|
С беспокойством ожидаю следующего понедельника. В нашем ОСМД решили поднять тарифы на квартиру с Нового года. У кого-то уже в ОСМД поднимали?
платила сейчас за квартиру. по СДПТ была переплата, заплатить нужно было мало. и тут девочка-кассир мне говорит: "а у вас тут еще вывоз мусора 17 гривен".
я: "какого мусора?"
она: "не знаю, вот, посомтрите" и разворачивает ко мне монитор.
короче, вывоз я не оплатила, попробую попасть сегодня в ЖЕК выяснить, что это за шутки
Решение гоисполкома по вывозу мусора.
Я уже задавал в этой теме вопрос по поводу фразы в п. 1 этого решения, но как-то это осталось без внимания.
1. Встановити з 01.01.2009 року тариф на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення м. Одеси, яке мешкає в упорядкованих будинках, у розмірі 6,50 грн. (з ПДВ) на 1 мешканця у місяць.
Что это за упорядковані будинки
- упорядковані будинки - повна або часткова наявність центрального опалення, газу, водопроводу, каналізації, з сміттєпроводом або без нього;
- неупорядковані будинки - без водопроводу, каналізації, з місцевим опаленням і готуванням їжі на плитах, що опалюються газом, дровами або вугіллям;
http://209.85.129.132/search?q=cache...ient=firefox-a
Пункт 2 Решения
2. Плата за послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення, що мешкає в будинках комунальної власності територіальної громади міста Одеси, стягується окремо понад розмір плати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій на підставі розрахунків житлових організацій.
И далее пункт 3
3. Доручити керівникам житлово-комунальних підприємств провести розрахунки плати за послуги з вивезення твердих побутових відходів, враховуючи встановлений пунктом 1 тариф та чисельність мешканців, у розрахунку на 1 кв.м загальної площі в місяць по кожній квартирі окремо.
Но, думаю, п. 3 никто и никогда не выполнит.
Последний раз редактировалось gor-od; 12.02.2009 в 15:56.
Да, уже нашла, спасибо..Это просто ужас какой-то..повышения на что-нибудь как-нибудь каждый месяц
Только я что-то не поняла-так по количеству проживающих или по метражу?Если по зарегистрированным, то при чем тут м2?
провести розрахунки плати за послуги з вивезення твердих побутових відходів, враховуючи встановлений пунктом 1 тариф та чисельність мешканців, у розрахунку на 1 кв.м загальної площі в місяць по кожній квартирі окремо.
Последний раз редактировалось _guess_; 12.02.2009 в 15:58.
на www.gerc.ua появились начисления за январь 2009 г.
На сегодняшний день за вывоз мусора платим по количеству проживающих и эта услуга не входит в состав квартплаты, т.е. одельно оплачиваемая услуга (п. 1 и п. 2).
В дальнейшем (п. 3) этот тариф должны "переформировать" из расчёта за 1 кв. м (по аналогии квартплаты). Лично я это так понял.
То есть если сейчас зависит от людей, то потом мусорить будут квадратные метры?Оригинально..
Скажите, кто сколько платит за холодную воду за 1м3? На офиц. сайте города тариф 2.20, а мы платим 3.6. Какой верный?
Социальные закладки