У Кремля длинные руки
|
У Кремля длинные руки
Они же и за СКА (Львов), тьфу, "карпаты" (Лемберг) играли?
МВ-Панасоник-18
не надо столько вопросов.. имеешь что сказать - напиши.. это форумпосле очередного разгромного поражения (0:3) своей команды в родных стенах в матче 13-го тура ЧУ с киевским «Арсеналом» .
и даже красно-черная форма Карпатам уже не помогла!!![]()
красно-черная форма имеет самое прямое отношение к проигрышам.. плохо, что ты не знаешь.
Долго искал? Ещё раз пост не в тему, буду жаловаться справедливому Пабло!)
_____
Тернополяни “консервують” в каналізації
В період консервації та «закруток» мешканці обласного центру часто забувають про елементарну культуру та виховання: викидають відходи від помідорів, огірків, капусти та інших овочів і фруктів у водопровід. У результаті впродовж дня до диспетчерської міського водоканалу надходить безліч заявок зі скаргами, щодо забиття дворової чи вуличної каналізації, – повідомляє ІНТБ.
Уже одной ногой в Европе!
Последний раз редактировалось Olivi@; 20.10.2011 в 08:53.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Тоталитаризм на марше...У львівському Палаці мистецтв вдалися до цензури
16 жовтня внаслідок тиску з боку депутатів Львівської обласної ради у Палаці мистецтв було демонтовано виставку молодого художника Станіслава Сілантьєва. Його роботи було визнано "антипатріотичними", "антидержавними" і такими, що "зазіхають на святе".
За словами директора Палацу мистецтв Юрія Гнатковського, йому пригрозив звільненням депутат Львівської облради Орест Шейка. Сам обранець заперечує такий факт, як і те, що саме він наказав демонтувати виставку Сілантьєва. Але депутат визнав, що картини митця його просто обурили.
Станіслав Сілантьєв малює у стилі наїву. Художник використав у своїх роботах образ Тараса Шевченка. «Тарас Григорович Шевченко у мене не втілює ні національного героя, ні поета, ні особистість. У мене він виступає в ролі традиційного підтексту або контексту. Це суто символічний жест, і не має ніякого іншого у цьому підтексту. Виставку я назвав «Аgricultura», бо мені цікавий стан нашої культури, коли люди нині змушені думати про картоплю і буряки, а не про культуру», – розповів Станіслав Сілантьєв.
Социальные закладки