|
це була новина про конкретний фестиваль кримськотатарської культури
ніяких інших народів там не згадується
самый модный тренд - презерватив-вышиванка
Села, села, люди, люди Їду я і мене пре Я ніколи не забуду Де моє і де твоє
Целую ночь про гандоны вести беседы могут только такие вафлисты как вы , срань зассаная, ещё и Отечество порочат , ублюдки ,
Я думаю, что это провокатор, зарегистрировавшийся, чтобы подставить Львов. Или чей-то клон, созданный с этой целью.
Во-первых, русский язык, а во-вторых, словарный запас как-то слишком не соответствует тому, который принят в культурной столице Украины.
та нє шановні
почалося все після поста о 22:02
що кому болить)...
Тут ще про Львів
У Львові завтра стартують 48 міжнародні змагання лучників
13 вересня у Львові розпочнуться Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь - 2011».
Як повідомили ZAXID.NET у Львівській міській раді, змагання проходитимуть на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» і триватимуть до 17 вересня цього року.
Урочисте відкриття відбудеться 13 вересня о 12.30 на стадіоні ФСТ «Динамо» на вул. Янева,10.
Турнір присвячений 80-річчю від дня створення Всесвітньої федерації стрільби з лука, що була заснована 1931 року у Львові.
«Цей турнір є одним з найдавніших спортивних змагань, який 48 років поспіль проводиться саме у Львові, внесений до календаря міжнародних змагань FITA і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука. Адже завдяки саме таким спортивним заходам підвищує свою майстерність перспективна молодь, яка складає резерв збірної команди України, все більше дітей виявляють інтерес до занять спортом та здорового способу життя. Учасниками його за понад сорок років встигли побувати сотні відомих сучасних Робін Гудів, учасників Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, які щороку показують високі результати та тішать вболівальників новими рекордами», - зазначили організатори турніру.
Цьогоріч, за попередніми заявками, у змаганнях братимуть участь понад 200 лучників, які представлятимуть збірні команди: Росії, Білорусії, Польщі, Іспанії, Казахстану, Румунії, та 10 областей України, Києва та АР Крим.
Цей турнір є основним рейтинговим змаганням лучного сезону України 2011 року.
Важливою метою цих змагань є прагнення Львівщини включити Міжнародний турнір «Золота осінь» до світового рейтингу, що значно розширить географію учасників та підвищить статус змагань.
Організаційний комітет: Державна служба молоді та спорту України Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Львівська обласна державна адміністрація, Національний Олімпійський Комітет України, Львівська міська рада, Федерація стрільби з лука України, управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА, Львівська обласна федерація стрільби з лука, обласна організація ФСТ «Динамо».
Тяжко бути "новоросом"
Недолік знань доводиться компенсувати власними фантазіями
У Львові тривають Дні Росії
Сьогодні, 13 червня, у Російському культурному центрі в межах Днів Росії у Львові було презентовано дві виставки – фотовиставку лауреата міжнародних конкурсів Євгена Фролова та виставку унікальних документів і фотоматеріалів «Відлуння великої війни», присвячену 90-річчю Брусиловського прориву 1916
Виставка, присвячена 90-річчю Брусиловського прориву 1916 року, є дійсно унікальною. Як розповів організатор виставки та власник унікальних фото, керуючий справами Російського товариства ім. О.Пушкіна Альберт Астахов, він почав збирати фото понад 20 років тому, коли серед домашніх знімків знайшов світлину 1914 року із зображенням свого дідуся. «Відтоді я колекціоную фото. Ці фото зроблені у фотосалонах Львова з зображенням російських офіцерів. 3 серпня 1914 року російські війська ввійшли у Львів. Тут є фото офіцерів, які першими прибули у місто», – повідомив А.Астахов. Зараз у колекції налічується понад 160 світлин.
Під час прес-конференції, присвяченої Дням Росії у Львові, що проходила сьогодні у Російському культурному центрі у Львові, прес-секретар Російського товариства ім.. О.Пушкіна Олександр Катачин повідомив: «Ми сподіваємося, що згодом ми проводитимемо тиждень чи місяць Росії у Львові, а дні Львова чи України проходитимуть в Санкт-Петербурзі, ми знаємо, що питання проведення таких дні вже обговорюється на рівні влади.
Заходи, присвячені Дням Росії у Львові, ми проводимо за матеріальної підтримки Генерального консульства Росії у Львові», – повідомив О.Катачин.
Цієї неділі у Російському культурному центрі відбудеться святковий концерт за участі майстрів мистецтв Львівщини.
День Росії відзначають 12 червня. На його відзначення у Львові вже було проведено урочисту академію в оперному театрі за участі ансамблю духових інструментів Великого театру Росії.
Социальные закладки