|
Сегодня отправила по электронке прибыль....с такой скоростью еще никогда не получала все квитанции))))))
Еще один глупый вопрос: Если у меня работали люди по договорам ЦПХ, я им начислила вознаграждение+все положенные налоги то должна ли я суммы из вознаграждения указывать в строке 04.3 "Витрати на оплату праці"
Последний раз редактировалось Андрей_73; 28.04.2011 в 09:46.
Очень интересные рассуждения у вас тут получаются)))это что же выходит НДС уплаченный в бюджет относим в затраты))))очень красиво получается, и опровержений я пока не вижу. ЗдОрово)))я даже об этом не думала.
За какой период сдаете декларацию по прибіли: за 1 квартал или полугодие?По прибыли Кодекс действует с 01.04.2011г., кроме п.1,20.По валовым расходам Статья 5. Валовые расходы ЗУ №334 в редакции ЗУ №228, по валовым доходам Статья 4. Валовой доход этого же закона.
а яке відношення кодекс має до витрат першого кварталуСтаття 143. Особливості віднесення до складу витрат сум внесків на соціальні заходи
143.1. До складу витрат платника податку відносяться суми єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, у розмірах і порядку, встановлених законом.?
Товарищи!Подскажите,пожалуйста...Открываю СПД на общей системе для того чтобы в дальнейшем оформить лицензию на продажу алкоголя в заведении общепита.А дозвилы то отменили...что делать теперь?
гыыы, кому кстати интересно по поводу штрафных санкций за нарушение обращения с наличностью по Указу - так Указ таки не применяетсяПоложительная практика здесь.
...
Відповідно до абз. 3 п. 1 статті 1 Указу Президента України «Про застосування штрафних санкцій за порушення норм з регулювання обігу готівки» №436/95 від 12.06.1995р. фінансова санкція у вигляді штрафу у п’ятикратному розмірі неоприбуткованої суми застосовується за неоприбуткування (неповне та/або несвоєчасне) оприбуткування готівки в касах.
Згідно із статтею 11 Закону України «Про державну податкову службу в Україні»органи державної податкової служби у випадках, в межах компетенції та у порядку, встановлених законами України , мають право, зокрема: застосовувати до платників податків фінансові (штрафні) санкції.
Частиною другою статті 238 Господарського кодексу України передбачено, що адміністративно-господарські санкції можуть бути встановлені виключно законами .
Таким чином, відповідачем неправомірно застосовано санкцію, що передбачена статтею 1 Указу Президента України «Про застосування штрафних фінансових санкцій за порушення норм з регулювання обігу готівки»від 12.06.95р., №436/95, оскільки законодавець чітко передбачив можливість застосування штрафних санкцій виключно на підставі законів України.
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
Социальные закладки