|
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
На рахунок австрійців та німців абсолютно помилкове враження, я не знаю звідки ви таке взялиБілорусів люблю, дійсно братній народ та й росіяни в принципі непогані люди, тільки одурманені переглядом ОРТ-шних новин. Народ то непоганий, але абсолютно недружня політика влади все перекреслює. Втручення у внутрішні справи України, відкликанння посла з України і т.д.
Василь Вірастюк, Анатолій Тимощук - капітан команди пітерського "Зеніту", володар Кубка Уєфа та Суперкубка Уєфа. Сподіваюсь, що Маркевич теж досягне хороших результатів зі збірною![]()
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Пропаганда украинской влады и бандеровской русофобии туманит ваш мозг.
Каждая страна старается по возможности участвовать во внутренней политике других стран, Украина не исключение, но только западэнцам приходит в голову демонизировать из-за этого Россиян...
Как-то штатовская политика вызывает на западной Украине обморочный восторг и вмешательство во внутренние дела Украины только приветствуется...
Оставили бы свою русофобию, не тянули бы ее к нам и в политику страны, там может и жить дружнее стали.
да это не я оцениваю,Украину оценивют
…Украина занимает 7 место в мире по уровню зарплат начальников.
http://uadoc.com/interes/tamtut72.htm
лично я к этому не причастна![]()
Розумієте, ваша проблема в тому, що ви видаєте бажане за дійсне) Ви дійсно вважаєте, що на Заході політика штатів "вызывает обморочный восторг"?) В мене таке враження, що це з вами попрацювала пропаганда)) Особисто в мене руусофобії нема, я нормально спілкуюся з росіянами, маю друзів і просто хороших знайомих в Росії, Білорусії, Чехії, Словакії, Угорщині, Румунії, Англії, НімеччиніНіколи не відчував симпатії до американців, бо це, в принципі, не нація, а так "сборная солянка", країна, в яку приїхали злочинці, каторжники і т.д. і розпочали "історію Америки".
Але чомусь політику Росії критикує весь світ, навіть бацька Лукашенко, завжди дружній до Росії, і той сприйняв в штики все, що відбувається - "они хотят нас голыми, голенькими ручками и за бесплатно"))) При Медведневі агресія Росії стала ще більш очевидною - це факт.![]()
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Да ведь просто, при таких достижениях, такой же патриотизм.ВВП на душу населения у Украины на 106 месте ($ 2,274), что ниже, чем в таких африканских странах, как Алжир, Габон, Намибия, Ботсвана, Свазиленд и Бенин. Этот ключевой показатель в Украине:
в 1,7 раза ниже, чем в Белоруссии,
в 3 раза ниже, чем в России,
в 3,5 раза ниже, чем в Экваториальной Гвинее,
в 6 раз ниже, чем в Чехии,
в 20 раз ниже, чем в США,
в 40 раз ниже, чем в Люксембурге.
Социальные закладки