Та прям)) подивись кримінальні новини)) кожен день хтось когось вбиває за ревнощі)) а ти кажеш міняються)) ..Просто якщо люди створюють родину то вони повинні розуміти навіщо та для чого це все...Багато хто одружується бо вважає що це дешевше ніж купувати повію))) а жінка взагалі часто не розуміє чого вона погодилась на шлюб))) це головна проблема!)) А мужикі були у всі часи однакові)) просто про одних писали романи, а про других ні)) а треті грають у танчикі)))) це особлива каста недоторканих)))
Ви живете так, як обирали вчора...
Брехня...де яки дуже довго тримаються своїх спонсорів,папиків))ніхто їх не викідає нікуди..Багато хто з них даже буває успішними...Звичайно що вони не афішують свою колишню роботу)))я даже у 90 роках якось натрапив на таку мадам без комплексів)) шикарний ремонт у Аркадії, на той час це було круто)) і у якості розрахунку запропонувала просто гарно потрахатись)) ага..на 800 баксів)) Тобто місяць помантулити щоб тобі пару раз мінет зробили))) так що повії різні бувають!! Повія та коханка, це дві сукі однієї породи)) просто коханці здається що вона більш породиста)
Ні не візьму)) та зрозумійте, справа не у тому.)) Ми не можемо це просто так взяти і переступити бо у нас це осуджують як гріх, ще щось там..ну для когось ж вони існують?!!!)) Тобто це такий собі комплекс чи що?? Спати з нею можна, а ось покохати ні)) тобто можна бути 11123- ім і тут гординя десь у сраці?)) Я важаю що вони також мають право на своє справжнє кохання)) я не готовий, а хтось може покохати, одружитись, вона народить йому дітей і він може все життя не знати що він у п,ятої сотні чоловіків))
Социальные закладки