Тема: Новости с Западной Украины! II

Ответить в теме
Страница 754 из 1130 ПерваяПервая ... 254 654 704 744 752 753 754 755 756 764 804 854 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 15,061 по 15,080 из 22594
  1. Вверх #15061
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Начнем с того, что она на сейчас не очень легитимна...
    "легітимність" і "легальність" - величезні мильні бульбашки...
    будь-які правила та норми настільки легальні та легітимні, наскільки цього хоче народ...

2. Вверх #15062
    zodchiy
    Цитата Сообщение от мартиняускас Посмотреть сообщение
    "легітимність" і "легальність" - величезні мильні бульбашки...
    будь-які правила та норми настільки легальні та легітимні, наскільки цього хоче народ...
    Да и вообще все сущее - это только бульбашки в играх времени...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

3. Вверх #15063
    Постоялец форума
    про туризм у Львові...

50% туристів їде до Львова відпочивати
    Понад 50% туристів, які відвідують Львів, приїжджають на відпочинок. Близько 10% - відвідати друзів та родичів. З кожним роком зростають такі різновиди туризму як паломництво, лікування та навчання.

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Традиційно у нашому місті туристів приваблює архітектура, культура та традиції, які зберігаються у місті. Туристи вважають наше місто безпечним для відвідин та відзначають гостинність та ввічливість львів’ян», - сказала в. о. начальника управління туризму департаменту «Євро-2012» Галина Гриник.

«Розуміючи основні напрямки, які сьогодні розвиваються у туризмі, та сильні сторони міста, було обрано 8 основних тем для розвитку туризму у Львові, які лягли у основу нашої промоційної кампанії. Це - історія і архітектура; кава та солодощі; пиво та смаколики; мистецтво та творчість; фестивалі та традиції; спорт та відпочинок; духовність та віра; зустрічі та конференції. Сьогодні спільно з туристичними операторами міста та України ми працюємо над наповненням цих тем туристичними продуктами, які дадуть змогу перетворити Львів на туристичну столицю України та Центрально-Східної Європи», - розповіла Галина Гриник.

«Ми продовжуємо реалізовувати проекти інформування туристів, гостей та мешканців міста про культурно-мистецькі та туристичні події, розповсюджуючи карти міста, щомісячний інформаційний календар подій «ОТ-ОТ». У 2011 році ми провели близько 100 туристично-привабливих заходів і фестивалів, які сприяють збільшенню кількості туристів і екскурсантів. ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» забезпечує комплекс інформаційних послуг для туристів. З вересня 2009 року працює міський Центр туристичної інформації, який надає безкоштовні інформаційні послуги туристам, гостям міста та мешканцям. На 1 грудня 2011 від початку року ТІЦ відвідало 16960 осіб. З них близько 41% туристів з України, зокрема з Києва, Донецька, Одеси, Тернополя, Івано-Франківська , Харкова та Запоріжжя. 51% становлять іноземці з таких країн, як: Росія, Польща, Німеччина, США, Великобританія, а також туристи з Франції, Нідерландів,Фінляндії, Китаю, Марокко, Ізраїлю, Норвегії та Данії», - додала Галина Гриник.

4. Вверх #15064
    Постоялец форума
    Да и вообще все сущее - это только бульбашки в играх времени...
    Ну, це вже метафізика...
    А ч про реалії нормативно - правового регулювання, вже і сьогодні

5. Вверх #15065
    zodchiy
    Ну, це вже метафізика...
    А ч про реалії нормативно - правового регулювання, вже і сьогодні
    Чего?

6. Вверх #15066
    Постоялец форума
    Чего?
    будь-чого

Нормативне регулювання — це впорядкування поведінки людей за допомогою нормативно-правових актів, розрахованих на їх багаторазове застосування за наявності передбачених ними обставин. Тобто обсяг суспільних відносин, на які поширюється нормативне правове регулювання, є кількісно невизначеним.

7. Вверх #15067
    Постоялец форума
    Деякі кадрові питання у Львові...

У Львові перевіряють дипломи комунальників, - Садовий
    Інцидент з фальшивим дипломом екс-начальника управління освіти Львівської міської ради привів до тотальної перевірки дипломів 1 тис. 300 працівників. Перевірки продовжуються, тепер перевіряють дипломи працівників комунальних підприємств Про це 27 грудня під час звіту повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Це - прикрий інцидент. Має бути довіра і повага до освіти, довіра до диплому. У міській владі не можуть працювати люди, до яких не може бути довіри. Цей інцидент має зробити нас сильнішими, щоб такого ніколи більше не повторювалося», - заявив міський голова.

А.Садовий зазначив, що у результаті перевірки у Львівській міській раді, виявилося, що у 10 працівників проблеми з достовірністю дипломів. Серед них особи, які працювали у Львівській міській раді по 10-15 років.

8. Вверх #15068
    zodchiy
    будь-чого
    Я имел в виду, что суть выделенного от меня ускользнула... переформулируй плиз...

9. Вверх #15069
    Постоялец форума
    Я имел в виду, что суть выделенного от меня ускользнула... переформулируй плиз...
    Якщо коротко, я мав на увазі, що якщо народ вважає той чи інший закон неправильним - то виконуватись він не буде...
    І це - реальність, а не метафізика...
    Тому, книжна "легітимність" будь-якого закону - мильна бульбашка...

10. Вверх #15070
    zodchiy
    Якщо коротко, я мав на увазі, що якщо народ вважає той чи інший закон неправильним - то виконуватись він не буде...
    І це - реальність, а не метафізика...
    Тому, книжна "легітимність" будь-якого закону - мильна бульбашка...
    Так в этом смысле (а какой еще может быть-то) я и говорил про малую легитимность конституции...

11. Вверх #15071
    Постоялец форума
    Так в этом смысле (а какой еще может быть-то) я и говорил про малую легитимность конституции...
    легітимність Конституції хумовлена не її несправедливістю, імхо, а відношенням до неї влади...
    Тобто, мало легітимна не конституція, а, швидше, влада...
    Хоча, одне тягне за собою інше...
    Однак, якщо колись станеться диво - і в Україні до влади прийдуть люди відносно розумні, відносно порядні і достатньо вольові та організовані - легітимність влади зросте, а відтак зміниться відношення до Конституції...

12. Вверх #15072
    Постоялец форума
    А тут про вклад окремих западенців в економіку України в цьому році

"Заробітчани" почали надсилати більше грошей
    Середа, 28 грудня 2011, 11:28
    Версія для друку
    Коментарі
    9

За підсумками III кварталу 2011 року обсяг приватних грошових переказів в Україну з-за кордону склав $ 5,126 млрд - на 21% більше, ніж за аналогічний період 2010 року.

Такі дані динаміки обсягів приватних грошових переказів оприлюднив Національний банк Україна (НБУ), повідомляє zn.ua.

За даними НБУ, $ 679 млн із цієї суми (або 13,25%) було ввезено в країну нелегальними каналами, $ 2,402 млрд, або 46,9%, - через коррахунки банків, ще $ 2,045 млрд (39,9%) - через міжнародні платіжні системи.

З початку року в Україну надійшло $ 2,92 млрд як оплати праці українців за кордоном, ще $ 1,389 млрд забезпечили грошові надходження від працюючих за кордоном більше року українців.

Таким чином, як мінімум $ 4,309 млрд грошових надходжень з-за кордону забезпечили працюючі за кордоном українці.

Ще $ 817 млн Нацбанк відніс до статті "інші приватні трансферти".

13. Вверх #15073
    Политический аналитик
    А тут про вклад окремих западенців в економіку України в цьому році
    Насколько понятно из цитируемого, 4,3 млрд.(11% от доходной части бюджета государства) ввезли все работающие за границей украинцы, а не исключительно жители ЗУ.
    Если я ошибаюсь, прошу меня поправить.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

14. Вверх #15074
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    Насколько понятно из цитируемого, 4,3 млрд.(11% от доходной части бюджета государства) ввезли все работающие за границей украинцы, а не исключительно жители ЗУ.
    Если я ошибаюсь, прошу меня поправить.
    Ну, а хто ж у нас ще працює за кордоном? Не "новороси" ж з "малоросами" та іншими "майже росами" ?

15. Вверх #15075
    Политический аналитик
    Ну, а хто ж у нас ще працює за кордоном? Не "новороси" ж з "малоросами" та іншими "майже росами"?
    У тебя есть данные? Или самосознанием руководствуешься?
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

16. Вверх #15076
    Политический аналитик
    По поводу вклада заробитчан в экономику Украины получаются презабавнейшие числа.
    К примеру
    По данным Международной организации по миграции 6,5 млн. граждан Украины мигрируют на заработки за территорию страны.
    Это количество составляет 14,4% от всего населения страны.
    http://o-k.com.ua/news/11612/
    Принимая во внимание сумму поступлений, указанную НБУ - 4,3 млрд. долларов, среднее перечисление за указанный период составило 660 долларов США.
    Следовательно, вполне логично предположить, что основные доходы заробитчан остаются за границей.
    По различным данным, более половины заробитчан уже никогда не вернутся в Украину.

ИМХО, говорить о существенном вкладе гастарбайтеров в украинскую экономику несерьезно.
    Вот такой итог за 20 лет.

17. Вверх #15077
    User banned
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    Вот такой итог за 20 лет.

18. Вверх #15078
    User banned
    Можеш і не сумліватись, малюче
    Будуть - але не тому, що він ідіотський... Бо він якраз не ідіотський...
    Тому що constuedo est altera natura
    Consuetudo...
    Плохо научили латинским пословицам в свое время.

19. Вверх #15079
    Постоялец форума
    Ну, можливий ще варіант завідомої ідіотичності норм Конституції...
    Наприклад, якщо б в конституції було прописано, що в присутності Президента всі повинні падати ниць...

20. Вверх #15080
    zodchiy
    Ну, можливий ще варіант завідомої ідіотичності норм Конституції...
    Наприклад, якщо б в конституції було прописано, що в присутності Президента всі повинні падати ниць...
    ...или что русский язык - язык меньшинства... (например)...А ведь примерно так подэбильному и написано.

Ответить в теме
Страница 754 из 1130 ПерваяПервая ... 254 654 704 744 752 753 754 755 756 764 804 854 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права