Тема: Тимошенко

Закрытая тема
Страница 775 из 4484 ПерваяПервая ... 275 675 725 765 773 774 775 776 777 785 825 875 1275 1775 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 15,481 по 15,500 из 89679
  1. Вверх #15481
    Постоялец форума Аватар для Мамуля
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Господи ну і приклад.Я бачу,що прийдеться не мені а Вам в Одесу окуляри посилати.Ну розумію,привели в приклад Богатирьову,чи Герман-це дійсно сер"йозні опоненти,особливо (забув прізвище) міністр економіки тіньового кабміну,розумна жінка з короткою стрижкою чорноволоса.А Ви про базарну бабу з Барабашово,яка обійшда вже декілька партій, і від якої всіх тошнить,навіть Савіка Шустера.

А о более достойных вообще речь не идет - просто Тимошенко ЕЩЕ и ЕЩЕ хуже любой взятой Вами персоны

2. Вверх #15482
    Це мий вибір.Обпечуся,виберу другого політика.Мені теж в партії не все подобається.Але тут хоч є партія,а не блок,а партії як госпіталі під час війни розвертають під час виборів.

А еще не обпеклись?!

3. Вверх #15483
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Ви знаєте,що крім одеського форуму,я не чув,щоб хтось її проклинав.Чи може Вам показати карту голосування за неї на останніх виборах.Ось там мільйони людей.

А Вы просто поменьше лазьте по форумам сайтов региональных отделений БЮТ.
    Тогда и узнаете, что люди думают
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

4. Вверх #15484
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Це мий вибір.Обпечуся,виберу другого політика.Мені теж в партії не все подобається.Але тут хоч є партія,а не блок,а партії як госпіталі під час війни розвертають під час виборів.
    не обпечешься. для тебя априори все, что ни делает Тимоха - великолепно и единственно правильно.
    фанатик.
    стал бы ты тусоваться исключительно в этой теме, так рьяно защищая своего кумира.

5. Вверх #15485
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от Мамуля Посмотреть сообщение
    А еще не обпеклись?!
    Ні поки я їй вірю.Хоча не розумію загравань з НУНСом.Я вже чогось був готовий до коаліції з ПР.

6. Вверх #15486
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    и что, везде, кроме Одессы она получила 100% голосов?
    Если это действительно так, то Юлька не только "7-й километр в асфальт закатает", но и всю Одессу!
    И нафига Гурвиц на дороги деньги городские тратит?
    Ведь есть Юлька-асфальтчица

7. Вверх #15487
    Цитата Сообщение от Гудвин Посмотреть сообщение
    А Вы просто поменьше лазьте по форумам сайтов региональных отделений БЮТ.
    Тогда и узнаете, что люди думают
    Можете мені вірити,а можете не вірити,але я крім Одеського і Львівського форуму,ніде більше не "лажу".Адміни Львівського форуму теж проти БЮТу.За це нераз і був забанений.Але на БЮТівських форумах був один раз,років десь два тому,щоб написати про те,що мені неподобається в партійній ієрархії.Але зрозумів,що форум ні на що не впливає і перестав там бувати.А по житті я людина небайдужа,і якби я побачив справжню серйозну політичну силу,то я б туди вступив,щоб якось впливати на розбудову нової України.Але я вже з роками став скептиком і вже не вірю.що політика може бути моральною.

8. Вверх #15488
    Можете мені вірити,а можете не вірити,але я крім Одеського і Львівського форуму,ніде більше не "лажу".Адміни Львівського форуму теж проти БЮТу.За це нераз і був забанений.Але на БЮТівських форумах був один раз,років десь два тому,щоб написати про те,що мені неподобається в партійній ієрархії.Але зрозумів,що форум ні на що не впливає і перестав там бувати.А по житті я людина небайдужа,і якби я побачив справжню серйозну політичну силу,то я б туди вступив,щоб якось впливати на розбудову нової України.Але я вже з роками став скептиком і вже не вірю.що політика може бути моральною.
    опа... был только на Львовском и Одесском, да еще на бютовском, а такие заявы:
    Ви знаєте,що крім одеського форуму,я не чув,щоб хтось її проклинав.
    ну так страус, засунув голову в песок, тоже мало что видит и слышит. и еще - сразу успокаивается, мол, все хорошо, опасности нет, все прекрасно, и песочек бошку приятно греет.
    можно еще круче: обвесить всю квартиру юлькиными фотками да плакатами, и, не выходя из нее, быть уверенным что во всем мире - точно также.

9. Вверх #15489
    Ні поки я їй вірю.Хоча не розумію загравань з НУНСом.Я вже чогось був готовий до коаліції з ПР.

А во что верите-то? Жить стало легко как она обещала? Инфляция низкая? Жилье доступное? Рабочие места создаются? Ну т.д. - армия контрактная, коммунальные платежи в норме, зарплаты растут просто поминутно, вклады СССР выдали проиндексировав как положено, с/х подняли и .......................... до утра хватит
    Только вчера опять наобещала вагон с прицепом, а сегодня - ноль! Серьезно, смотрите новости, причем ведущие национальные каналы типа ут-1, 1+1. А вообще я хороших новостей о ней ни на одном канале не заметила

10. Вверх #15490
    так ей же ж постоянно враги и недоброжелаители ничего путного сделать не дают!!
    вот, даже кризис придумали, ни перед чем, ироды, не остановятся.
    взять хотя бы завистливых женщин, которых умный гражданин живо на чистую воду вывел...

11. Вверх #15491
    А во что верите-то? Жить стало легко как она обещала? Инфляция низкая? Жилье доступное? Рабочие места создаются? Ну т.д. - армия контрактная, коммунальные платежи в норме, зарплаты растут просто поминутно, вклады СССР выдали проиндексировав как положено, с/х подняли и .......................... до утра хватит
    Только вчера опять наобещала вагон с прицепом, а сегодня - ноль! Серьезно, смотрите новости, причем ведущие национальные каналы типа ут-1, 1+1. А вообще я хороших новостей о ней ни на одном канале не заметила
    А хто з них всіх виконував.Янукович-основний лозунг якого на виборах2006 року був-життя краще вже завтра,чи сьогодні.Не виконав.Ющенко обіццяв 10 кроків назустріч людям-зробив ні одного,Юля теж обіццяла-так не виконала багато чого,але старається,попри шалений спротив з самого першого дня зі всіх сторін.Ну скажіть що я не правий.

12. Вверх #15492
    Але на БЮТівських форумах був один раз,років десь два тому,щоб написати про те,що мені неподобається в партійній ієрархії.Але зрозумів,що форум ні на що не впливає і перестав там бувати.

Вы действительно думали что Ваш пост прочтут и примут к сведению?
    Идеалист, однозначно

13. Вверх #15493
    а что она выполнила, можно узнать? )

14. Вверх #15494
    А хто з них всіх виконував.Янукович-основний лозунг якого на виборах2006 року був-життя краще вже завтра,чи сьогодні.Не виконав.Ющенко обіццяв 10 кроків назустріч людям-зробив ні одного,Юля теж обіццяла-так не виконала багато чого,але старається,попри шалений спротив з самого першого дня зі всіх сторін.Ну скажіть що я не правий.
    Конечно НЕ ПРАВ! На все 100! Что старается? Да при том же Януковиче НИКОГДА инфляция не достигала такой отметки! Украина тогда не занимала 2 (!) место в мире по падению национальной валюты, не останавливались крупнейшие заводы, не исчезали аптеки и лекарства. ЮВ же сама ходячий кризис - за что не возьмется, там сразу и кризис. Если Вы хоть каплю грамотный человек, объясните как можно пообещать раздать вклады ощадбанка при дефицитном бюджете? Это же тут же наращивает инфляцию! И при том же дефицитном бюджете пообещать контрактную армию, бензин по 3,5 и газ нашару! Вы в своем уме?!
    Последний раз редактировалось Мамуля; 11.12.2008 в 22:55.

15. Вверх #15495
    Цитата Сообщение от Гудвин Посмотреть сообщение
    Идеалист, однозначно
    Есть немного.

16. Вверх #15496
    Не покидает форум Аватар для ЦинИк
    Кремль наказав Юлії Тимошенко поки що потерпіти (світова преса) 11.12.2008
    Василь Зілгалов
    Прага – Впливові західні видання вважають, що оголошена у парламенті України нова коаліція «на трьох» не є ні прозахідною, ні стабільною, а носить тимчасовий характер і може не відбутися на практиці. Оглядачі не виключають, що «у підсумку – Росія може скористатися таким станом для просування своїх геополітичних інтересів у даному регіоні».

Американське аналітичне видання «Стратфор» вказує на те, що для нинішнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка зовсім не визначена в ідеологічному плані, досягнення взаєморозуміння з Москвою є гарантією приходу до влади. Тимошенко, на думку експертів із «Стратфора», хоче мати імідж політика, який «веде жорсткі переговори з Росією і досягає успіхів». У цьому виданні не виключають, що переговори БЮТ із Партією регіонів не увінчалися коаліцією не лише через непоступливість Віктора Януковича, але й з причини втручання Кремля, який, за джерелами «Стратсфора», «попросив (а може, й наказав) Тимошенко поки що потерпіти і погодитися на ще один союз із Ющенком у парламенті». У Москві, як пише американське видання, сподіваються, що завдяки такій коаліції стане можливим посилення проросійської політики України в умовах наближення президентських виборів 2010 року. «Кремль, – як наголошує «Статсфор», – усвідомлює, що часу у нього для включення України в сферу російського впливу залишилося лише до кінця наступного року, оскільки США до цього періоду, найімовірніше, знову зосередять свою увагу і ресурси на Євразії».

А російське урядове видання «Російская Ґазєта» називає нову коаліцію «шлюбом під полою» і стверджує, що «в Україні є спікер, але немає коаліції», бо, мовляв, «нову коаліцію поки що не визнали ні Президент Віктор Ющенко, ні Партія регіонів». «Російская Ґазєта» також інформує, «що якщо відкинути здійнятий депутатами БЮТ піар-галас, то виявиться відсутність коаліції: у сумі всі три фракції мають 248 голосів. Але якщо відняти три десятки депутатів від фракції НУНС, орієнтованих на Віктора Ющенка, які, до речі, не голосували за Литвина, то ні про яку консолідовану більшість уже не може йти мова. На цей арифметичний факт вказали й «регіонали», – зазначає московське видання.

(Прага – Київ)
    ....
    "Циники-это уставшие романтики..."

17. Вверх #15497
    Есть немного.
    неужели проклятое советское прошлое опять заставило тебя перейти на неродной русский язык?

18. Вверх #15498
    Не покидает форум Аватар для GoshaD
    Конечно НЕ ПРАВ! На все 100! Что старается? Да при том же Януковиче НИКОГДА инфляция не достигала такой отметки! Украина тогда не занимала 2 (!) место в мире по падению национальной валюты, не останавливались крупнейшие заводы, не исчезали аптеки и лекарства. ЮВ же сама ходячий кризис - за что не возьмется, там сразу и кризис. Если Вы хоть каплю грамотный человек объясните как можно пообещать раздать вклаты ощадбанка при дефицитном бюджете? Это же тут же наращивает инфляцию! И при том же дефицитном бюджете пообещать контрактную армию, бензин по 3,5 и газ нашару! Вы в своем уме?!
    Люби друзi! Ктож с идолопоклоников юлиных Вам ответит? Просто щас скажут что она лучше чем Янык и всё. Они конкретики не любят.
    А забыл! Ещё скажут что Юсченка мешает сильно ей!

19. Вверх #15499
    Цитата Сообщение от GoshaD Посмотреть сообщение
    больше всего ей бублик на голове мешает... ну, и то, что под бубликом.

20. Вверх #15500
    Цитата Сообщение от GoshaD Посмотреть сообщение
    Люби друзi! Ктож с идолопоклоников юлиных Вам ответит? Просто щас скажут что она лучше чем Янык и всё. Они конкретики не любят.
    Бачите,Ви вже самі знаєте не треба і переконувати.

Закрытая тема
Страница 775 из 4484 ПерваяПервая ... 275 675 725 765 773 774 775 776 777 785 825 875 1275 1775 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права