|
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Не сомневаюсь, что песенная продукция будет не только на украинском, но и будет обязательной.
А я вообще за полный запрет на трансляцию музыки в транспорте! (Только по настоятельной просьбе пассажиров, за 1 грн) Особенно в поезде и маршрутках. Иногда сидиш, балдешь под блюзик, такой себе , неторопливый, а водила как врубит попсятину, да на такой громкости, что мой блюз в наушниках теряет всю свою прелесть.
В поездах (Черноморец) по утрам, сцуки, врубают чего-то национального производителя. Хочешь ещё подремать - а фигушки.
Я вам ребята всем очень сочувсвую -держитесь !! А ещё такой вопрос - иностранным языком считается только русский ??Песни на английском прокатят????
Ви в потягах музику слухаєте? Вау... А мене завжди дратує, що ти хочеш поспати, а музика врубається, бо комусь в сусідньому купе не спиться...
З одеськими провідниками спілкуюся українською.... нічого, навіть відповідають українською без проблем, якщо звісно провідник адекватний.
А чого власне я б мала?Сообщение от Olivi@
Хм... Да у мене якось немає звички довіряти різним посиланням, я одразу шукаю першоджерело. як показує досвід, в посиланнях найчастіше сильно змінюють інфу...Сообщение от Plut
Прикололо, що в вищенаведенному посиланню на сайт "подробиць", першоджерелом був ітар-тасс. Дивно, коли для висвітлення місцевих подій використовують не місцеві інформ агенства ич прес-служби...
Навіть найкращі стають згодом катами
Неправильно. Язык не один, не иностранный и не вражеский, это Украина вражеская.
мой мир обо мне заботится
Будет и подУКАЗ о запрете выключения трансляции в купе поезда, т.е. резистор закоротят и будешь слушать, как миленький. Представляю предстоящую поездку...
Ви не повірите, в нас теж є своя культура і мова, але ще ніколи не бачив, щоб хтось вимагав виключити фільм через те, що він російською, хоча тут, на думку багатьох форумчан, живуть одні націоналісти, фашисти, русофоби і т.д. Черговий раз переконусь, що шовінізм процвітає зовсім в іншому регіоні.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Социальные закладки