В п*ятницю, 19-00 А де? зазвичай на подвір*ї це робиться. Давайте біля 5 парадної.
|
В п*ятницю, 19-00 А де? зазвичай на подвір*ї це робиться. Давайте біля 5 парадної.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
Напевно – так, не заплатять. І?
Ви напевно натякаєте на те, щоб в суд подавати чи якісь заходи до боржників застосовувати? Без правових рішень (загальних зборів), я цього робити не буду. І Вам потрібно зрозуміти, що боржники минулих періодів не мали жодних правих відносин з ОСББ. Зараз минулі борги люди сплачують суто на розумінні своєї відповідальності за майбутнє нашого будинку, може пафосно написав, але інших слів нема. З минулими боргами не все так просто, шаблю на голе не вийде. Будуть рішення, будемо діяти, не буде необхідної кількості голосів на зборах, так все і залишиться, як би я не хотів, як і Ви, змінити ситуацію на краще. Я можу діяти в рамках рішень загальних зборах і Законів України.
Збори потрібно організувати згідно вимог закону про ОСББ, а це даже не місяць, низку документів потрібно розробити. Перед цим підготувати документи, обговорити та прийти на зборах і власноруч поставити підпис "за" чи "проти" по кожному питанню. Тут, на жаль, не можна голосувати підняттям руки. Занадто все формалізовано. Тому збори будуть попередні, суто для розуміння «статистики» проходження питання і офіційні. Потім через місяць буде зрозуміло чи питання пройшло чи ні. І тільки потім, виконувати прийняті рішення. При цьому, рішення загальних зборів не можуть вступати протиріччя із законодавством.
вопрос за эл.энергию март. Самим снимать показания и оплачивать на РЭС или будут квитанции?
Подскажите, а по чём нынче сдпт за квадрат?
Пока 4,5 грн
что с вывозом мусора?
Соседи, может логичнее выбрасывать мусор в контейнеры возле свежего мяса или на гайдара через дорогу от дома, но не во дворе же ?! сейчас будет жарко и пищевые отходы будут так вонять во дворе. Не хватало еще крыс развести и потом собирать деньги на их травлю.
не подскажете есть ли фирма,которая может проверить электросчетчик? может кто то заказывал такую услугу?
Уважаемые соседи!
График приема документов для подключения газа на эту неделю:
Четверг 06.04.2017г
с 10.00 до 12.00 и с 17.00 до 19.00
Пятница 07.04.2017г
с 10.00 до 12.00 и с 17.00 до 19.00
Уважаемые соседи! Кто оплачивал квитанцию ОСМД 4.04 на сумму 629,3 и указал в назначении платежа адрес в Николаеве, отзовитесь!!! Не могу Вас идентифицировать.
Социальные закладки