Тема: Український націоналізм

Ответить в теме
Страница 77 из 359 ПерваяПервая ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 177 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,521 по 1,540 из 7165
  1. Вверх #1521
    Затейница

Цитата Сообщение от Анна36 Посмотреть сообщение
    никто не расскажет о галичанах лучше, чем галичанин - http://www.mankurty.com/voloshin.html
    Спасибо, интересно почитать самокритику, претендующую на гумор)

-Любов до церкви галичан така сильна, що якби можна було, то кожен мав би насвоєму городі власну.

-Із роду в рід, від матері до доньки століттями передається давнє галицьке вміння клясти. Прокльони служать для галичанки справжнім оберегом. Клясти галицька дитина починає разом із вмінням говорити. Перші уроки бере від бабці. Причому у дитини не виникає жодних проблем із розумінням прокльону. Навіть без пояснень.
    ________
    Так и вырисовывается образ ведьмы-фарион)
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

2. Вверх #1522
    Не покидает форум
    Як людина, щедро наділена гумором і здоровим глуздом, галичанин частенько вдасться до операцій, що за інших умов та при інших людях просто неможливі. У Львові колись мешкав пан Хомик. Непоказний чоловічок, але з багатою біографією. Народившись за небіжки Австрії, пан Хомик спромігся двічі продати свій груп анатомічному закладові Медичної академії. Полякам він лиш раз зумів продати свої тлінні останки. За совєтів пан Хомик мало задурно не позбувся власного тіла, коли його під конвоєм вивозили на Колиму, бо був сином священика. Повернувшись, він не полишив спроб всучити своє сухеньке тільце якійсь лабораторії хімічної зброї чи Інституту паразитів і бактеріології. Та намарно. І лише за незалежної України пан Хомик дістав сатисфакцію, в заповіті він записав: "Дарую своє тіло разом із нутрощами рідній Україні, і най робит з ним. що хоче, на свої потреби. Альо Хомик". Цей вчинок гідно оцінили сучасники: Хомика з почестями поховано на Янівському цвинтарі, у Львові, під плитою з написом: "Тут спочиває Альо Хомик. Нескорений патріот і людина".
    "Слава!"

3. Вверх #1523
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    Спасибо, интересно почитать самокритику, претендующую на гумор)

-Любов до церкви галичан така сильна, що якби можна було, то кожен мав би насвоєму городі власну.

-Із роду в рід, від матері до доньки століттями передається давнє галицьке вміння клясти. Прокльони служать для галичанки справжнім оберегом. Клясти галицька дитина починає разом із вмінням говорити. Перші уроки бере від бабці. Причому у дитини не виникає жодних проблем із розумінням прокльону. Навіть без пояснень.
    ________
    Так и вырисовывается образ ведьмы-фарион)
    То страшна відьма.

4. Вверх #1524
    User banned
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    вова ц...ну паршиво у тебя получается косить под миротворца:

львов-польская красота в запустении...
    А что хорошо получается у Вас, кроме как ерничать? Не доел..не допил...не до любил...своей мысли не имел...жил догмами...И это все? Скукотище...Не заметная эпизодическая роль в театре под названьем- жизнь? А мирить идиотов- это, конечно, не заслуга...Но и выслушивать ультра крайние высказывания не всем по нутру... И все же иногда здесь бывает и спокойный, миролюбивый фон.

5. Вверх #1525
    Живёт на форуме Аватар для Анна36
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    То страшна відьма.
    и стара дупа))) /я починаю "думаты украийнською/

6. Вверх #1526
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Анна36 Посмотреть сообщение
    и стара дупа))) /я починаю "думаты украийнською/
    Укрмову я знаю біля 30 років. Але моя рідна російська і завджи нею залишиться. Укрмова - гарний посібник для тупих і неграмотних липових "укрпатріотів", котрі мови не знають і брешуть на ворожій.

7. Вверх #1527
    User banned
    Укрмову я знаю біля 30 років. Але моя рідна російська і завджи нею залишиться. Укрмова - гарний посібник для тупих і неграмотних липових "укрпатріотів", котрі мови не знають і брешуть на ворожій.
    Ні, тут не те....Ви також можете добре володіти і англійською, німецькою мовами, але Ви, чомусь, про носіїв цих мов не такої думки, як про українців. Це називається великодержавний російський шовінізм. До речі, Ваша українська мова десь на рівні пересічного вуйка. Але ж і у того вуйка знання російської буває і кращим, але він не ставить це знання собі в особливу заслугу.

8. Вверх #1528
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Ні, тут не те....Ви також можете добре володіти і англійською, німецькою мовами, але Ви, чомусь, про носіїв цих мов не такої думки, як про українців. Це називається великодержавний російський шовінізм. До речі, Ваша українська мова десь на рівні пересічного вуйка. Але ж і у того вуйка знання російської буває і кращим, але він не ставить це знання собі в особливу заслугу.
    В Одесі мовою не користуються.

Я спеціаліст по Україні, я тут живу і тому уваги до неї більше. Німеччину я так не знаю. Вуйко не може розмовляти російською, він і укрмову не знає. Якийсь страшенний суржик мовою не є.

Мені на кождому закутку кричати "Слава Україні!"? Якого біса? Вона заслужила тієї слави? Аж ніяк.

9. Вверх #1529
    User banned

Я спеціаліст по Україні, я тут живу і тому уваги до неї більше. Німеччину я так не знаю. Вуйко не може розмовляти російською, він і укрмову не знає. Якийсь страшенний суржик мовою не є.

Мені на кождому закутку кричати "Слава Україні!"? Якого біса? Вона заслужила тієї слави? Аж ніяк.
    Ну, якщо Ви іще і спеціаліст по Україні після такого бачення реальності....Тоді стає зрозумілим на кого Ви і працюєте. На теренах будь якої країни такі діяння називають провокацією.

10. Вверх #1530
    Не покидает форум
    Ну, якщо Ви іще і спеціаліст по Україні після такого бачення реальності....Тоді стає зрозумілим на кого Ви і працюєте. На теренах будь якої країни такі діяння називають провокацією.
    Я просуваю укрмову серед липових "патріЙотів", котрі її не знають. Ви повинні мені бути вдячним за це.

Ваша "реальність" приведе Україну до війни. Ваш "провідник" Тягнибок погрожував переворотом під виглядом "національної революції", а це війна. І ніхто у цьому не буде винний, окрім нацистів. Якби вони сиділи у Львові і горлали "Слава Україні", то на них би ніхто не звертав уваги і тут була би тиша і спокій. Але нацисти збурюють війну і це мене непокоїть.

11. Вверх #1531
    User banned
    Украинский национализм, и ,вообще, те, кто на этой волне пытается сделать себя значимым и значительным, напоминают басню дедушки Крылова "Слон и моська".

12. Вверх #1532
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Незванный гость Посмотреть сообщение
    Украинский национализм, и ,вообще, те, кто на этой волне пытается сделать себя значимым и значительным, напоминают басню дедушки Крылова "Слон и моська".
    То страшні люди. Історія ОУН (б) у допомогу. На сьогодні в них є наказ нікого не бити, доки не буде сигналу.

13. Вверх #1533
    Не покидает форум Аватар для bobbob

Дуже цікаво слухати фразу, "Я спеціаліст по Україні"
    Відразу виникає питання: А звідки цей "спеціаліст по Україні"
    Навіть не маю бажання цей дискус продовжувати.
    Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.

14. Вверх #1534
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от bobbob Посмотреть сообщение
    Де два українці, там три гетьмани.

15. Вверх #1535
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от bobbob Посмотреть сообщение
    Жорж,ты действительно попал...наехал на тебя фахивэць и пахан в теме про Упу

Я фахівець з історії УПА( ви напевно помітили=). Не маю якогось істеричного бажання, бути головним у темі, але так сталося, що я таким є.Підтримка однодумців, це не погано=)
    Маєте сумніви, пишіть і запитуйте в "Лічку"- розповім і доведу. Але для публіки важливо кількість "підтримувачів". Не закливаю...власне не маю потреби. Та як що ви зі мною згодні- підтримуйте.
    З повагою bobbob
    ну там комплекс неполноценности в желании пидтрымкы как довесок....

16. Вверх #1536
    User banned
    Де два українці, там три гетьмани.
    Можливо це і так...але аналізуючи минуле розумієш, що без таких ось "українознавців" теж ніколи не обходилось. Завжди Україні хтось "допомагає" жити, а тут іще і самі до пуття не навчились, не згуртувались...А порадників тьма. Але поради може давати і дресирована макака....спробуй зробити. Це те ж саме, що займатись сексом на базарі...При всьому бажанні нічого не вийде...порадників забагато, українознавців...Дали б ви нам спокій.

17. Вверх #1537
    User banned Аватар для ALKA
    ..Дали б ви нам спокій.
    это порада ?

18. Вверх #1538
    User banned
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    это порада ?
    Прохання...

19. Вверх #1539
    Живёт на форуме Аватар для Big525
    український націоналізм це гарна справа! Слава героям.
    ....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....

20. Вверх #1540
    User banned
    Цитата Сообщение от Big525 Посмотреть сообщение
    український націоналізм це гарна справа! Слава героям.
    Ага. " САЛА Украине! Героям САЛА!!! По BBC World и Euronews показівали цирк, устроенный депутатами от Свободы. У меня миллион претензий к Партии Регионов, например, но то, что устраивает в Парламенте это невоспитанное быдло со Свободы (среди членов которой есть, безусловно, и очень порядочные люди), не в какие ворота не влазит... "Герои", ничего не скажешь...!

Безкультурное быдло, за которое с каждым днем становится все стыднее за страну. Бандера с Шухевичем за ваши действия и поведение давно десятки тысяч раз в гробу перевернулись... Пороблено".

http://v-ol-and.livejournal.com/19548.html

Ответить в теме
Страница 77 из 359 ПерваяПервая ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 177 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права