Тема: "Покращення життя вже сьогодні" (с)

Закрытая тема
Страница 735 из 3071 ПерваяПервая ... 235 635 685 725 733 734 735 736 737 745 785 835 1235 1735 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 14,681 по 14,700 из 61405
  1. Вверх #14681
    Постоялец форума Аватар для Валентин
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    глянула видео...про УПА Кличко все верно сказал "нечего копаться в прошлом"...Познер провоцировал и выжимал из него...я бы ответила так же... Кириленко совсем не рулит)))...полнейшее словоблудие и всего то....я тоже не поняла к чему столько слов и так мало смысла...
    Хм.... подивилися відео, а нічого не зрозуміли. Познеру тут респект, по він без зайвого напрягу Кличка "опустив" ... І тут я на стороні Познера на 100 відсотків. Він сказав правильно, що минуле буде постійно виходити на поверхню і не буде давати нормального розвитку у майбутньому... Тому для того щоб Україну нічого в майбутньому не підкосило, повино збудувати міцний фундамент, а то і є наше минуле.
    Кличко те що він там ніс ... про те щоб не ворушити... то все байки. Він типовий політик як всі ... тобто він прагне щоб все залишилося як є зараз, тільки щоб влада була у нього.... і все.

П.С. І промова Кириленко не словоблуддя... Якщо боксер не розуміє, він йому намагався роз*яснити на пальцях... Привів декілька прикладів... А Кличко знову ж
    так боявся загубити частку свого рейтингу на Східній Україні... що боявся назвати себе українським боксером. І до речі Кириленко сказав вірно... що з таким ходом, скоро буде соромно говорити що я є українець.... Я к тут на форумі хтось сказав - я людина... я просто людина і все.
    Последний раз редактировалось Валентин; 13.04.2012 в 08:50.
    Слава Україні! Героям слава!

2. Вверх #14682
    Частый гость Аватар для Raumo
    Цитата Сообщение от Валентин Посмотреть сообщение
    І тут я на стороні Познера на 100 відсотків. Він сказав правильно, що минуле буде постійно виходити на поверхню і не буде давати нормального розвитку у майбутньому... Тому для того щоб Україну нічого в майбутньому не підкосило, повино збудувати міцний фундамент, а то і є наше минуле.
    Наша Украина в данный момент находится не в том положении, когда можно решать вопросы исторического и этнического характера! Считаю что должно пройти несколько поколений для осознания населением вклада УПА. А это только дойдет до многих после накопления определенного уровня патриотизма. На данный момент еще свежи воспоминая об УССР и их пропаганде, что реально отражается на стабильном рейтинге коммунистов. Поэтому я считаю мнение Кличко верным - не время сейчас это обсуждать. Это в очередной раз приведет к расколу общества, когда наоборот его надо объединять

3. Вверх #14683
    Цитата Сообщение от Raumo Посмотреть сообщение
    Наша Украина в данный момент находится не в том положении, когда можно решать вопросы исторического и этнического характера! Считаю что должно пройти несколько поколений для осознания населением вклада УПА. А это только дойдет до многих после накопления определенного уровня патриотизма. На данный момент еще свежи воспоминая об УССР и их пропаганде, что реально отражается на стабильном рейтинге коммунистов. Поэтому я считаю мнение Кличко верным - не время сейчас это обсуждать. Это в очередной раз приведет к расколу общества, когда наоборот его надо объединять
    Хай так і буде... але що робити з винищенням архівів... Поки ми будемо чекати, коли проживе кілька поколінь, всякі там комуністи знищуть всю інформацію яка стосується тих подій. Як потім можна буде щось узнати ?
    Я в таки питаннях завжди посилаюся на відомого мислителя українського націоналізму Дмитра Донцова. Та людина яка 40-60 років тому розуміла що потрібно українській державі і його думки і зараз залишаються актуальними. Наведу цитату ...
    Об'єднання чи роз'єднання
    Клич "об'єднання" став незвичайно славним в колах української демократії. Після кожного струсу, після кожної катастрофи історичної, після кожної компрометації того чи іншого проводу – лунав клич об'єднання. Кожний, кому оброблені фрази заступали думку, розумів цей клич, як єдині ліки проти всіх недуг, як чудодійний засіб, що гоїть всі рани, а з каліки робить Геркулеса.

Чому саме демократія носиться з тим кличем, як хтось з "писаною торбою"?

Демократія не вірить в творчу силу одиниці; демократія не вірить в роль особистості в історії; демократія – панування багатьох, знав лише закон числа, тягар "живої ваги"; для неї не існує проблема проводу. Лінива думка, що тяжко обертається серед складних обставин життя, воліє все спрощувати при: "Ах, залитім сварки! Чи такий тепер час? Чи ж не йде на нас грізна хмара? Згода будує, незгода руйнує. В єдності сила!" – ось ті, до зануди пережовуванні, стерті від частого вжитку, безглузді фрази, з якими виходять демократи. Ось якими закляттями демократичні баби-шептухи гадають оздоровити націю.

Клич об'єднання такий привабливий і ніби такий ясний й логічний, – має одну велику хибу. Ті, що твердять про необхідність об'єднання різних сил, в суспільстві, цілком минають питання громадської вартості тих сил. Заохочуючи ліпити одне ціле з найрізнішого людського матеріалу, вони минають надзвичайно важливе питання якості матеріалу, з якого ліплять. Забувають, що гасло об'єднання – не існує само для себе, лише – як засіб для досягнення цілі. Коли кілька військових відділів об'єднують в один, то для того, щоб збільшити їх ударну силу. Надзвичайно важливе питання: чи всяке об'єднання ту ударну силу збільшує?

Чи коли зберемо до купи ("об'єднаємо"!) кепського флейтиста, кепського скрипаля і ще гіршого піаніста, – чи з того вийде добрий оркестр? Або чи вийде добрий оркестр з вправних навіть музик, коли ними диригуватиме шофер? Наполеон казав, що: "армія з ослів, під проводом лева, зробить більше, ніж армія з левів під проводом осла".

Чи, коли до загартованого в боях відділу домішати у десять разів більше здеморалізованих, зледачілих, не звиклих до дисципліни страхополохів, чи це збільшить ударну силу такого "об'єднання"? Чи могли б ми загасити пожежу, об'єднавши всіх пожежників, зібравши їх до .купи на вози, але з дірявими шлангами? Чи чисельна політична організація довго проіснує, коли об'єднає ідейних людей з провокаторами?

Справа об'єднання не така ясна й проста, як видається демократичним прихильникам механічного об'єднання чистих з нечистими. Якщо суспільство переживає лихоліття, причиною цього лихоліття не обов'язково є роз'єднання. Коли спільноті треба збільшити її силу опору ззовні чи зсередини, або коли треба удесятерити її ударну силу, – то не допоможе у цьому тільки об'єднання.

Добра воля – є доброю волею, але убогість думки демократів – мусить уступити перед історичними фактами, підтвердженими солідними й не дурними дослідниками. А історичні факти промовляють не на користь наївного гасла маніяків об'єднання.

На ці факти спирався я вже не раз і не двічі, і – мушу визнати – без будь-якого успіху. Від демократичного туподумства відлітали вони, неначе від стіни горох. Користаюсь з нагоди, щоб ще раз повернутися до тих фактів – не для поучення демократів, а для тої частини нашого суспільства, яка хоче і вміє думати над прикладами історії...

Перед нашими очима пронеслася, кривава епопея української революції в царській імперії. Чи хтось, хто вивчав ту епоху, посміє сказати, що Україна впала через брак об'єднання? Що її згубило роз'єднання? Та ж у Центральній Раді об'єдналися всі наші партії – соціал-демократи, соціалісти-революціонери, соціалісти-федералісти, ліві, середні і подекуди праві. Згадую повні заздрості і подиву статті російських часописів 1917 року, – про велике діло об'єднання, довершене в Україні. Особливо у порівнянні з політичним розгардіяшем, що тоді всесильно панував у Московщині.

І – незважаючи на ту політичну єдність, незважаючи на "мир і тишину", яка панувала між партіями в Україні, – вона була збита з ніг, повалена на землю... Ким? Політично роз'єднаною, розпорошеною, взаємно посвареною Московщиною!
    Якщо вас зацікавив Донцов, почитайте.... Коли читаєш його думки, то розумієш що він описую наше сьгодення і там є рецепти для того, щоб вийти с того жахливого становища в якому ми опинилися ....
    Сайт про діяльність Дмитра Донцова

4. Вверх #14684
    Хай так і буде... але що робити з винищенням архівів... Поки ми будемо чекати, коли проживе кілька поколінь, всякі там комуністи знищуть всю інформацію яка стосується тих подій. Як потім можна буде щось узнати ?
    Я в таки питаннях завжди посилаюся на відомого мислителя українського націоналізму Дмитра Донцова. Та людина яка 40-60 років тому розуміла що потрібно українській державі і його думки і зараз залишаються актуальними. Наведу цитату ...
    В эпоху развитого Интернета бояться за архив?! Комунисты - прошлое, которые остаются при власти только благодаря пенсионерам. Те единицы, которые остались уже не в силах действовать, только пытаются удержаться при власти. Уверен что через 10 лет они уже не пройдут в ВР.

5. Вверх #14685
    Цитата Сообщение от Raumo Посмотреть сообщение
    В эпоху развитого Интернета бояться за архив?! Комунисты - прошлое, которые остаются при власти только благодаря пенсионерам. Те единицы, которые остались уже не в силах действовать, только пытаются удержаться при власти. Уверен что через 10 лет они уже не пройдут в ВР.
    Так ... я боюсь за архіви. Я боюсь за ті архіви, які ще лежать на полицях і мають гриф "секретно" Архіви які зможуть нарешті пролити світло на події повстанської боротьби. Проблема полягає не в тому, щоб іх зберегти на магнітних носіях інформації, а в тому, що на носіях іх немає. Вони є тільки в бумажному вигляді, до них закрит доступ і їх у недалекому майбутньому можуть знищити і люди так і не узнають правди.
    І комуністи це не минуле. Ще пройде багато часу поки кожній українець уб*є в собі "совок". Нещодавна дивився відео як в Луганску у Ленінському районі, в гастрономі "Совєтскій" пенсіонерам депутат видавав, точно не пам*ятаю... якусь крупу і рушник.... черга як в союзі була і мені шкода тих людей ... бо вони себе не поважають. І це головна проблема яка нам залишилася після розвалу СРСР... Людина ніхто і ніщо, викинь свої особисті інтереси, живи заради інтересів партії і всієї комуни

6. Вверх #14686
    Посетитель Аватар для Сергей Соболев
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    глянула видео...про УПА Кличко все верно сказал "нечего копаться в прошлом"...Познер провоцировал и выжимал из него...я бы ответила так же... Кириленко совсем не рулит)))...полнейшее словоблудие и всего то....я тоже не поняла к чему столько слов и так мало смысла...
    А это видно работает как то по особенному. С одними вы согласны что б не копались, а порыться в нижнем белье гаранта аж бегом? И не только в белье но еще и уборную забыли. Наверняка тут золотой унитаз уже обговорили до винтика. Выборочно не копаетесь в прошлом позвольте узнать?
    Весна.. Распускаются почки и руки…

7. Вверх #14687
    Не покидает форум Аватар для просто прохожий

По умолчанию Оформление права собственности на земельные участки и недвижимость добьет украинцев

С каждым днем президент Янукович выполняет свое обещание об «улучшении» жизни украинцев все с большим рвением, при этом не забывает ни об одной социальной группе – будь то старики, дети, ветераны войны, инвалиды, афганцы, чернобыльцы или другие представители нашего общества.

Показать скрытый текст
    подробней...

Что можно добавить... спасибо и за это.

8. Вверх #14688
    Не покидает форум Аватар для просто прохожий
    Цитата Сообщение от Сергей Соболев Посмотреть сообщение
    А это видно работает как то по особенному. С одними вы согласны что б не копались, а порыться в нижнем белье гаранта аж бегом? И не только в белье но еще и уборную забыли. Наверняка тут золотой унитаз уже обговорили до винтика. Выборочно не копаетесь в прошлом позвольте узнать?
    А шо, нельзя? )))
    Последний раз редактировалось просто прохожий; 13.04.2012 в 11:24.

9. Вверх #14689
    User banned
    Цитата Сообщение от Andyboy Посмотреть сообщение
    Ну а кто ж спорит с этим?
    Тогда не понимаю Вашу точку мнения, Вам не нравится действующая власть, Вы не уверены, что оппозиция сделала, что-то лучше, а, кто же тот герой, которого все ждут, кто критикует ПР?

10. Вверх #14690
    User banned
    Цитата Сообщение от kissfm11 Посмотреть сообщение
    Тогда не понимаю Вашу точку мнения, Вам не нравится действующая власть, Вы не уверены, что оппозиция сделала, что-то лучше, а, кто же тот герой, которого все ждут, кто критикует ПР?
    Героя зовут Люстрация.

11. Вверх #14691
    User banned
    А чего б и нет . Зачем нам зэк?

12. Вверх #14692
    Цитата Сообщение от просто прохожий Посмотреть сообщение
    А шо, нельзя? )))
    Да наслаждайтесь.

Цитата Сообщение от Kotya2009 Посмотреть сообщение
    А чего б и нет . Зачем нам зэк?
    Я понимаю если б этот вопрос был задан накануне выборов. Задавали. Но он стал президентом и комиссия допустила к выборам. А тут два года при нем живем и все вопросами задаемся. Странно не так ли? Либо нам удобно сидеть и буквы на клавиатуре стирать, каждый раз поднимая этот вопрос. Либо слишком ленивы чтобы изменить положение.

13. Вверх #14693
    Живёт на форуме Аватар для Sirius_Alpha
    Да наслаждайтесь.

Я понимаю если б этот вопрос был задан накануне выборов. Задавали. Но он стал президентом и комиссия допустила к выборам. А тут два года при нем живем и все вопросами задаемся. Странно не так ли? Либо нам удобно сидеть и буквы на клавиатуре стирать, каждый раз поднимая этот вопрос. Либо слишком ленивы чтобы изменить положение.
    Не в лени дело, надо систему менять, а это - переворот, как минимум. Много есть политиков, которые способны на переворот в феодально олигархическом государстве? То-то. А бунта сейчас боятся даже самые радикальные не любители лучезарного.

14. Вверх #14694
    Цитата Сообщение от Sirius_Alpha Посмотреть сообщение
    Не в лени дело, надо систему менять, а это - переворот, как минимум. Много есть политиков, которые способны на переворот в феодально олигархическом государстве? То-то. А бунта сейчас боятся даже самые радикальные не любители лучезарного.
    Как то дрейфить наши стали. Как в 40-х, так надо. А тут получается не особо то и нужно было? То что боятся это факт но это не сталинский режим где лишнее слово и расстрел. Относительно политиков. Много не много но Яценюк организовывал движение "Украина против Януковича" как то так было. И что? Где дальше телодвижения? Деньги закончились или энтузиазм иссяк? Боится? Вряд ли.

15. Вверх #14695
    Живёт на форуме Аватар для Sirius_Alpha
    Как то дрейфить наши стали. Как в 40-х, так надо. А тут получается не особо то и нужно было? То что боятся это факт но это не сталинский режим где лишнее слово и расстрел. Относительно политиков. Много не много но Яценюк организовывал движение "Украина против Януковича" как то так было. И что? Где дальше телодвижения? Деньги закончились или энтузиазм иссяк? Боится? Вряд ли.
    Боятся потерять то "малое", которое имеют. Сталинский страх быть расстрелянным - мелочь, по сравнению потерять домишко и должность в голодные наши времена. У всех семьи и загран паспорта, заначка на пару лямов на отъезд. Зачем доводить дело до революции. Почитайте классиков (маркса), освежите, так сказать. Там всё по полочкам расписано, а было это сто лет назад и так это похоже на сейчас, только планшеты и многих и интернет ещё пока не вырубили.

16. Вверх #14696
    пятница 13-го обязывает улыбнуться:
    Журналисты спрашивают у фермера:
    - Скажите, как у вас прошел год.
    - Не поверите, замечательно. Урожай зерна хороший - без хлеба не
    останусь, картошка удалась - опять таки буду не голодный, а еще свинья
    опоросилась...
    - Вы не хотели бы поблагодарить за это президента?
    - Да с чего ж? Пахал сам, сеял сам, растил и собирал опять таки сам - в
    чем тут его заслуга.
    - Как так? (жестко) А вы подумайте!
    - А, ну ежли подумать, то насчет свиньи не отрицаю, тут всяко могло
    быть...

17. Вверх #14697
    Живёт на форуме Аватар для BLUE SKY
    Пардон.Не гаранта,а АНАНАСА!(спасибо жителям Донбасса...)
    Лучше маленький плюсик в репу, чем большое "спасибо".))

18. Вверх #14698
    Ну якщо п*ятниця веселий день... то зараз посміявся на славу:
    Напередодні Великодня лідер ПР привітав українців з Різдвом Христовим
    Депутати привітали громадян з наступаючими святами.
    Так, лідер фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу в п'ятницю привітав усіх "з Різдвом Христовим", повідомляє кореспондент "Української правди".
    "Враховуючи те, що на цьому тижні це наша остання зустріч, я хотів би привітати вас з наступаючим святом - Різдвом Христовим, побажати, щоб ви усі були здорові, в родинах було благополуччя і усього найкращого, що може побажати нормальна людина іншій нормальній людині", - сказав Єфремов.

Джерело тут

19. Вверх #14699
    Частый гость Аватар для HorseT
    Ну якщо п*ятниця веселий день... то зараз посміявся на славу:

Джерело тут
    А бигбоды "школ" на эту тему с отправкой СМС вас не расстраивают? Еслу у него другой возможности обратиться нет, уедет к семье встретить Светлый праздник Воскресенья.

20. Вверх #14700
    Цитата Сообщение от HorseT Посмотреть сообщение
    А бигбоды "школ" на эту тему с отправкой СМС вас не расстраивают? Еслу у него другой возможности обратиться нет, уедет к семье встретить Светлый праздник Воскресенья.
    А до чого ви це кажете .... Різдво Христове як на мене зовсім не 15 квітня... А у Єфремова в неділю всеж ...

Закрытая тема
Страница 735 из 3071 ПерваяПервая ... 235 635 685 725 733 734 735 736 737 745 785 835 1235 1735 ... ПоследняяПоследняя