Тема: Тимошенко

Закрытая тема
Страница 740 из 4484 ПерваяПервая ... 240 640 690 730 738 739 740 741 742 750 790 840 1240 1740 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 14,781 по 14,800 из 89679
  1. Вверх #14781
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от Гудвин Посмотреть сообщение
    Вот именно благодаря всяким Ющенкам и Тимошенкам население Украины и чувствуют себя пасынками. Если не хуже....
    Напевне тут не Ющенко з Тимошенко винуваті,а просто у вас ностальгія за СРСР.Не можете ви ніяк сприйняти Україну.Я не кажу,що мені подобається Україна така,яка вона є.Але я хочу щоб Україна реформувалася,а не щоб вертався СРСР,чи ще небудь яке утворення.

2. Вверх #14782
    Именно так она и сделала после первого премьерства
    Ага,сама пішла,чи любі друзі її пішли.Вона сама ніколи не йшла з прем"єрства.

3. Вверх #14783
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Юля не сама напалила на 2,5 млрд доларів.Хтось напалив а платити не хоче,а вона виновата.
    Так она премьер или хто? Это ее забота искать деньги.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

4. Вверх #14784
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Так она премьер или хто? Это ее забота искать деньги.
    Тут в принципі я з Вами згоден.Але є багато але.Я взагалі один раз довго бесідував з паном О.Білорусом.Бесіда була про альтернативні методи опалення.Я довго копався в літературі і в і-неті про сучасні альтернативні методи опалення,сам для себе зробив перший в місті опалення електрикою по багатозонному лічильнику.Ледве подолав бюрократичну греблю.Так от я питав Білоруса(бувший голова фракції БЮТ в Верховній Раді) чого в Україні так важко розвивати альтернативні методи опалення(електричне,тепловими насосами,вітрова енергетика,купівля заводу по виробництву ядерних твелів і інш.)Так він мені сказав,що в Україні є декілька людей,які весь свій бізнес роблять на газі,і вони не заінтересованфі щоб люди топили чимось іншим.А люди ці стоять дуже близько до владної верхівки і лобіюють ці процеси в парламенті.

5. Вверх #14785
    Не покидает форум Аватар для GoshaD
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Не знаю я плачу гроші і гріюся.А хто хоче грітися і не платити хай іде бігає.Як можна брати в борг і не платити.Юля не сама напалила на 2,5 млрд доларів.Хтось напалив а платити не хоче,а вона виновата.Я згоден,що можливо її вина в тому,що не дасть команду і її підлеглі не напишуть-хто заборгував і скільки,поіменно і пофамільно.Але можливо випливуть деякі прізвища котрі небажано щоб світилися.Недаремно кажуть що в укрросенерго входять люди близькі до олімпу.
    Попробуй не заплатить за свет или газ вовремя. И отключат и отрубят и ешо денег срубят за подключение. Долги то скорее не населения а результат хузяйствования хузяив госпредприятий или всяких ООО и ЗАО стратегического значения которых отключить сразу и навсегда невозможно. А ещё возможно просто махинации с посредниками. По большому счёту функции оберегания нации от таких долгов и катаклизмов лежит именно на ГОСУДАРСТВЕ (президентах и других лицах получающих жалование от нас с Вами)!!!!

6. Вверх #14786
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Ага,сама пішла,чи любі друзі її пішли.Вона сама ніколи не йшла з прем"єрства.

На Вашем примере я ещё раз убедился в старой истине - любовь слепа.
    Не в обиду Вам.
    Но это Ваше мнение - и я его уважаю.
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

7. Вверх #14787
    А люди ці стоять дуже близько до владної верхівки і лобіюють ці процеси в парламенті.
    Подождите, была же помаранчевая революция. Сейчас же только "чесна влада".

8. Вверх #14788
    Цитата Сообщение от GoshaD Посмотреть сообщение
    Попробуй не заплатить за свет или газ вовремя. И отключат и отрубят и ешо денег срубят за подключение. Долги то скорее не населения а результат хузяйствования хузяив госпредприятий или всяких ООО и ЗАО стратегического значения которых отключить сразу и навсегда невозможно. А ещё возможно просто махинации с посредниками. По большому счёту функции оберегания нации от таких долгов и катаклизмов лежит именно на ГОСУДАРСТВЕ (президентах и других лицах получающих жалование от нас с Вами)!!!!
    Тут я з Вами згоден.На всі 100%.Але згадаймо,що така катавасія постійно у нас не тільки під час прем"єрства Юлі.Було це і при Єханурові і при Януковичі.Десь не працює той годинниковий механізм,котрий має працювати.А може це від недостатку досвіду у всіх (за всім не прослідкуєш),а може ще від чогось.Повірте я не зациклився на Тимошенко,я просто проаналізував і з трьох лідерів по духу більше всього мені підходить вона.Я не всі її кроки схвалюю,але знову ж таки мені здається,що як політик(я не спеціаліст в економіці і це признаю)вона робить менше всіх трьох помилок.Тому я поки на її стороні.Але це не значить,що якщо я побачу щось таке,що мені дуже не сподобається,мої політичні уподобання не поміняються.

9. Вверх #14789
    Подождите, была же помаранчевая революция. Сейчас же только "чесна влада".
    Не юродствуйте на рахунок помаранчевої революції.Вона своє зробила,а люди які використали її не завжди до чесності мають відношення.

10. Вверх #14790
    Так Юлия Владимировна не аутсайдер в этом спектакле. И второе прешествие её опять же к власти и деньгам ничего не именило!
    "Не виноватая я...."(С)-уже и не улыбает!!! Результатов работы за которые хоть как-нибудь можно было отметить её как нужного Украине политика практически нет! Вот дешёвого пиара "хоть вагон грузи".
    Единственный ответ и таки убедительный её стороников так то что Яник не лучше! И это причина ради которой нам жить с необязательным премьером?

11. Вверх #14791
    User banned
    Не юродствуйте на рахунок помаранчевої революції.
    KSS26, ты на что замкахнулся ?? этож святое и неприкосновенное!!!

12. Вверх #14792
    На Вашем примере я ещё раз убедился в старой истине - любовь слепа.
    Не в обиду Вам.
    Но это Ваше мнение - и я его уважаю.
    Нє ну правда хіба не Ющенко з любими друзями пішов Юлю.Скажіть правду.

13. Вверх #14793
    Цитата Сообщение от Sblek Посмотреть сообщение
    KSS26, ты на что замкахнулся ?? этож святое и неприкосновенное!!!
    Так у Вас просто дуже коротка пам"ять.Якби не Помаранчева Революція, то у нас би було тихо так як в Росії-одна партія,один і навіки президент,одне телебачення-чи Ви того так бажаєте,ви за СРСР скучили?

14. Вверх #14794
    Не юродствуйте на рахунок помаранчевої революції.Вона своє зробила,а люди які використали її не завжди до чесності мають відношення.
    Не смех даже а сожаление вызывает Ваш пост. Среди коммунистов тоже честных и порядочных людей хватало но тем не менее и полудурков предостаточно и несмотря на это коммунизм это зло!
    От того что на майдане были и толковые люди никак не означает что это хорошо! Всё что революционирует и перестраивает и ускоряет это зло!!!
    И наша памарачная тусня такая же

15. Вверх #14795
    Да, согласен. Тимошенко к честности не имеет никакого отношения.

16. Вверх #14796
    Нє ну правда хіба не Ющенко з любими друзями пішов Юлю.Скажіть правду.
    А разве не он ее назначил во второй раз?

17. Вверх #14797
    Так у Вас просто дуже коротка пам"ять.Якби не Помаранчева Революція, то у нас би було тихо так як в Росії-одна партія,один і навіки президент,одне телебачення-чи Ви того так бажаєте,ви за СРСР скучили?
    Вот оно!!! Доместос в чистом виде )))
    Ноу комент, сэр!

18. Вверх #14798
    А при чем тут Россия? Почему например не как в США?

19. Вверх #14799
    User banned
    насчет короткой памяти... у нас до Ющенко было 2 президента, с чего вдруг "один и навеки"?
    опять и снова о России... да, я хочу, чтобв президент с премьером плыли в одной лодке, а не тянули воз в разные стороны и грызлись по любому поводу

20. Вверх #14800
    А разве не он ее назначил во второй раз?
    А куди йому було діватися-Юля на тих виборах тріумфально його побила.Не залишивши каменя на камені.І притому в регіонах які раніше голосували тільки за нього. І від Януковича виграла-я маю на увазі в регіони які перед цим голосували завжди за нього.

Закрытая тема
Страница 740 из 4484 ПерваяПервая ... 240 640 690 730 738 739 740 741 742 750 790 840 1240 1740 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права