|
Страсти то какие))
Відео з Закарпаття побачило світ в рамках проекту продюсера "Чужого" та "Ганібала"
В четвер, 8 вересня, в український прокат вийшов новий фільм "Життя за один день".
"Життя за один день" - перший в світі глобальний фільм, 90-хвилинний показ одного дня з життя людства, який складається з відеороликів, знятих користувачами сервісу YouTube в різних куточках світу 24 липня 2004 року.
Оскароносний режисер Кевін Макдональд та його помічники переглянули більше 80 000 відеороликів із 192 країн, що складає 4500 годин відео і відбрали найцікавіші. Серед вибраних - відео "Іванки. Один день в Карпатах" Бориса Гришкевича. Місце дії - Міжгірський район Закарпатської області.
Продюсером проекту став Рідлі Скотт ("Чужий", "Ганібал", "Гладіатор")
Перша частина відео:
Друга частина:
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Тут ще раз про відношення львів"ян до представників інших народів
У Львові відбувся фестиваль кримськотатарської культури
8 вересня в межах проекту «Мецодром» в Музеї ідей львів’яни та гості міста мали можливість ближче познайомитися з культурою кримських татар.
У рамках фестивалю виступав фольклорний ансамбль «Крим», національні пісні виконувала учасниця шоу «Голос країни» Севіль Маметова та співачка Аліє Хаджабадінова, виступав інструментальний дует. Також відбулась відео-презентація «Мистецтво кримських татар», проходили майстер-класи з гончарного мистецтва та розпису рук хною. Гості фестивалю мали можливість скуштувати пахлаву, хураб’є та шикер хиіг – національні страви кримських татар.
«Дні національної культури ми проводимо третій рік поспіль. Цьогоріч у Львові свій етнос представили угорці, поляки, грузини та литовці. Саме ці народи залишили свій світ у Львові», - повідомила програмний директор Музею ідей Ірина Магдиш.
А завершать проект «Мецодром» дні грецької культури, що відбудуться 14-17 вересня.
їх взагалі десь проводять?
росіяни ДУЖЕ зденаціоналізовані
російський етнічний одяг пісні страви
десь в Україні такі фестивалі проводять?
Села, села, люди, люди Їду я і мене пре Я ніколи не забуду Де моє і де твоє
"фестиваль напраленный на популяризация русского языка..."
щось не таке заполітизоване можна?
ну це ж не наша вина що росіяни у Львові не проводять фестивалів
Социальные закладки