям за виборчу компанію.Вона сама провела чотирьохгодинний марафон на сцені і не замучилась,і все було класно.Люди були задоволені і в залі відчувалося командне єднання.
А....можно вопрос? Первое предложение - обсудим, оно к кому? Мне показалось - или Вы сами себя спрашиваете - и тут же отвечаете?
Истерична - факт, кто её таким сделал - не знаю, почему только мужчины? Я и не отрицаю - причины для этого есть, наверняка....Но согласитесь - пост чересчур ответственный, в масштабах страны не до выяснения причин истеричности премьера... Настоящей команды пока не наблюдаю ни у кого - но скажите, разве не в умении её создать заложено условие лидерства? Каким образом сможет управлять гос-вом человек, который, обладая талантом оратора, обаянием и умом, не выходит за рамки лидерства одной партии?
И это на нее валить нечего. Сегодня у нас в гостях была подруга, она живет в Канаде, которая в рейтингах благополучия, до кризиса была в первых строках, так вот там такое же происходит, и доллар канадский по отношению к американскому упал и людей с работы увольняют! Представляете себе! Может там тоже Юля наследила? США, Германия, Англия для поддержания экономики выделяют сотни миллиардов долларов и то не все в порядке у них, а у нас вы хотели чтобы все прошло без последствий, когда весь мир в коллапсе. Я уважаю право каждого человека иметь собственное мнение, но надо же хоть немного логики и справедливости придерживаться.
Последний раз редактировалось itrij; 20.12.2008 в 22:34.
А мне сегодня кум из рейса позвонил. Стоят в отстое в Ротердаме уже неделю, так как груза нет. И таких судов там очень много. Экипажи потихоньку готовят к сокращению, и на борту будет оставлена только треть людей. Тоже наверное Тимошенко виновата. И морякам сейчас в рейс уйти стало намного трудней. Видать Тимошенко скупила весь мировой флот и успела его за год развалить.
А если серьезно, то сейчас в политике остался только лишь один вопрос: "Станет ли Юля президентом на очередных выборах в конце следующего года, либо устроит Ющу импичнмент досрочно?" Других вариантов уже не осталось. Ну и слава богу.![]()
І правильно казала.Поганим би вона була прем"єром,якби говорила інакше.
Де Ви чули,щоб прем"єр любої з держав агітували людей за чужу валюту?І чи винна валюта,то пак в даному випадку гривня в тому що у Вас її вкрали?А в те що каже Кислинський не вірте.Він самий звичайний альфонс,що виріс завдяки Катерини Ющенко.Тоже мені авторитет.
что-то я не заметила, чтобы противники ЮВТ обвиняли только ее , как минимум, ее+ ее команду
зато защитники готовы обвинить весь мир, но только не её
и сама ЮВТ ни одной ошибки никогда за собой не признаёт, чиста и непорочна, аки Орлеанская дева...
а "хочется уже услышать: я вами руководил и я за все отвечу"(с, Жванецкий)
пс. и в конце концов, в Украине есть только такие условия, какие есть)) не можешь эффективно работать в данных обстоятельствах, уступи другому и не гробь страну в угоду собственным амбициям.
Последний раз редактировалось greenok; 20.12.2008 в 23:00.
Социальные закладки