| ||
Тема: Тимошенко
Можете мені вірити,а можете не вірити,але я крім Одеського і Львівського форуму,ніде більше не "лажу".Адміни Львівського форуму теж проти БЮТу.За це нераз і був забанений.Але на БЮТівських форумах був один раз,років десь два тому,щоб написати про те,що мені неподобається в партійній ієрархії.Але зрозумів,що форум ні на що не впливає і перестав там бувати.А по житті я людина небайдужа,і якби я побачив справжню серйозну політичну силу,то я б туди вступив,щоб якось впливати на розбудову нової України.Але я вже з роками став скептиком і вже не вірю.що політика може бути моральною.
опа... был только на Львовском и Одесском, да еще на бютовском, а такие заявы:
ну так страус, засунув голову в песок, тоже мало что видит и слышит. и еще - сразу успокаивается, мол, все хорошо, опасности нет, все прекрасно, и песочек бошку приятно греет.
можно еще круче: обвесить всю квартиру юлькиными фотками да плакатами, и, не выходя из нее, быть уверенным что во всем мире - точно также.
А во что верите-то? Жить стало легко как она обещала? Инфляция низкая? Жилье доступное? Рабочие места создаются? Ну т.д. - армия контрактная, коммунальные платежи в норме, зарплаты растут просто поминутно, вклады СССР выдали проиндексировав как положено, с/х подняли и .......................... до утра хватит
Только вчера опять наобещала вагон с прицепом, а сегодня - ноль! Серьезно, смотрите новости, причем ведущие национальные каналы типа ут-1, 1+1. А вообще я хороших новостей о ней ни на одном канале не заметила
так ей же ж постоянно враги и недоброжелаители ничего путного сделать не дают!!
вот, даже кризис придумали, ни перед чем, ироды, не остановятся.
взять хотя бы завистливых женщин, которых умный гражданин живо на чистую воду вывел...![]()
А хто з них всіх виконував.Янукович-основний лозунг якого на виборах2006 року був-життя краще вже завтра,чи сьогодні.Не виконав.Ющенко обіццяв 10 кроків назустріч людям-зробив ні одного,Юля теж обіццяла-так не виконала багато чого,але старається,попри шалений спротив з самого першого дня зі всіх сторін.Ну скажіть що я не правий.
а что она выполнила, можно узнать?)
Конечно НЕ ПРАВ! На все 100! Что старается? Да при том же Януковиче НИКОГДА инфляция не достигала такой отметки! Украина тогда не занимала 2 (!) место в мире по падению национальной валюты, не останавливались крупнейшие заводы, не исчезали аптеки и лекарства. ЮВ же сама ходячий кризис - за что не возьмется, там сразу и кризис. Если Вы хоть каплю грамотный человек, объясните как можно пообещать раздать вклады ощадбанка при дефицитном бюджете? Это же тут же наращивает инфляцию! И при том же дефицитном бюджете пообещать контрактную армию, бензин по 3,5 и газ нашару! Вы в своем уме?!
Последний раз редактировалось Мамуля; 11.12.2008 в 22:55.
....Кремль наказав Юлії Тимошенко поки що потерпіти (світова преса) 11.12.2008
Василь Зілгалов
Прага – Впливові західні видання вважають, що оголошена у парламенті України нова коаліція «на трьох» не є ні прозахідною, ні стабільною, а носить тимчасовий характер і може не відбутися на практиці. Оглядачі не виключають, що «у підсумку – Росія може скористатися таким станом для просування своїх геополітичних інтересів у даному регіоні».
Американське аналітичне видання «Стратфор» вказує на те, що для нинішнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка зовсім не визначена в ідеологічному плані, досягнення взаєморозуміння з Москвою є гарантією приходу до влади. Тимошенко, на думку експертів із «Стратфора», хоче мати імідж політика, який «веде жорсткі переговори з Росією і досягає успіхів». У цьому виданні не виключають, що переговори БЮТ із Партією регіонів не увінчалися коаліцією не лише через непоступливість Віктора Януковича, але й з причини втручання Кремля, який, за джерелами «Стратсфора», «попросив (а може, й наказав) Тимошенко поки що потерпіти і погодитися на ще один союз із Ющенком у парламенті». У Москві, як пише американське видання, сподіваються, що завдяки такій коаліції стане можливим посилення проросійської політики України в умовах наближення президентських виборів 2010 року. «Кремль, – як наголошує «Статсфор», – усвідомлює, що часу у нього для включення України в сферу російського впливу залишилося лише до кінця наступного року, оскільки США до цього періоду, найімовірніше, знову зосередять свою увагу і ресурси на Євразії».
А російське урядове видання «Російская Ґазєта» називає нову коаліцію «шлюбом під полою» і стверджує, що «в Україні є спікер, але немає коаліції», бо, мовляв, «нову коаліцію поки що не визнали ні Президент Віктор Ющенко, ні Партія регіонів». «Російская Ґазєта» також інформує, «що якщо відкинути здійнятий депутатами БЮТ піар-галас, то виявиться відсутність коаліції: у сумі всі три фракції мають 248 голосів. Але якщо відняти три десятки депутатів від фракції НУНС, орієнтованих на Віктора Ющенка, які, до речі, не голосували за Литвина, то ні про яку консолідовану більшість уже не може йти мова. На цей арифметичний факт вказали й «регіонали», – зазначає московське видання.
(Прага – Київ)
"Циники-это уставшие романтики..."
Социальные закладки