без лоха и жизнь плоха , да ? ))
|
без лоха и жизнь плоха , да ? ))
я даже расписалась в ведомости ) про Валю ) про достраивать- вы как то настаиваете поговорить )
может это как Остап Бендер - у провала , чтобы больше не провалился )) мусор и лифт с меня вычеркнули , оставили только Валю ))
но это было в марте , кажется . ещё до создания осмд . хочется какой то ясности , про электричество я поняла , пока жильцы платят - оно есть , нестабильно значит . про достройку - не на форуме вопросы задавать .
Можете объяснить за воду у нас платиться по кол-во прописанных людей в квартире?
Нарахування за воду і водовідведення по кількості людей, які проживають (або мінімум - 1 чоловік), розрахунок проводився лише по, так "називаємим квартирам", в 7-мій параданій на першому поверсі, відповідно до вимог СніП 2.04.01-85 - 210-300 л на добу за людину (з січня по травень згідно наданого рахунку Інфоксводоканалу та Договору). Без образ на вислів "так називаємі квартири", пояснення даного формулювання вам ще дасть Обленерго згодом. У всіх інших подібних квартирах 3 та 5 парадної лічильники води встановлені та ідентифіковані.
На вашому місці, я б приніс квитанції кооперативу за 206-17 рік де б була підтверджена сплата за воду і показання водоміру з його номером. І на цьому проблема буде закрита, без лишньої бовтології
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
Последний раз редактировалось Сварог1; 09.06.2017 в 10:10.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
Социальные закладки