Навчити того, хто не хоче навчитися - немжливо.Сообщение от Скептик
Якщо тобі чогось не вистачало, то є бібліотека: вЕлкам!!!
До того ж, університетська освіта ніяких гарантій і не дає... Особливо в такій спеціальності. Ти можеш закінчити який завгодно суперовий універ, де будуть надзвичайно класно викладати журналістику, але якщо в тебе таланту нема, то соррі.
До того ж, де ти знайдеш в Одесі пристойну базу практики?! Яка б ще могла взяти до себе не одного студента?!
Стоп. Яких робіт?! І як в університеті могли критикувати твої роботи?! В університеті можуть лише навчити як писати... Критикувати тебе мають вже на роботі. все правильно. До того ж, критикують всіх...А ведь мне не хватало реальной оценки и критики моих материалов, зато она появилась по полной программе на работе.
+ тобі від природи... :twisted:Качество "выкрутится" дается не от природы, а от жизненного опыта.
Чужий успіх?! Це який?! І чий?!А если я стараюсь не упустить свое, то происходит это не в ущерб кому-либо, поэтому, если не симпатично - ради Бога, может чьи-то личные амбиции допускают чужой успех слишком близко к сердцу.
До того ж, сенс заздрити успіхам?!
Я ще розумію, якщо заздрять таланту, знанням... А от успіху. Я знаю багатьох людей, яких вважають успішним, але їх успіх така надумана річ.
Социальные закладки