| ||
Тема: Тимошенко
Так она премьер или хто? Это ее забота искать деньги.Юля не сама напалила на 2,5 млрд доларів.Хтось напалив а платити не хоче,а вона виновата.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Тут в принципі я з Вами згоден.Але є багато але.Я взагалі один раз довго бесідував з паном О.Білорусом.Бесіда була про альтернативні методи опалення.Я довго копався в літературі і в і-неті про сучасні альтернативні методи опалення,сам для себе зробив перший в місті опалення електрикою по багатозонному лічильнику.Ледве подолав бюрократичну греблю.Так от я питав Білоруса(бувший голова фракції БЮТ в Верховній Раді) чого в Україні так важко розвивати альтернативні методи опалення(електричне,тепловими насосами,вітрова енергетика,купівля заводу по виробництву ядерних твелів і інш.)Так він мені сказав,що в Україні є декілька людей,які весь свій бізнес роблять на газі,і вони не заінтересованфі щоб люди топили чимось іншим.А люди ці стоять дуже близько до владної верхівки і лобіюють ці процеси в парламенті.
Попробуй не заплатить за свет или газ вовремя. И отключат и отрубят и ешо денег срубят за подключение. Долги то скорее не населения а результат хузяйствования хузяив госпредприятий или всяких ООО и ЗАО стратегического значения которых отключить сразу и навсегда невозможно. А ещё возможно просто махинации с посредниками. По большому счёту функции оберегания нации от таких долгов и катаклизмов лежит именно на ГОСУДАРСТВЕ (президентах и других лицах получающих жалование от нас с Вами)!!!!
Подождите, была же помаранчевая революция. Сейчас же только "чесна влада".А люди ці стоять дуже близько до владної верхівки і лобіюють ці процеси в парламенті.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Тут я з Вами згоден.На всі 100%.Але згадаймо,що така катавасія постійно у нас не тільки під час прем"єрства Юлі.Було це і при Єханурові і при Януковичі.Десь не працює той годинниковий механізм,котрий має працювати.А може це від недостатку досвіду у всіх (за всім не прослідкуєш),а може ще від чогось.Повірте я не зациклився на Тимошенко,я просто проаналізував і з трьох лідерів по духу більше всього мені підходить вона.Я не всі її кроки схвалюю,але знову ж таки мені здається,що як політик(я не спеціаліст в економіці і це признаю)вона робить менше всіх трьох помилок.Тому я поки на її стороні.Але це не значить,що якщо я побачу щось таке,що мені дуже не сподобається,мої політичні уподобання не поміняються.
Так Юлия Владимировна не аутсайдер в этом спектакле. И второе прешествие её опять же к власти и деньгам ничего не именило!
"Не виноватая я...."(С)-уже и не улыбает!!! Результатов работы за которые хоть как-нибудь можно было отметить её как нужного Украине политика практически нет! Вот дешёвого пиара "хоть вагон грузи".
Единственный ответ и таки убедительный её стороников так то что Яник не лучше! И это причина ради которой нам жить с необязательным премьером?
KSS26, ты на что замкахнулся ?? этож святое и неприкосновенное!!!Не юродствуйте на рахунок помаранчевої революції.![]()
Не смех даже а сожаление вызывает Ваш пост. Среди коммунистов тоже честных и порядочных людей хватало но тем не менее и полудурков предостаточно и несмотря на это коммунизм это зло!
От того что на майдане были и толковые люди никак не означает что это хорошо! Всё что революционирует и перестраивает и ускоряет это зло!!!
И наша памарачная тусня такая же
Социальные закладки