==
Я конечно понимаю ,что комменты-это вещь субъективная,но.... листанув только несколько из 20 страниц,понимаешь,что слово "субъективизм" в нашем случае неуместно.....
всего три примера
http://www.segodnya.ua/news/14046408.html#comments5
======================
Ярослав
Слава УКРАЇНІ Слава СС Галичина слава УПА , слава Організації українських націоналістів, СЛАВА КОЖНОМУ СПРАВЖНЬОМУ УКРАЇНЦЮ! Якби не вище перелічені організації не діяли ви б москалі далі б жили в комунізмі у вашому лбу горіла зірка , а вождьом був би ведмедик

Так шо не тявкайте а поклоняйтеся українському націоналізму, і вчіть українську це ще вам знадобиться! Приїжайте до Львова я особисто дам всім просратись -мудачьйоооооооооо України!!!!!!!!!!!!!!!маскальське!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Тарас та Юрко! Давайте запросимо до Львова тих рагулів і навчимо їх історії та культури, то вони на другий дени собі татуху на чолі виколять з ссГаличина та УПА
---
Якби не Львов як ти рагулю кажеш то незалежної України зараз не було б згадай історію, усі історія Української незалежності походить саме від нас львівян і це потрібно шанувати і рахуватися з нами більше ніж з малскалямі ну якщо ви звичайно і сам не маскаль...
---
Да, я бы не отказался, если бы Украину зачистили от русских. Нация бездельников и воров... Тогда и страна развивалась бы вдесятеро быстрее.
--
Юра ріспект, нам потрібно організувати винищувальний загін загін який би знищував усю палоль, жидів маскалів особлива, вивозили б їх на їх же Сибірь і хай топчуть свою водку і самоварУроди ви тільки приїдьте ло Львова і ми вам скоро мозги вставимо . ВИне розумієте шо ви зомбі і все вас закодували антиукраїнські сили які і далі діють тут в Україні
------
:Дажбог
А для умных дядек у власти,скажу одно,если завтра война то на Юге Украины Вас ..... первых под нож пустим,а потом всю мразь и всех дегенератов и чужаков.Так и знайте,украинский народ ..... терпеливый,но потом если планку снесет .... Вам будет!И правильно Вас тварей продажных и прожидовленых давно пора выврезать со всеми семьями.
Социальные закладки