Тема: СК "ОРАНТА"

Ответить в теме
Страница 7 из 11 ПерваяПервая ... 5 6 7 8 9 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 121 по 140 из 212
  1. Вверх #121
    Частый гость Аватар для mactep_d
    Вчера застраховался в Аксе. Отличные условия и цена.
    О, как много погасших огней, как много рук, что нельзя согреть...

2. Вверх #122
    Постоялец форума Аватар для ОСЦПВВНТЗ
    Цитата Сообщение от mactep_d Посмотреть сообщение
    Вчера застраховался в Аксе. Отличные условия и цена.
    можете поделиться условиями в личку?

3. Вверх #123
    Посетитель
    Цитата Сообщение от ОСЦПВВНТЗ Посмотреть сообщение
    По моему сейчас все такие страховые компании(((
    Ну не стоит так усугблять ситуацию на Украине из более чем 400 СК все же штук 20 нормальных наберется!!!

4. Вверх #124
    Новичок

Thumbs down Оранта кидает на бабки. Не страхуйтесь.

Голові Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
    01001, м. Київ-1, вул. Б. Грінченка, 3

Копія: Голові Моторного (транспортного) страхового бюро України
    Україна, 03150, м. Київ, вул. Горького, 51

Копія: Голові Київського обласного управління по захисту прав споживача
    01001 м. Київ, вул. Хрещатик, 6
    E-mail: [email protected]
    тел: 279-92-62, 279-08-85

Копія: Заміснику генерального прокурора - прокурору міста Київа
    03150 м. Київ, вул. Предславинская,45/9
    Мельнику Анатолію Івановичу
    тел: 524-82-58, 524-82-62

Копія: Голові НАСК «Оранта»
    01032, м. Київ, вул. Жилянська 75
    Тел. +38(044) 537 58 00
    Фінансові реквізити:
    Код ЕДРПОУ 023311342,
    МФО 328016,
    Поточний рахунок 26507660474546

Скаржник: Верезумський Олексій Дмитрович 65062, м. Одеса, вул.. Посмітного 25, кв. 14
    Тел. (093) 021 89 04
    Email: [email protected]

Страхова справа №22874

Скарга
    Про порушення Страховиком законодавства про страхову діяльність та умов Договору страхування

4 травня 2011р. між мною, як Страхувальником, та Національною акціонерною страховою компанією «Оранта», як Страховиком був укладений Договір добровільного страхування транспортного засобу №517201. За Договором страхування Страховик зобов’язався при настанні страхового випадку відшкодувати завданий збиток в межах страхової суми у порядку і на умовах, передбачених Договором страхування, а Страхувальник зобов’язався своєчасно сплатити страховий платіж і виконати інші обов’язки, передбачені Договором страхування.
    19 листопада 2011р. з моїм транспортним засобом (HYNDAU ACCENT державний номер - АМ 8293 ВС) стався страховий випадок, а саме пошкодження мого автомобіля внаслідок «ДТП» (п4.1.1.1. Договору). В той же день я повідомив Страховика про настання страхового випадку,у відповідності з умовами Договору.

Усі документи, що необхідні для визнання події страховим випадком мною були надані, ще 21 грудня 2011р. у відповідності з умовами пункту 11.1.6 Договору.
    Зачекавши впродовж місяця, сподіваючись що цього достатньо для прийняття страховою компанією «Оранта» остаточного рішення і не дочекавшись, я почав дзвонити до страхової компанії кожен день впродовж уже 4 – х с половиною місяців по телефону 0800500505 і кожен день впродовж цього строку різні оператори повідомляли мене що справа знаходиться на різних фазах розгляду. Але згідно пункту договору зі страховою компанією «Оранта» 13.1. Страховик приймає рішення про виплату (складає страховий акт) або відмову у виплаті страхового відшкодування впродовж 20 (двадцяти) робочих днів від дня одержання страховиком усіх необхідних документів, що підтверджують факт настання, причини, обставини, та наслідки страхового випадку.
    Двадцять робочих днів давно минули але виплати я так і не отримав.
    Спілкуючись з операторами Національної акціонерної страхової компанії «Оранта», я попросив її перелічити усі фази і дати по моій справі. Нижче записано зі слів оператора:

19.11.2011 – Настання страхового випадку ДТП;
    19.11.2011 – Повідомлення НАСК «Оранта» про настання страхового випадку ДТП;
    21.11.2011 – Звернення до гарантійної СТО - ООО «Тюнінг сервіс клуб Маршал» за оцінкою пошкоджень;

21.11.2011 – Оформлення заяви про страхову виплату, подання всіх необхідних документів в Одеське відділення НАСК «Оранта», огляд дільничим інспектором Одеського відділення НАСК «Оранта» пошкодженого авто;

22.11.2011 – Справа була передана на калькуляцію;

29.11.2011 – Справу (весь пакет документів) пересилають до Київського головного відділення НАСК «Оранта»;

6.12.2011 – Справу (весь пакет документів ) отримали в Київському головному відділенні НАСК «Оранта»;

9.12.2011 – Справа була передана на розрахунок суми до виплати;

13.12.2011 – За справою був закріплений спеціаліст в функції якого входить розгляд справи і прийняття по ній рішення;

З 13.12.2011 по 10.01.2012 – Справа знаходиться на розгляді;

10.01.2012 – Справа передана на підписання;

16.01.2012 – Справа передана назад на дослідження ( причина не вказана );

21.01.2012 - Київське головного відділення НАСК «Оранта» зробило запит до Житомирського ВРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області що до дати видачі мені перших водійських прав;

27.01.2012 – Внесений коментар що 16.01.2011 року мені був надісланий лист з інформацією по справі і прийнятим по ній рішенням ( лист я не отримав)

З 27.01.2012 року я продовжував дзвонити до НАСК «Оранта» кожен день з проханням надіслати мені копію листа. Нарешті 9.02.2012 року я отримав копію листа відмови, але не поштою а на електронну скриньку (копія листа в додатку). В листі зазначено що я неправдиво вказав стаж водіння і це є підставою для відмови. Але я ще раз підтверджую ( як і вказано в договорі ) що мій стаж складає 11 років що підтверджується Свідотцтвом № 003434 виданним мені Житомирською автошколою (копія свідоцтва в додатку).
    Далі я почав дзвонити до Житомирського ВРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області, де мене повідомляли раз за разом що ніякого запиту від НАСК «Оранта» про дату видачі моїх перших прав вони не отримували. І аж 18.03.2012 року в Житомирському ВРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області мене повідомили що отримали цей запит. Мене також повідомили що вони посилають позитивне підтвердження про дату видачі моїх прав. Кілька днів по тому я зателефонував до Одеського відділення і Мухін Дмитро Артурович, якій підняв слухавку, повідомив мене що дійсно вони отримали відповідь з Житомирського ВРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області і переслали її у Київ до головного офісу НАСК «Оранта». 26.03.2012 року я зателефонував у Київське відділення НАСК «Оранта» і вони підтвердили що отримали цього листа з Одеського відділення. Я також зажадав отримати копію цього листа щоб прикрепити його як додаток до цього листа але отримав відмову (не розумію чому).
    Отримавши відмову в НАСК «Оранта» надати мені підтвердження що до видачі мені перших водійських прав, яке вони отримали з Житомирського ВРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області я був змушений сам звернутися до останьої за підтвердженням. Підтвердження було мені надане Житомирським ВРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області 29.03.12р. Копія в додатку. Як можна бачити з цього документа дата видачі мені перших водійських прав є 07.12.2000р. і відповідає даті видачі перших прав вказаній в Свідоцтві виданим мені автошколою №003434 (дивитися в додатках.)
    Наскільки я розумію нема більше ніяких перепон що до здійснення мені страхового відшкодування.
    Страхова сума мого транспортного засобу становила 107 900 грн., що є дійсною ринковою вартістю мого ТЗ на момент укладання Договору страхування.
    Франшиза згідно з договором складає не 6 відсотків (6474,00 грн.) а 1 відсоток (1074,00 грн.) від страхової суми. Також в відмові зазначено що після розрахунку НАСК «Оранта» збитки становлять 2986,28 грн.. Але згідно з рахунком фактурою гарантійної СТО - ООО «Тюнінг сервіс клуб Маршал» (копія в додатку) збитки становлять 4626,89 грн.. Таким чином я вимагаю від страхової компанії НАСК «Оранта» різницю між розрахунком зазначеним в рахунку фактурі гарантійної СТО - ООО «Тюнінг сервіс клуб Маршал» (4626,89 грн.) та франшизою 1 процент від страхової суми (1074,00 грн.). Ця різниця складає 3552,89 грн..
    Також я вимагаю від «НАСК» Оранта виплати мені окрім відшкодування також пеню за прострочення виплати відшкодування, згідно тарифів чинного законодавства за цей весь період а саме за 4 місяці.

На підставі вище викладеного

ПРОШУ:
    1. В межах своїх прав та обов’язків провести перевірку в частині дотримання страхового законодавства Національною акціонерною страховою компанією «Оранта» щодо затримки у виплаті мені страхового відшкодування та затягування розгляду справи.
    2. При виявлені факту порушення страховиком законодавства та умов договору застосувати відповідні заходи впливу для відновлення моїх порушених прав.
    3. Про розгляд заяви повідомити заявника (мене) в строки та терміни, що передбачені чинним законодавством..

Додатки:
    1) Копія Договору страхування.
    2) Копії чеків страхових платежів
    3) Рахунок-фактура гарантійної СТО - ООО «Тюнінг сервіс клуб Маршал»
    4) Копія відмови у виплаті від НАСК «Оранта» №09-03-09/874__від 16.01.12
    5) Копія підтвердження про видачу перших водійських прав отримане від Житомирського ВРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області № 6/22 від 29.03.12р.
    6) Інші необхідні документи

З повагою,
    Верезумський Олексій Дмитрович

Дата___________ Підпис_________

5. Вверх #125
    Посетитель
    Как бы кризис страховщиков не давил, а все равно есть те, кто платит. Мне кажется именно платежеспособность компании в трудные моменты говорит как нельзя лучше о ее качестве.
    http://dengi.ua/clauses/97998_Kto_iz_strahovshhikov_eshhe_platit.html - судя по данному рейтингу, АХА, ТАС и Оранта оказались наиболее стойкими и надежными компаниями. Спасибо журналу Деньги за рейтинг, он очень помог!

6. Вверх #126
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Жора Камушкин Посмотреть сообщение
    Как бы кризис страховщиков не давил, а все равно есть те, кто платит. Мне кажется именно платежеспособность компании в трудные моменты говорит как нельзя лучше о ее качестве.
    http://dengi.ua/clauses/97998_Kto_iz_strahovshhikov_eshhe_platit.html - судя по данному рейтингу, АХА, ТАС и Оранта оказались наиболее стойкими и надежными компаниями. Спасибо журналу Деньги за рейтинг, он очень помог!
    Оранта платежеспособна и нормально платит????? Да Вы в своем уме, не знаете ситуации на рынке хоть не рекомендуйте людям! Казахи и украинские акционеры в такой зарубе находятся.....

7. Вверх #127
    Цитата Сообщение от scorpio-22 Посмотреть сообщение
    Оранта платежеспособна и нормально платит????? Да Вы в своем уме, не знаете ситуации на рынке хоть не рекомендуйте людям! Казахи и украинские акционеры в такой зарубе находятся.....
    ну просветите народ какие же самые платежоспособные компании??? мне интерессно знать??? кого рекомендовать?

8. Вверх #128
    ну просветите народ какие же самые платежоспособные компании??? мне интерессно знать??? кого рекомендовать?
    В какой СК вы работаете? Откройте тайну. А то Вы так долго будите ждать пока Вас похвалят.

9. Вверх #129
    Посетитель
    Столько вопросов показывают как правило крайнее возмущение, Вы наверно сотрудник Оранты.... Но исходя из фразы "кого рекомендовать" скорее всего агент, а поэтому решайте сами: % комиссии или надежность главнее.....

10. Вверх #130
    Цитата Сообщение от scorpio-22 Посмотреть сообщение
    Столько вопросов показывают как правило крайнее возмущение, Вы наверно сотрудник Оранты.... Но исходя из фразы "кого рекомендовать" скорее всего агент, а поэтому решайте сами: % комиссии или надежность главнее.....
    Оранта по моему самую маленькую комисию платит агетам.... Мне интерессно какие страховіе компании стабильны в выплатах? если что можете в личку написать.Заранее благодарна?

11. Вверх #131
    Снежная Королева Аватар для Ольча
    Мы работаем с СК "Арсенал-страхование". Пока ТТТ проблем не было.
    Жаль, что нет Международного Дня Дебила... Так хочется некоторых поздравить

12. Вверх #132
    Частый гость Аватар для And-Ray
    Цитата Сообщение от Ольча Посмотреть сообщение
    Мы работаем с СК "Арсенал-страхование". Пока ТТТ проблем не было.
    по каким программам вы с ними работаете?

13. Вверх #133
    Цитата Сообщение от And-Ray Посмотреть сообщение
    по каким программам вы с ними работаете?
    полное КАСКО, автогражданка

14. Вверх #134
    Частый гость Аватар для And-Ray
    Цитата Сообщение от Ольча Посмотреть сообщение
    полное КАСКО, автогражданка
    а страховые случаи были? как с выплатами, расскажите плиз.

15. Вверх #135
    http://www.mtsbu.kiev.ua/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id= 26&Itemid=88 Статистика МТСБУ я не думаю что они дают не правдивые данные.

16. Вверх #136
    Цитата Сообщение от And-Ray Посмотреть сообщение
    а страховые случаи были? как с выплатами, расскажите плиз.
    В течении 10 дней выплатили (как по договору). Просто надо правильно оформить страх. случ. Сразу звонить сообщать о ДТП в страховую и в течении двух суток подойти в офис и написать заявление.

17. Вверх #137
    Частый гость Аватар для Несущий слово
    ИМХО конечно же, но проблемы имеют место быть - тыц
    Люди принесут тебе деньги - за ту ценность которую ты принесешь на рынок.

18. Вверх #138
    http://www.mtsbu.kiev.ua/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id= 26&Itemid=88 Статистика МТСБУ я не думаю что они дают не правдивые данные.
    Ну понятно теперь где Вы работаете. Конечно они дают только правдивые данные.

19. Вверх #139
    Цитата Сообщение от mactep_d Посмотреть сообщение
    Ну понятно теперь где Вы работаете. Конечно они дают только правдивые данные.
    ну конечно по одной ссылочке догодались что я работаю в Оранте)))) Может я работаю с несколькими страховыми и мне интерессно знать истину вот и все......И если Орната действительно гавно..то прекращать с ней сотрудничать...

20. Вверх #140
    Новичок

По умолчанию Не порекомендую Оранту даже врагу!

Не порекомендую Оранту даже врагу! Жду выплату с ноября 2011г. дело ? 20168. На звонки по горячей линии отвечают одно и тоже -дело в бухгалтерии. В офисе в Одессе вообще не чего сказать не могут,кроме того как звоните в Киев, мы информацией не владеем, а кто тогда владеет, зачем Вам офис в Одессе??? Чтоб денюшки за полиса собирать....Письмо писал в Киев, ответ такой же, но в письменной форме. Очень обидно и жалко за тех людей которые как и я связался с данной страховой. До ?того считал Оранту самой мощной страховой компанией, теперь же считаю её шарашкиной конторкой. Что делать дальше??? Подавать в суд??? Писать отзывы по всем сайтам??? Объединяться и выходить вместе на улицы???

Ответить в теме
Страница 7 из 11 ПерваяПервая ... 5 6 7 8 9 ... ПоследняяПоследняя