|
Зачекайте, зачекайте.., у Вас там все нормально? Ніяких проблем немає? Який "король" і чому він - "голий"?
Якій владі він був/є цікавим? І чого його не включили до списків у ВР, якщо туди пройшли навіть безробітні і парикмахери?
Не приплітайте політику до зведення особистих рахунків тими, кому він насолив, або наступив на причинне місце. Скажімо організацією протестів щодо спроби забудови у міському садку, чи на акції "оголтєлих скреперів", на 9 Травня, щодо вічно живого полка чужих "дєдовзапабєду"...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Я радий тому, що Ви таке працюєте, а от напрацювали лише втричі менше постів, ніж я, безробітний.
Але Ви не відповіли, як же бути з тим, хто вбив Чайку? Чим, скажімо, малолітні прихильники "скрепів" кращі для нас від малолітніх "нациків"?
Поясніть це людям, щоб вони зробили правильний вибір між ними.
Киньте нести нісенітницю. Я навіть тими шляхами, що Ви, не користуюсь? Імовірність зустрічі рівна "0"...
А щодо Чайки, то я Вас не про нього, як особистість, запитував, а про Ваше відношення до аналогічної ситуації?
Ну як принципової активістки чи то забутого вже "дозору", чи то "скрепів", чи то "рускага міра"...
Социальные закладки