Alexandr,Александровки ?
|
fin, Да. Областной.
Эстетическая компетентность есть функция воспитания.
Я звертався до вашого сусіда по палаті Профі, який сказав що ненавитиь ТГШ.Сообщение от Скептик
І нічого я не поділяю просто як людина яка не цікавиться глибоко Єврейською літературою я не знаю хто такий ВАШ Шекли, а ви подаєте так ніби то злочин.
Судячи з того що ви тут понаписували цілком вірно вас можна визначити як ви себе визначили.Сообщение от fin
Маяк,Рядом с вами это звучит как похвалаСудячи з того що ви тут понаписували цілком вірно вас можна визначити як ви себе визначили.
fin, Дякую що відгукнулись на мій комплимент.
fin, после общения с маяком хочется пойти и смачно пёрнуть.
Маяк, а з чого Ви взяли, що Шеклі представник єврейської літератури?!
Ну якщо не знаєте, то поцікавтеся перед тим як щось писати в неті, хто такий і з чим їдять...
Чи якщо йти далі за вашою логікою, то Спілберг представник єврейського кінематографа?!![]()
Навіть найкращі стають згодом катами
Iрися, А хіба ні????
Вообще с этими никами какая ерундень... Янусовская... Или это только у меня обостренная подозрительность?
Маяк, йо-йо....
Ви ще скажіть, що Гоголь представник української літератури...
Приналежність до тієї чи іншої літератури/кінематографу/театру тощо визначається не національністю, а тим що людина безпосереднього для нього зробила.
Iрися, Я про те і кажу Список шиндлера дивилась? Чому б спілбергу не зняти про індианців?
Жизнеописание "буйка" Сначала врач -потом Мечникова-потом ПСИХОЛОГИЧЕСКИЙ факультет выпускающий ВРАЧЕЙ.
Видно ПТУшник в буклете для поступающих в ВУЗЫ психологию с психиатрией перепутал ,слова то сложные.
Только мог и Педин,и Водный,и Христианско-гуманитарный,и на черемушках.....ну, на каждом углу психологов выпускают.
СТОКА ВРАЧЕЙ в городе!!!![]()
Присоединяюсь к полному игнору.
ХУALKA, Заведи окрему гілку, зробиш мені честь, напиши мені особисто я призначу час відвідування.
Маяк, кхе-кхе...
Він ще й про інопланетян знімав... А може він представник інопланетного кінематографу?!
ALKA, кто?
cape, ??Вообще с этими никами какая ерундень... Янусовская...
Iрися,
Ага, причем у инопланетян даже есть две расы - жыды и москалиВін ще й про інопланетян знімав... А може він представник інопланетного кінематографу?!.
ALKA,Двуликий анус...тьфу ты Янус! Я не вижу некоторые ники, из особо "осознавших" одновременно на теме.
Социальные закладки