|
Да, прийдется, иначе не выдадут Акт приема-передачи
Нет, не намерен
Еще не знаю
ПОСТАНОВА №252-ОД
про накладення санкції за правопорушення на ринку цінних паперів
м.Одеса 10.07.2008
Я, уповноважена особа Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Ровинський Юрій Олександрович – начальник Одеського територіального управління ДКЦПФР, у відношенні: товариства з обмеженою відповідальністю «ТФ-Інвест».
Місцезнаходження: 65045, м. Одеса, вул. Базарна, 63.
Код за ЄДРПОУ: 33915607.
Засоби зв’язку: (048) 33-74-29.
Банківські реквізити: р/р 260033018996 в АКБ «Фінбанк» м. Одеси,
МФВ: 328685;
р/р 26007010112585 в філії ВАТ «Укрексімбанк» у м. Одесі,
МФВ: 328618
ВСТАНОВИВ:
у ході проведення планової перевірки товариства з обмеженою відповідальністю «ТФ-Інвест» (надалі ТОВ «ТФ-Інвест») робочою групою встановлено, що на загальних зборах учасників ТОВ «ТФ-Інвест», проведених 23.12.2005р. (протокол № 2) та 01.03.2006р. (протокол № 3), не затверджена інформація про випуск облігацій, що є порушенням діючого та той час вимог п.п. а) п. 3.1 Положення про порядок випуску облігацій підприємств, затверджене Рішенням ДКЦПФР від 17.07.2003р. № 322 (зі змінами).
Факт вчинення правопорушення підтверджується протоколами загальних зборів учасників ТОВ «ТФ-Інвест» від 23.12.2005р. № 2 та 01.03.2006р. № 3.
Враховуючи наявність в діянні ТОВ «ТФ-Інвест» ознак правопорушення, 27.06.2008 року Одеським теруправлінням ДКЦПФР була винесена постанова про порушення справи про правопорушення на ринку цінних паперів № 270-ОД та складено акт про правопорушення на ринку цінних паперів № 262-ОД.
Для підписання акту про правопорушення на ринку цінних паперів прибув директор юридичної особи Безуглий А.В.
Постановою № 274-ОД від 02.07.2008р. розгляд справи про правопорушення на ринку цінних паперів у відношенні ТОВ «ТФ-Інвест» було призначено на 10.07.2008р.
Для участі у розгляді справи про правопорушення на ринку цінних паперів прибув директор ТОВ «ТФ-Інвест» – Безуглий А.В., який визнав вину за скоєне правопорушення та зобов’язався у подальшому не порушувати вимог чинного законодавства, діючого на ринку цінних паперів.
Враховуючи достатність даних, які вказують на наявність правопорушення та керуючись пунктами 1 розділу III Правил та пунктом 1 розділу IV Правил розгляду справ про порушення на ринку цінних паперів та застосування санкцій, затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 11.12.07 № 2272,
ПОСТАНОВИВ:
1.За порушення вимог п.п. а) п. 3.1 Положення про порядок випуску облігацій підприємств, затверджене Рішенням ДКЦПФР від 17.07.2003р. № 322 (зі змінами) – застосувати до ТОВ «ТФ-Інвест» санкцію у вигляді попередження про недопущення у подальшому порушень вимог чинного законодавства, діючого на ринку цінних паперів.
2. Дану постанову направити особі до якої застосовано санкцію. Постанову може бути оскаржено до суду у встановленому законодавством порядку.
Уповноважена особа Комісії,
Начальник
Одеського територіального управління
Державної комісії з цінних
паперів та фондового ринку Ю.О. Ровинський
Добрый вечер!Вернулась из длительной командировки.Хочу узнать куда и к кому подъехать,чтоб узнать необходимую,ежемесячную сумму для оплаты за кв.
И каким образом будет формироваться стоимость оплаты за последующие месяцы?
Самая лучшая в мире,а кто не согласен-тот просто мне завидует!!!
Добрый вечер! По поводу оплаты,обратитесь пожалуйста в бухгалтерию,которая находится в 16-ти этажке на первом этаже.Оплата формируется решением общего собрания ОСМД,исходя из кв.м жилой площади.На данный момент она уже сформирована решением оного.Если есть вопросы,обращайтесь к нашему Уважаемому управляющему:Лужанскому Александру Викторовичу.
Eщё,учтите пожалуйста,что оплата складывается из нескольких состовляющих,как-то: оплата ВЭР,оплата содержания котельной,и оплата дополнительная(обшивка лифтов для предохранения от повреждений и т.д)
ХОРОШИЕ НОВОСТИ:
в третьей парадной (Зоопарковая, 10) уже установлен домофон, а также - ОГРОМНАЯ елочка до потолка ))) при входе в парадную )
С Наступающим Вас Новым годом, дорогие соседи!
СКАЖИТЕ, ПОЖАЛУЙСТА, сколько раз в месяц уборщица убирает на лестничной клетке? в подъезд невозможно зайти! на лестнице - вонь!
УВАЖАЕМЫЕ СОСЕДИ! Давайте соблюдать чистоту!
ВСТРЕТИМ НОВЫЙ ГОД В ЧИСТОТЕ И УЮТЕ!
наша парадная вообще приобретает оттенки элитной ) - шикарная сосна при входе, в лифте - запах приятного женского парфюма...
предлагаю на сосенку вешать елочные игрушки, только думаю прикольно будет если на каждом шарике писать номер квартиры? Или пожелание какое-то? или просто вешать как есть? Хочеться уже красоту и в квартире навести и в парадной
)))))))))))
пс. только со ступеньками при входе в парадную что-то делать нужно!!!!!!!! Их строители похоже,что ошибочно "внутренней плиткой выложили" не шероховатой((((((( скользко очень!!!!!!!!!!! Подняться по ступенькам нереально, когда слякоть или мороз!
да, прикольно кстати, с надписями будет ))) особенно, если игрушки потом из года в год будут обновляться, а прежние - так и останутся )
по-поводу ступенек наружных - на сколько я знаю, велись разговоры с нашим управляющим о обшивке их резиновыми "планочками", но... как я поняла "это дело рук самих жильцов", так что все в наших руках, инициативная группа нашей парадной опять может проявить себя![]()
по зоопарковой 10 аналогичная ситуация!!!!!!! в лифте вообще нет сети, в квартире постоянно разговор прерывается. только в некоторых "углах" можно поговорить нормально! у нас киевстар.
Я думала это только в нашей квартире такая проблема, а раз это у всех, так надо как-то решать этот вопрос!?
пс. а этот запрос был от ОСМД? И только по 16-этажкам в адрес только МТС?
А как вы этот вопрос решать собираетесь? Ответ будет один - давайте у вас на домах поставим базовую станцию. Других вариантов нет. Ближайшие места где замечены базовые это возле дворца спорта, площадь 10-го апреля, юракадемия, РТПЦ, труба котельной возле общаг политеха. Не знаю где какие операторы, но эти базовые просто сюда не достают.
Социальные закладки