Дождитесь условий приёма на 2022 и будете точно знать нужно ли вам или внимательно пересмотрите Онлайн-брифінг щодо вступної кампанії в 2022 році
|
Дождитесь условий приёма на 2022 и будете точно знать нужно ли вам или внимательно пересмотрите Онлайн-брифінг щодо вступної кампанії в 2022 році
Лучше один раз вовремя, чем два раза правильно.
УЦОЯО продолжает выкладывать содержание НМТ и на этот раз по математике:
У цій публікації ми повідомимо про зміст, структуру й оцінювання блоку НМТ з математики. Невдовзі підготуємо такий матеріал про блок з історії України, а вже наприкінці квітня ви зможете ознайомитися з демонстраційним варіантом НМТ. Якщо ви ще не ознайомилися з матеріалами про тестування з української мови, перегляньте їх тут.
Яким буде зміст завдань блоку НМТ з математики?
Зміст завдань блоку НМТ з математики буде відповідати чинній програмі ЗНО з математики. Ця програма охоплює всі теми з алгебри й геометрії, які вивчалися у шкільному курсі, а саме:
«Числа і вирази»;
«Рівняння, нерівності і їх системи»;
«Функції»;
«Ймовірність випадкової події, вибіркові характеристики (середнє значення), аналіз діаграм та графіків»;
«Планіметрія»;
«Стереометрія».
Яка структура блоку НМТ з математики?
Усього в блоці НМТ з математики буде 20 завдань, з-поміж яких:
14 завдань з вибором однієї правильної відповіді з п’яти запропонованих варіантів;
4 завдання на встановлення відповідності (потрібно встановити по 3 «логічні пари»);
2 завдання відкритої форми з короткою відповіддю (неструктуровані завдання).
Зверніть увагу, що в блоці НМТ з математики не буде завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.
https://testportal.gov.ua/skladnyky-...qha5ZbyTC4UTLc
ждем, что напишут про историю, если говорят что в обьеме зно, то это вся история , а не только 20-21вв
Я пришла из доброй сказки......выгнали
А как будет проходить это тестирование для детей, которые выехали за рубеж?
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
вообщем деть решала тест по математике (( вариант мпт), 20 вопросов на него с перепроверкой ушло 45 минут, решила все 20 номеров без учета волнения, получается на 2 оставшихся предмета 35 мин) меньше минуты на ответ
с нетерпением ждем официальных тестов, но эти 27 минут на 20.заданий , которые не все можно в уме посчитать, например комбинаторика, только в формулу подставить, посчитать пару минут уйдет, было бы хотябы по 45 мин на каждый предмет( даже контрольные работы в среднем 10 заданий -45 мин
вчера в фб уже инфографику опубликовали про тест: ну про математику ясно 15+3+2, укр.мова 15+5, история 15+5. Я так прикинула, что допустим по укр мове достаточно правильно сделать соответствия и получить 20 баллов из 35( 5 вопросов по 4 ответа ), ну если время останется можно еще на вопросы с 1-15 поотвечать, так же и история, по математике откинуть 2 последних задания ( 4 б)
Девочки,я верно поняла- каждый блок оценивается отдельно?Т.е. за этот один тест будет 3 оценки в виде 100-200 баллов каждые
..и каждый раз навек прощайтесь, когда уходите на миг...
Да, получается так
Социальные закладки