Да и около 300 млн грн ежегодного бюджета НОК тратит только на благие целиНОК и на федерации не имеет влияния
Ой, хоть посмеюсь на ночь глядя
|
Да и около 300 млн грн ежегодного бюджета НОК тратит только на благие целиНОК и на федерации не имеет влияния
Ой, хоть посмеюсь на ночь глядя
30 мільйонів? Ну хоч би спершу поцікавилися. Бюджет НОКу з 2006 по 2010 склав 82 млн гривень. Це за 4 роки. Які 300 мільйонів щороку? Смішно.
І НОК не має впливу на федерації. Вони не підпорядковуються НОКу, а Міносвіти.
В будь-якому випадку не справа НОК розвивати "професійний" спорт в країні. Вони можуть окремим спортсменам стипендії видавати, окремі проекти фінансувати, але розвитком повинні займатися саме федерації. В усьому світі так.
Цитату, пліз, або вибачення у наклепі.
Навіть найкращі стають згодом катами
Ну что, Ірися, отвечаю за слова https://forumodua.com/showthread.php?t=561850&p=20470240&viewfull=1#post20470240
Хотя почти уверен, что ты и это опровергнешь))))) В любом случае, ты трепло и хватит здесь уже из себя корчить невесть что.
Кстати, научные труды по Евровидению у тебя имеются?![]()
Последний раз редактировалось Сёмочка; 06.08.2012 в 20:56.
Ну я зрозуміла, що відповідати за свої слова слабо. на цьому розмову завершено.
Ірися, а Вы проще быть не пробовали? Я ведь тоже могу начать цитировать Конституцию по шаблону, или налоговые законы, выдержки... А еще могу сопоставить все это с реальной жизнью и с правилами ведения бухучета в нашей стране. Ей Богу, жалко смотреть на эти ужимки и прыжки с Вашей стороны, тем более, что доказательство Вашего "всезнайства" представлены. И прекращайте флуд, тема ушла далеко в поля. Сёмочка, даже если дама не права, скатываться в такие дебри тоже не стоило бы. Не навлекайте негатив на наших спортсменов. И я с Вами в спор вступать не собираюсь, как некоторые, тут глухо. Так что, можете даже не отвечать.
Последний раз редактировалось Халле; 06.08.2012 в 21:11.
Справа не в тому, що я вважаю правильним чи не вважаю. Я далеко не фанат політики нашої держави в контексті спорту. Більше того, я точно знаю, що в багатьох видах спорту живуть виключно за рахунок спортсменів. Але ж мова була не про те.
Чи в нормальних умовах готувалися наші гімнасти? Категорично ні. Чи судили спортсменів з інших країн більш лояльно? Категорично так. Але яке це має відношення до командного 4-го місця і твердження, що НОК не боролася за наших хлопців? Якщо Ви знаєте щось краще за мене так скажіть що саме НОК могли в цій ситуації зробити? От тільки конкретно. Я із задоволенням послухаю і навіть подякую, чесно.
А тим часом у нас золото у важкій атлетиці!!!
Та ну вас!
У Украины золото в тяжелой атлетике!!
Алексей Тарахтий!!!![]()
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
Болеем за нашего Васю Ломаченко!!
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
Ломаченко в полуфинале. Чтоб не сглазить... хотя в душе я почти уверен.....)))
Ну нарешті сьогодні хлопці почали метал завойовувати для країни.
Когда ты молчишь - тебя очень приятно слушать!!!
чучхей надо обставить)) Программа минимум на ближайшие сутки))))
Украли на Евро, хотят украсть на Олимпиаде!
Победы украинской команды на ХХХ Летних Олимпийских играх в Лондоне – результат поддержки государства. Правительство развивает олимпийские виды спорта и, используя успешный опыт проведения Евро-2012, готовит заявку на проведение Зимних Олимпийских игр в 2022 году.
http://hrabro.com/16374#comments-title
отаке!
От тільки чомусь самі олімпійці не в курсі, що їх так підтримують.
Певно, вся підтримка пішла Олександру Онищенко...
Социальные закладки