Однако... ДОРОГОЙ аудитор, нелогично открещиваться от того, что делаете тут жені, такого не скажу. це у твоїх правилах поливати людей багном.![]()
|
Fuchsia
Olivi@
Мэри_Поппинс
Матильда007
audit_n
minor
OdGen
Mlch
Сергей К
Скрытик
Мыслитель
Бозон
Provizorchek
auditor_ya
pupsa
lalalyla
Мама Наташа
Маруся Климова
Однако... ДОРОГОЙ аудитор, нелогично открещиваться от того, что делаете тут жені, такого не скажу. це у твоїх правилах поливати людей багном.![]()
"Жизнь - это черновик литературы" (с)
мабуть, Ви щось пропустили у цій темі, тоді можна повернутися та дописи Олівї про мене переглянути... там про її вимотані нутрощі якісь (мститися мені за які вона за її суто особисту "образу" вона вже два роки поспіль наганяє сюди увесь "ДОЗОР")
та про її колишній підпис "Одеса для одеситів", замість якого я пропонував "Одеса для всіх"...
можете навіть відповісти їй на її нібито "питання" до мене, бо бачу, що Ви їй більш приємні, а вона обіцяла звертатися з питаннями до приємних їй людей. не тримає слова.
Последний раз редактировалось audit_n; 12.01.2011 в 20:04.
Аудитор... Вы же имеете отношение к праву, не так ли? Тогда заметьте, что я говорю о Вас, точнее даже - о логике одного Вашего конкретного поста. Аргументы типа " а она...! а она!!!" несколько несерьёзны![]()
А зачем ты мне предлагал свои варианты? Я просила? К тому же я ясно написала, что я подразумеваю под этим лозунгом. Оно в корне отличается от "Украина для украинцев" по своей сути.
А вымотанные внутренности ты мне устроил с кроликом. Он видите ли какает, поэтому государственный флаг там неуместен.
Как я понимаю, девушки из FEMEN - принцессы, которые не какают))
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Именно. Оливия ты дерешься за медальки а смысла не понимаешь? ))
Я тебе помогу. Читай внимательно...несколко раз![]()
Своими руками ничего не делаю! Они у меня золотые, правда растут из ж.пы.
Конечно, это моё право)я Вам відповів. Із доказами. А бачити їх чи ні - Ваша справа.
Но если Вы кого-то за что-то осуждаете - не стоит самому тут же поступать как тот, кого Вы осуждаете.
Это логика.
А для мужчины логика - это всё.
Вот у женщины позволителен ветер в голове, эмоциональность и непоследовательность....)))
мене не переконало. я ж маю право висловити власну думку? тим більше, що тоді ми навіть "у друзях" були))
Вибач, але ти тут трошки підзабула. Мій аргумент був зовсім іншим: ти назвала свого кролика ім’ям одного з форумлян... Нагадати, що було далі?
До "Фемен" не маю ніякого відношення. Навіть, якщо маю, то я про це нічого не знаю: державного прапора на них тоді вже нема.
Последний раз редактировалось audit_n; 12.01.2011 в 17:22.
Последний раз редактировалось Olivi@; 12.01.2011 в 16:47.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
audit_n самый полезный участник форума, я за него!
Любимая женщина механика Гаврилова
битва титанов.
Социальные закладки