Маська.. молодец. Устами младенца...Сообщение от Bear_man
|
Маська.. молодец. Устами младенца...Сообщение от Bear_man
"Лучший аргумент против демократии — пятиминутная беседа со средним избирателем". У. Черчилль.
Не все те, що ти не зрозумів - це дурниціСообщение от ALKA
Часто помічаю, що ти перекручуєш написане (як зараз про мера, бо я ніде не писав, що він нічого робити не хоче), тут є два пояснення: не розумієш написане (тоді я правду писав про твої розумові здібності), або любиш діставати/провокувати людей (що теж не з кращої сторони тебе характеризує).
Последний раз редактировалось STK; 22.01.2007 в 21:32.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
А твої де? Щось не бачив відсканованих історичних документів на форумі.Сообщение от капитан
Вы про клонов?) Вас задевает это слово, вы один из них?...Сообщение от капитан
![]()
Хорошо, выберите из этого списка: двойник, виртуал, подделка, субличность, дубликат, копия, смердная тень, дитя пробирки, овечка, ксерокс...
Интересно, у вас хватит словарного запаса продолжить сей список, или на этом остановимся? И зачем это нужно? Если есть простое, ясное, всем понятное слово - КЛОН...![]()
Хто з ким?Сообщение от Bear_man
СТК,Вы когда копировали слово "типа" заметили ? Аааа ! Только сейчас ?як зараз про мера, бо я ніде не писав, що він нічого робити не хоче
Хорошо вот дословно:
-Неплохой мэр
але хочеться, щоб і іншими речами він займався, а не тільки купляв в себе асфальт за бюджетні гроші.обратите внимание на и т.д.а до гарячої води, ліфтів і т.д. йому діла немає.
повторяю свое :Похоже ?Типа "неплохой мэр который ничего не хочет делать".
ЗЫ.Когда пишу что поиздеваться хочется -не без причины ведь.Например Оператор хоть и "однояйцевый" но воспринимается совсем по другому...
Последний раз редактировалось ALKA; 22.01.2007 в 21:43.
да кто угодно, с кем угодноСообщение от STK
![]()
Провокатор з тебе неважний. Більш нічого процитувати не забув?Сообщение от ALKA
Через те він і непоганий, бо хоч щось робить...але небагато. Невже це так важко було зрозуміти? Чи ти просто не хотів розуміти, набагато цікавіше перекрутити, прибрехати...Наш мер зробив нормальні дороги в місті, бо добре заробив на цьому, а до гарячої води, ліфтів і т.д. йому діла немає. Майбуть єдине, що він зробив без вигоди для себе - це привів в порядок деякі будинки в центрі.
Ну я з Алкою точно не буду...пенсіонерів не б'юСообщение от Bear_man
![]()
а он щас скажет,что детей не обижает?Сообщение от STK
![]()
Смотря какой пенсионер... А то еще и сам накостылять сможетСообщение от STK
![]()
костылями?Сообщение от Media
как вариант...Сообщение от Bear_man
![]()
Не скаже, у нас вже є одне дитяткоСообщение от Bear_man
![]()
Маська.. молодец. Устами младенца...
Сообщение от STK
не пали контору
Той, що в нього на аві не зможе, він навіть обматюкати не зможе...не виговорить правильно)))Сообщение от Media
Ану спати бігом, а то зараз мама побачить, чим ти займаєшся!Сообщение от Bear_man
![]()
Медмедик, я действительно Вас обижать не буду...Сообщение от Bear_man
ЗЫ.СТК а Вы скорее ко мне на стройку ! Мне парубки нужны,кирпичей еще много...Не всю же жизнь будете конверты по офисапм разносить.Стыдно !
Последний раз редактировалось ALKA; 22.01.2007 в 22:15.
Социальные закладки