Тема: Шоу "Холостяк" на СТБ. 5 сезон

Ответить в теме
Страница 6804 из 6904 ПерваяПервая ... 5804 6304 6704 6754 6794 6802 6803 6804 6805 6806 6814 6854 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 136,061 по 136,080 из 138070
  1. Вверх #136061
    Живёт на форуме Аватар для аходесса
    насколько я понимаю, квартиру для совместного проживания оплачивпет СТБ + участие во всемозможных чьемках и совместные поездки за гонорас
    Последний раз редактировалось аходесса; 19.06.2021 в 20:07. Причина: грамматич ошибки
    Как много знающих как жить- как мало счастливо живущих..

2. Вверх #136062
    Не покидает форум Аватар для Стралковская
    Рожден тому й не обрав Галю, бо зрозумів, що саме вона була підібрана для нього Калиною, саме тому вручив Іванці каблучку, потім відразу полетів на гастролі, стосунків між ними не було, якщо хтось пам'ятає 8 сезон.
    Холостяк не сам обирає, йому тільки так здається)
    Іраклі дійсно терпів Гульону рік, хоча відразу зрозумів, що вона за птаха. Чому терпів- вже не пам'ятаю, ЛаВентина краще знає цю історію, бо особисто знайома із сім'єю Іраклі.

Чому хтось разом, а хтось розлучається? Мабуть хтось погоджується на комедію, хтось ні...за певну винагороду. Можливо у різних героїв різні умови контракту.
    Чому Макс відразу розійшовся з Дашкою? Нам наплели про зраду, але Макса просто чекала якась дама або він мав свої плани. Макса взагалі знайшли тоді, коли проект зазвичай закінчують знімати, мабуть від нього небагато вимагали.
    А Мишко наш вільний, то ж може трохи поюзати бувшу самого пана Богдана та пошвендяти по світу нахаляву.

Добринін зробив дитину Дашці сам (а може й Грицька запросили, шоб надійно було), я вже казала, що йому вигідні ці стосунки, для статусу потрібна сім'я, ще й повна. Я не кажу, що йому огидна дружина, притерлися, звикли, але це не та романтична історія, на яку ми чекали дев'ять років. Можна згадати фінал 9 сезону: шалене кохання до Квіткової, але з Лільою провів час ну дуже гарно, та й взагалі обсмоктав весь сезон. Останні холостяки дуже полюбляють цілуватися)))
    На фіналі 11 сезону Мишко достатньо цілувався з Юлею, граючи в шашечки, але при цьому вже знав, кого обере...і що це за кохання таке? Я не розумію цього.
    Я не розумію, що змінилося в Дубаї, адже там зник той погляд, сповнений ніжності, коли Михайло був дійсно радий поверненню Юлії. Таке враження, що натякнули, як воно повинно бути, а наш холостяк дуже слухняний- сам на інтерв'ю це сказав.
    Я повторюся, що припускаю, що зараз між «молодятами» є почуття, які зникнуть, як тільки гроші закінчаться, або з'являться справжні проблеми, коли знадобиться підтримка близької людини, ось тут я не впевнена, що ці почуття пройдуть всі іспити. «С милым рай в шалаше"- то не про Ганю)))
    І ось що згадала: на проекті Міші зовсім не була до душі ідея весілля у замку, а вже на інтерв'ю він говорить, що це нормальна ідея) На проекті сам говорив про «травлю Зайця», на ФПШ він не побачив нічого страшного, «никакого буллинга не было». То що це таке?

3. Вверх #136063
    Цитата Сообщение от Барбара 00 Посмотреть сообщение

А не простіше просто визнати, що саме холостяк обирає переможницю, а розчаровані фанати іншої фіналістки пишуть бла-бла-бла про те, що все проплачено, все по блату, бо ж як цей самий холостяк міг не вибрати таку гарну дівчину, із якою такі щирі почуття (друга фіналістка).?
    Розчаровані фанати- це не про нас з Буддикою, бо ми з самого початку знали, хто переможе, не було у чому розчаровуватися, хіба що у самому сезоні. Мені напочатку подобалася Ганна, дратувала Юля, потім з'явилося оте кубло змій, бо нормальних дівок розкидали по домівках, прийшлося зайняти сторону Зайця, бо так легше дивитися)) Зараз я підписана і на Ганю (гидоту їй не пишу), і на Юлю. Поки що Юля у вигіднішому становищі, "всё трудится, аки пчела", интеллекта у нее побольше, какую-то линейку одежды запускает (не футболки)

4. Вверх #136064
    Постоялец форума Аватар для Барбара 00
    Цитата Сообщение от Стралковская Посмотреть сообщение
    Рожден тому й не обрав Галю, бо зрозумів, що саме вона була підібрана для нього Калиною, саме тому вручив Іванці каблучку, потім відразу полетів на гастролі, стосунків між ними не було, якщо хтось пам'ятає 8 сезон.
    Холостяк не сам обирає, йому тільки так здається)
    Іраклі дійсно терпів Гульону рік, хоча відразу зрозумів, що вона за птаха. Чому терпів- вже не пам'ятаю, ЛаВентина краще знає цю історію, бо особисто знайома із сім'єю Іраклі.

Чому хтось разом, а хтось розлучається? Мабуть хтось погоджується на комедію, хтось ні...за певну винагороду. Можливо у різних героїв різні умови контракту.
    Чому Макс відразу розійшовся з Дашкою? Нам наплели про зраду, але Макса просто чекала якась дама або він мав свої плани. Макса взагалі знайшли тоді, коли проект зазвичай закінчують знімати, мабуть від нього небагато вимагали.
    А Мишко наш вільний, то ж може трохи поюзати бувшу самого пана Богдана та пошвендяти по світу нахаляву.

Добринін зробив дитину Дашці сам (а може й Грицька запросили, шоб надійно було), я вже казала, що йому вигідні ці стосунки, для статусу потрібна сім'я, ще й повна. Я не кажу, що йому огидна дружина, притерлися, звикли, але це не та романтична історія, на яку ми чекали дев'ять років. Можна згадати фінал 9 сезону: шалене кохання до Квіткової, але з Лільою провів час ну дуже гарно, та й взагалі обсмоктав весь сезон. Останні холостяки дуже полюбляють цілуватися)))
    На фіналі 11 сезону Мишко достатньо цілувався з Юлею, граючи в шашечки, але при цьому вже знав, кого обере...і що це за кохання таке? Я не розумію цього.
    Я не розумію, що змінилося в Дубаї, адже там зник той погляд, сповнений ніжності, коли Михайло був дійсно радий поверненню Юлії. Таке враження, що натякнули, як воно повинно бути, а наш холостяк дуже слухняний- сам на інтерв'ю це сказав.
    Я повторюся, що припускаю, що зараз між «молодятами» є почуття, які зникнуть, як тільки гроші закінчаться, або з'являться справжні проблеми, коли знадобиться підтримка близької людини, ось тут я не впевнена, що ці почуття пройдуть всі іспити. «С милым рай в шалаше"- то не про Ганю)))
    І ось що згадала: на проекті Міші зовсім не була до душі ідея весілля у замку, а вже на інтерв'ю він говорить, що це нормальна ідея) На проекті сам говорив про «травлю Зайця», на ФПШ він не побачив нічого страшного, «никакого буллинга не было». То що це таке?
    От прямо таки терпів Іраклі Альону. Аж цілий рік терпів. Для чого? Для чого він її терпів, міг розійтися в любий момент. І яка ж вона птаха? Звичайна тупувата дівка із непоганої сім'ї. Що не так із Гульоною? Гульона погана через те, що не вибрав вічно п'яну кукуню?

"Чому хтось разом, а хтось розлучається? Мабуть хтось погоджується на комедію, хтось ні...за певну винагороду. Можливо у різних героїв різні умови контракту"

А можливо тому, що в житті також хтось розлучається, а хтось разом? В усьому знову винен незрозумілий контракт на СТБ? Вам не приходить в голову, що ніякого контракту не існує і кожна пара розходиться або не розходиться тоді, коли вважає за потрібне?.
    1. Макс-Шульгіна - розійшлись через місяць,
    2. Френсіс і Ряснова - розійшлись через 6 місяців,
    3. Хірург і Аня - не були жодного дня разом.
    4. Костя і Аня - не були жодного дня разом.
    5. Мельник і Марина - майже рік разом,
    6. Іраклі і Гульона- рік разом,
    7. Черкасов і Ліда - на початку й розійшлися,
    8. Рожден і Іванка - 0 днів разом,
    9. Микита і Одарка - одружились,
    10. Макс і Одарка - менше 2 тижнів разом або й менше.
    11. Мишко і Аня - поки що разом.

Правда, у всіх один і той же контракт? А може люди за власним бажанням розходяться тоді, коли вважають за потрібне?

Ніякої зради з боку Макса не було, він просто перестав спілкуватися із Одаркою, а вже потім у нього була дівчина, а після неї - Хлистун. Ніяка дама його не чекала, йому просто ніхто не сподобпався. Було б чесніше нікого не вибирати.

Добринін пробув із Лілею дуже мало, хвилин 10. І все тільки для того, щоб вірили, що виграє Ліля.

Майже всі холостяки цілуються із фіналістками. Глядачі не повинні здогадатись хто саме побєділка.
    Абсолютно кожен холостяк повинен показувати, що до останнього має сумніви і не знає кого вибере, для того, щоб була інтрига для нас глядачів.

Нам показують 15 хвилин побачення, а у них воно йде 12 годин. Нам показують тільки те, що вважає за потрібне Калина. Мишко знає зайця краще, ніж всі ми разом взяті. Він колись сказав, що те, що нам показують трохи відрізняється від того, як було насправді. Не думаєте, що це також правда?
    Последний раз редактировалось Барбара 00; 19.06.2021 в 20:09.

5. Вверх #136065
    Постоялец форума Аватар для Барбара 00
    Розчаровані фанати- це не про нас з Буддикою, бо ми з самого початку знали, хто переможе, не було у чому розчаровуватися, хіба що у самому сезоні. Мені напочатку подобалася Ганна, дратувала Юля, потім з'явилося оте кубло змій, бо нормальних дівок розкидали по домівках, прийшлося зайняти сторону Зайця, бо так легше дивитися)) Зараз я підписана і на Ганю (гидоту їй не пишу), і на Юлю. Поки що Юля у вигіднішому становищі, "всё трудится, аки пчела", интеллекта у нее побольше, какую-то линейку одежды запускает (не футболки)
    А в чому полягає розум зайця? Всього-навсього намагається продержатись на хвилі популярності довше. Бо розуміє, що прийде холостячка і ніхто не згадає ні про Юлю, ні про Аню, ні про Мишка.

6. Вверх #136066
    Мені більше не цікава ця дискусія, все рівно кожен залишиться зі своєю точкою зору.

Зараз по ТВ Мастер Шеф Селебріті йде, там приймають участь Зайка, Джессіка, Дана, Тригубенко, Рибак та ще один холостяк.

7. Вверх #136067

Антиковидник форума

Цитата Сообщение от Барбара 00 Посмотреть сообщение
    А в чому полягає розум зайця? Всього-навсього намагається продержатись на хвилі популярності довше. Бо розуміє, що прийде холостячка і ніхто не згадає ні про Юлю, ні про Аню, ні про Мишка.
    я более чем уверена что за Юлей кто-то клепает эти футболки под ее личиной. пользуясь хайпом. она не обладает этой предпренимательской жилой и в принципе умом. по получить процент уже не плохо. для этого и шла на проект )
    что похвально - Богдан пока не впаривает дешевый ширпотреб публике. или ту же Сову.

8. Вверх #136068
    Цитата Сообщение от ytrnj Посмотреть сообщение
    я более чем уверена что за Юлей кто-то клепает эти футболки под ее личиной. пользуясь хайпом. она не обладает этой предпренимательской жилой и в принципе умом. по получить процент уже не плохо. для этого и шла на проект )
    что похвально - Богдан пока не впаривает дешевый ширпотреб публике. или ту же Сову.
    Все девчонки с проекта занимаются рекламой разной фигни, в т.ч. Богдванша . Юлька кроме магазинов разных свои футболки «впаривает» и ещё какой-то курс учебный совместно с приятным молодым человеком Димой- в чем проблема? Пусть так, но на хлеб себе заработать может, и даже на поездку в Албанию (в июле летит). С мозгами у неё тоже порядок. С куриными мозгами там была Катя, чайкой дзьобнутая, хотя может и она какой-то супер проект запустила

9. Вверх #136069
    Живёт на форуме Аватар для Siara83
    Аня из сезона Рождена вышла замуж)

10. Вверх #136070
    Постоялец форума Аватар для Liberty 88
    Та Анька вообще молодца - Мишка квартиру снимает (или СТБ, не суть важно)...Миша закупает продукты, жрать готовит, посуду моет...зачем ей париться и думать что то продавать?)) И так все в шоколаде) она своё уже "отработала" в красной комнате)

11. Вверх #136071
    Мизантроп-людовед Аватар для Kiwi
    Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    Ключове у цьому дописі слово "здається", бо тобі лише таки здається. Те, що ти не розумієш не означає, що так воно не є. Я теж не розумію, а бачу факт.

Бугримова у свій час власним ротом розповідала, як вони направляють лохостяка. Чому саме Богданша? Можливо колись дізнаємось. З Рясновою стало зрозуміло через півроку. Виявилось, що вона своя для Бугримової. А Богданша може теж своя для Калини. Може вони подружки, чи можливо за часів Богдана мали якісь спільності. хз...)))
    Факт лишається фактом - Богданші створили особливі умови перебування на проекті і було очевидним, що Михасика підштовхують до неї.
    Причиной подталкивания может быть просто то кому какая роль ближе. Зайка органично вписалась в роль жертвы, Аня органична в роли победилки. Я не думаю, что Аня была бы так хороша в роли проигравшей.
    И когда роли распределены - к ним и подталкивают. Исключительно ради красивой картинки. Будикка, ты смотрела сериал по Холостяку?
    Последний раз редактировалось Kiwi; 20.06.2021 в 02:02.

12. Вверх #136072
    Цитата Сообщение от Kiwi Посмотреть сообщение
    Причиной подталкивания может быть просто то кому какая роль ближе. Зайка органично вписалась в роль жертвы, Аня органична в роли победилки. Я не думаю, что Аня была бы так хороша в роли проигравшей.
    И когда роли распределены - к ним и подталкивают. Исключительно ради красивой картинки. Будикка, ты смотрела сериал по Холостяку?
    Что это за сериал по Холостяку? Типа святый на реальных событиях? Я тоже хочу такое посмотреть)

13. Вверх #136073
    Что это за сериал по Холостяку? Типа святый на реальных событиях? Я тоже хочу такое посмотреть)
    Нереальное шоу, американский сериал

14. Вверх #136074
    Цитата Сообщение от Siara83 Посмотреть сообщение
    Нереальное шоу, американский сериал
    И как? Рекомендуешь али пустая трата времени?)
    Таки включила и смотрю, жесть там конечно показана, переиграно, наверное, но доля правды есть

А Юлька уже учится интервью брать)))
    Так смешно всё это выглядит: обвинил Миша Зайца, что та застряла на одном месте, нет роста, а она уже футболок с носками наклепала, ещё какую-то линию одежды- там платья, юбки, кофточки...продает курс обучающий, призы разыгрывает, поклонников в ресторан сводила, в Мастер Шеф снялась, в сериале Крепостная снялась, в Албанию с толпой едет, а Ганя то и делает, что скачет на дискотеках. Байку про стрекозу и муравья вспомнила :" лето красное пропела..."- но ничего, найдёт потом себе еще кого-то)) тоже молодец, ушлая девица)
    Последний раз редактировалось Стралковская; 20.06.2021 в 14:31.

15. Вверх #136075
    Мизантроп-людовед Аватар для Kiwi
    Таки включила и смотрю, жесть там конечно показана, переиграно, наверное, но доля правды есть

Так смешно всё это выглядит: обвинил Миша Зайца, что та застряла на одном месте, нет роста, а она уже футболок с носками наклепала, ещё какую-то линию одежды- там платья, юбки, кофточки...продает курс обучающий, призы разыгрывает, поклонников в ресторан сводила, в Мастер Шеф снялась, в сериале Крепостная снялась, в Албанию с толпой едет, а Ганя то и делает, что скачет на дискотеках. Байку про стрекозу и муравья вспомнила :" лето красное пропела..."- но ничего, найдёт потом себе еще кого-то)) тоже молодец, ушлая девица)
    Да, я советую) Сериал очень хорош, и я думаю, очень похоже на то что происходит в наших шоу, именно в плане влияния на выбор.

16. Вверх #136076
    Мне очень понравился, жаль что новые сезоны не снимают

17. Вверх #136077
    Цитата Сообщение от Siara83 Посмотреть сообщение
    Мне очень понравился, жаль что новые сезоны не снимают
    Досматриваю первый сезон) Жалко ту женщину, что прыгнула с крыши....

А Юлька в каком-то конкурсе выиграла, в номинации Лучшая холостячка))

18. Вверх #136078
    Постоялец форума Аватар для Ніжність

Галя теж купальники шила, Альона(Іраклі сезон) весільні сукні і ще багато, кого й не згадаю, теж шили. І курси набирали, і пісні писали, і книги видавали. Зайка , як і багато інших, пару місяців побуде на плаву і благополучно про неї забудуть. Тим більше, що дизайнерського таланту і оригінальності в неї нуль, судячи з футболочок) Лише Квіткова зуміла добре розкрутитися і надовго. Але вона йшла на шоу вже маючи 600, чи 700 тис підписників.
    Анька теж зібрала народ в Туреччину. Вже й з'їздила, здається. Зайка за нею повторює) А в мастер-шефі лише опозорилась) Так показувала, що півгодини не могли вгадати шпинат і програли із-за цього))) Та й готувати не вміє) Чого її туди взяли, невідомо. Хлопці хоч компенсували свої невміння почуттям гумору, а вона не приший кобилі хвіст там була))) Дана з Джесікою краще виглядали

19. Вверх #136079
    Постоялец форума Аватар для Ніжність
    Зайшла на сторінку до Зайки подивитись, що ж там за крутий курс в неї і яка вартість. Ціни високі: від майже 4000 до 14 тис. Дивлюсь, вже й відгуки є. Думаю, коли ж це вона вже встигла випустити 1-й поток і відгуки зібрати. А там дівчата розповідають про курс Діми))) Ні про яку Юлю і не згадують. Зайка відношення до того курсу немає))) Просто або той Діма її використав для того, щоб заманити її жалісливих підписників, або вона сама до нього прилипла на взаємовигідних умовах))) Поробили фотки, повставляли її ім'я поруч з тим Дімою, ось і весь курс. Максимум, записала якусь вступну лекцію, або буде в чаті переписуватись з учасниками)))

20. Вверх #136080
    Цитата Сообщение от Ніжність Посмотреть сообщение
    Зайшла на сторінку до Зайки подивитись, що ж там за крутий курс в неї і яка вартість. Ціни високі: від майже 4000 до 14 тис. Дивлюсь, вже й відгуки є. Думаю, коли ж це вона вже встигла випустити 1-й поток і відгуки зібрати. А там дівчата розповідають про курс Діми))) Ні про яку Юлю і не згадують. Зайка відношення до того курсу немає))) Просто або той Діма її використав для того, щоб заманити її жалісливих підписників, або вона сама до нього прилипла на взаємовигідних умовах))) Поробили фотки, повставляли її ім'я поруч з тим Дімою, ось і весь курс. Максимум, записала якусь вступну лекцію, або буде в чаті переписуватись з учасниками)))
    Зайка має відношення до курсу, це спільний проект, Юля- смм спеціаліст, Дмитро психолог. Я переглядаю усі її сторіс, Юля та Дмитро дуже багато часу проводять разом, і судячи з його поглядів у її сторону складається враження, що прилип він до неї, хоча молодший на три роки.
    Навчання (2-х місячний курс) ще не почалося, було кілька безкоштовних вебінарів, можливо їх обговорюють, але там Зайка разом з Дмитром.

Ну так вже хочеться вірити людям у те, що Юлія нерозумна, тупа ескортниця, актриса і т.п.... Але чому? дівчина має гарну освіту, навчалася в університеті ім.Шевченка, отримала додаткову освіту у Польші, її мама педагог з великим досвідом, зараз займається особливими дітками, свою дочку теж могла чомусь навчити. Не дурна вона, ну навіщо шукати докази її розумової відсталості? їх немає.
    І ще до проекту Юлія була тим смм спеціалістом та мала якийсь магазин, бо неодноразово говорила, що вона "торгашка", а після проекту тільки футболки з носками з'явилися, футболки скоро будуть нецікаві, а інші речі будуть купувати, звичайний одяг для жінок.

Ответить в теме
Страница 6804 из 6904 ПерваяПервая ... 5804 6304 6704 6754 6794 6802 6803 6804 6805 6806 6814 6854 ... ПоследняяПоследняя