|
Хорошо что еще есть сарказм?
Отправлено с моего SM-A510F через Tapatalk
Надо принять какоето кардинальное решение по электричеству. Может выйтит всем к какому нибудь госучереждению
Может есть еще какойто способ, кроме перекрытия. Есть же лобирование интересов. Может можно выйте на когото
Я тоже против перекрытия дороги
Взгляд со стороны - вы хотите перекрыть дорогу, потому-то ваши соседи не платят за электричество. А лозунги какие будут - заплатите за нас?
Села, села, люди, люди Їду я і мене пре Я ніколи не забуду Де моє і де твоє
Нет не из-за соседей! Мы не можем даже администрировать их. А в Рэсе говорят, что ничем помочь не могут. Рябой Конь сказал нам. что Чудо город платит 7 лет уже по промышленному тарифу и ничего не умерли. И хотелось бы услышать (вернее документ) где новый застройщик дает какие то гарантии не по постройке стен 2 очереди, а по завершения комплекса по разработанному проекту
Села, села, люди, люди Їду я і мене пре Я ніколи не забуду Де моє і де твоє
За что людей природа так обделила мозгами? Какие мотивы у товарища на видео! Неужели кто-то думает что неплатить не за что так и получится дальше ? Ребята все шара закончилась! Сейчас или принимаем тариф на собрании, или приходит управляющая компания из мэрии ( вот тогда мы все точно взвоем, в УК с должниками играться никто не будет, там все четко)
Порядок денний на загальні збори
1. Рішення щодо згоди про переведення боргу попереднього боржника ТОВ «Ліберті-Л» перед НАК «Нафтогаз України» за спожитий природній газ співвласниками житлового будинку 53-А по вулиці Маршала Малиновського м. Одеси на ОСББ «Нові Черемушки».
2. Затвердження Методики нарахування внесків і платежів; Порядку управління та користування спільним майном; Порядку сплати, перелік та розмір внесків, платежів та відрахування до резервного фонду; Положення про комісії; Порядку обрання та відкликання членів правління; Кошторису внесків та платежів на: поточні витрати з обслуговування житлового будинку на 2017-2018 рік; капітальні інвестиції в інженерну інфраструктуру; внутрішнє оздоблення місць загального користування та інші поліпшення житлового будинку
3. Обслуговування житлового будинку управляючою компанією та ліквідація ОСББ «НОВІ ЧЕРЕМУШКИ»
Документи другого питання будуть вивішані на першому поверсі та зроблена розсилка згодом. Акцентую вашу увагу на важливості першого питання, бо згодом (листопад-грудень) ми про нього згадаємо, а потім ще раз згадаємо, коли стане питання про відновлення системи опалення. Ну-і, третє питання на "любітєля", щоб розставити всі крапки над "і".
Можливе ще одне питання, але поки щось ніхто не виявив бажання увійти в Правління. Пропозиція досі актуальна, записуємось, особливо ті, хто хоче щось зробити за 1,5 грн.
Последний раз редактировалось Сварог1; 29.05.2017 в 07:02.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
Социальные закладки