|
Донецьк купив 40 львівських автобусів за 72 млн. Тендер "зачистили"
Комунальне комерційне підприємство Донецької міськради «Донелектроавтотранс» 30 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Львівські автобусні заводи» на придбання 40 автобусів за 71,80 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
За кошти міського бюджету придбано 30 міських автобусів та 10 туристичних. Всі автобуси обладнані кондиціонерами,
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
Львівські оперативники затримали чоловіка, який виготовляв у себе в квартирі зброю, повідомили у Секторі зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.
«62-річного пенсіонера затримали на вулиці Городоцькій, неподалік його дому. При собі він мав уже заряджений саморобний револьвер для стрільби дрібнокаліберними патронами», - повідомив підполковник міліції Іван Писаренко, начальник відділу карного розшуку Львівського міського управління міліції.
У квартирі затриманого правоохоронці виявили та вилучили справжній арсенал - саморобний пістолет, різні частини до ударно-спускових механізмів стрілецької зброї, магазин до карабіну, а також більше п’яти сотень набоїв різноманітного калібру. Було тут і спеціальне устаткування, за допомогою якого «умілець» майстрував зброю.
Окрім цього, у квартирі також виявили саморобний кастет, який чоловік виготовив самотужки, та два арбалети.
Сьогодні вночі Львів від снігу прибирало 57 одиниць техніки. Про це повідомляє Львівська міська рада з посиланням на «гарячу лінію міста».
Нагадаємо, для механізованого прибирання міста від снігу підготовлено 108 одиниць снігоприбиральної техніки: 25 піскорозкидувачів, 28 підмітальних машин, 14 підмітальних тракторів, 8 грейдерів, 4 снігонавантажувачі, 8 екскаваторів, 19 самоскидів та ще 2 одиниці іншої техніки. Ці машини перебувають на балансі шляхово-ремонтних підприємств районних адміністрацій і обслуговуватимуть 5 районів – Франківський, Личаківський, Залізничний, Шевченківський та Галицький. Механізоване прибирання у Сихівському районі здійснюють приватні підприємства, відповідно до укладеної угоди з районною адміністрацією.
«Жлоб-Арт» во Львове. (видео)
1 февраля во Львове в музее-ресторане «Сало» открылась выставка участников союза вольных художников "Воля или смерть», «Жлоб-Арт».
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Все же надеюсь, что это не так)
Жлоб-арт - молодое искусство, может поэтому возникло такое чувство
Для картин передвижников были характерны обострённый психологизм, социальная и классовая направленность, высокое мастерство типизации, реализм, граничащий с натурализмом, трагический в целом взгляд на действительность.
«Крестный ход в Курской губернии» 1881—1883, И. Е. Репин.
Никто до художников-передвижников
так страстно и пристально
не всматривался в свой народ.
Тройка - В. Г. Перов (1866)
💙💛
💙💛
Социальные закладки