|
Последний раз редактировалось Кац; 04.02.2020 в 12:47.
Альянс обратил внимание, что речь в Постанове идет про тех кто проходит обязательный ТО
ну как бы они просто уточнили, т.к. раньше вообще нужно было остановиться, сейчас такая редакция:5. У пункті 2.4:
підпункт “а” викласти в такій редакції:
“а) пред’явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1;”;
підпункт “в” після слів “законних підстав” доповнити словами “, у тому числі провести з використанням спеціальних пристроїв (приладів) перевірку технічного стану транспортних засобів, які відповідно до законодавства підлягають обов’язковому технічному контролю”.
станет (после того как опубликуют) так3.5. Наближаючись до нерухомого транспортного засобу з
увімкненим проблисковим маячком синього або синього і червоного
кольору та спеціальним звуковим сигналом (або без увімкненого
спеціального звукового сигналу), що стоїть на проїзній частині,
водій повинен зупинитися. Продовжувати рух можна лише з дозволу
регулювальника, а за його відсутності - іншої особи, яка регулює
рух.
3.5. Наближаючись до нерухомого транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком синього кольору та спеціальним звуковим сигналом (або без увімкненого спеціального звукового сигналу), що стоїть на узбіччі (біля проїзної частини) або на проїзній частині, водій повинен знизити швидкість до 40 км/год та в разі подання регулювальником відповідного сигналу зупинитися. Продовжувати рух можна лише з дозволу регулювальника.
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
Документ 1029-2011-п, редакцiя вiд 26.09.2011 "Про внесення змін до Правил дорожнього руху" , не набрав чинності - http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1029-2011-%EF
да еще не ввели я знал ... они хотят привести правила к тому виду к которому они должны были быть еще 13 сентября )
про велосипед - повеселилоОстаются только велодорожки.6.1. Рухатися по дорозі на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку.
6.6. Велосипедисту забороняється:
в) рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках (крім дітей до 7 років на дитячих велосипедах під наглядом дорослих);
Последний раз редактировалось Viacheslavius; 12.10.2011 в 21:18.
В этой теме иногда любят перескочить и забыть ответить на вопрос......
ответом вероятнее всего будет:
16.11. На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.
Однако если вдруг данное пересечение дорог не является перекрестком, то:
17.3. Поза перехрестями, де трамвайні колії перетинають смугу руху нерейкових транспортних засобів, перевага надається трамваю (крім випадків виїзду трамвая з депо).
но там, насколько я помню, именно перекресток.
![]()
Вопрос по поводу остановок-стоянок.
В разделе 12 ПДД (про скорость) есть пункт 12.9 Б который говорит о знаке 3.29 (3.31)
А в разделе 15 ни слова о знаках 3.34-3.38.
получается правила не запрещают то, что запрещает знак?
http://maps.yandex.ru/-/CBquaW8l
Вот такая ситуация с аналогией почти 100%: навстречу поворачивающему налево с Гагарина на Французский (время с 7 до 10) со стоянки киностудии выезжает джигит, которому надо прямо, на Гагарина, невзирая на поворачивающих налево на свой законный зеленый. Для джигита светофора нет (только пешеходный).
Джигит, естессно, считает, что прав ОН. Поворачивающий налево считает, естессно, наоборот. Кто не прав в данном случае?
Джигид выезжая с прилегающей территории и ждет и учит ПДД пока все проедут/повернут
10.2. Выезжая на дорогу из жилой зоны, дворов, мест стоянки, автозаправочных станций и других близлежащих территорий, водитель должен перед проезжей частью или тротуаром уступить дорогу пешеходам и транспортным средствам, которые двигаются по ней, а съезжая с дороги - велосипедистам и пешеходам, направление движения которых он пересекает.
Хм... Получается что выезжая из гаражей на 25-й угол Гайдара я должен пропустить всех, кому с Гайдара на 25-ю, а только потом ехать. Однако... Это ж сколько раз я нахамил...
![]()
Ты даже не представляешь где я был и что я там видел (С)
Сколько выезжал, столько и хамил.
Покайся!!!
Ибо придет инспектор ГАИ и снимет свои 100грн с твоей грешной души!
Каюсь, но нахамил меньше чем выезжал. Т.к. временами, машин на перекрестке вообще не наблюдалось.![]()
очередной холивар !)))
варненская угол филатово) там тое со двора ?)
Возле эпицентра зелёный свет работает с задержкой чтобы дать повернуть на Вильямса(зелёный горит дольше). Но там же висит зелёная картонка у опережающего светофора(красный загорается раньше). Непонятно, те кто едут на картонную стрелку должны уступать, или те, кто поворачивает налево на зелёный должны уступать. Картонка там не к месту, иначе получается, что на неё можно поворачивать игнорируя светофор и те кто поворачивают на свой зелёный не знают что для них уступается дорога.
Последний раз редактировалось paha; 15.10.2011 в 18:05.
Венера
те кто поваричивает на свой основной красный хоть и по картонке, должны знать что они должны пропустить )
я недавно на перекрестке мельницкая угол стуса затролил сигналом одного умника который со стуса направо поворачивал на ивановский мост, а я поворачивал налево на ивановский мост с со стуса, только я выйхал на свой основной зеленый на перекресток, а он уже выезжал на основной красный но со стрелкой .....
в данном случаи я имею преимущество
13-го августа!
Урядовий кур'єр вiд 14.10.2011 - № 190
Документ 1029-2011-п, редакцiя вiд 26.09.2011, чинний
http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1029-2011-%EF
с какой максимальной скоростью может ехать скорая помощь с включенной мигалкой?
3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8.РЕГУЛЮВАННЯ ДОРОЖНЬОГО РУХУ (крім сигналів регулювальника), 10-18
10. ПОЧАТОК РУХУ ТА ЗМІНА ЙОГО НАПРЯМКУ
11. РОЗТАШУВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ НА ДОРОЗІ
12. ШВИДКІСТЬ РУХУ
13. ДИСТАНЦІЯ, ІНТЕРВАЛ, ЗУСТРІЧНИЙ РОЗ'ЇЗД
14. ОБГІН
15. ЗУПИНКА І СТОЯНКА
16. ПРОЇЗД ПЕРЕХРЕСТЬ
17. ПЕРЕВАГИ МАРШРУТНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ
18. ПРОЇЗД ПІШОХІДНИХ ПЕРЕХОДІВ І ЗУПИНОК ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ, 26, 27
26. РУХ У ЖИТЛОВІЙ ТА ПІШОХІДНІЙ ЗОНІ
27. РУХ ПО АВТОМАГІСТРАЛЯХ І ДОРОГАХ ДЛЯ АВТОМОБІЛІВ та пункту 28.1
28.1. На гірських дорогах і крутих спусках, де зустрічний роз'їзд утруднено, водій транспортного засобу, що рухається на спуск, повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються вгору.
цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.
---------------
Скорая помощь может ехать со скоростью, обеспечивающей безопасность. Т.е., от 0 км/ч до величины, обеспечивающей безопасность.
я почему собственно спросил, ехал недавно от пер.моста на поселок т вот где-то посередине пути увидел газельку с синими мигалками без звука, но как-то не очень торопливо она ехала, вобщем я успешно всю банду обогнал без нарушений (до 80 км/час), потом уже проехав 7-ую пер-ую, еду в левом ряду и вижу в заднее зеркало ее сзади, моя скорость около 80, но тут газелист просто обошел меня справа...
и вот думаю был ли я виноват???
Социальные закладки