|
Я уже выше писала, что у меня все оплачено на либерти по январь месяц включительно,за февраль оплачено по пром тарифу на облэнерго. Так что буду платить не больше и не меньше, чем должна!!! Мой муж в правлении, так что и он, соответственно тебе ничего не должен. А вообще, в правлении всегда был только один должник, но у нас некоторые любят все обобщать и преувеличивать, типа: все правление разговаривает только матом, долги у каждого из них по 25000 и т. д. Выше есть картинка для таких. А мой муж все написал державным языком
Можно сколько угодно ставать в "позу" и говорить почему долг, почему сумма большая, почему мы должны это платить, но ситуация проста: нет денег нет - нет услуг!!!! Нас ВСЕХ кинули, и тут или мы постоянно живем в состоянии войны, перекрытия дорог, без воды, света, тепла и мин.необходимого комфорта, или все таки постараемся улучшить нашу жизнь в этом сказочном доме "бизнес класса". Я выбираю все таки заплатить. В этом холоде у меня уже ребёнок получил острый бронхит и я на лекарства потратила сумму равную месячной оплате электроэнергии((((((((((
Последний раз редактировалось zlatovlaska; 19.03.2017 в 10:04.
Кошторис та штатний розклад буде наведений. А 10 грн. вже обговорювали давно.
Я б із задоволенням нічого б не платив. А який вихід? Тільки не потрібно про суди. Опалення нам потрібно в наступному сезонні?
Обленерго.
Тільки як пропозиція.
1. Приймається певний період, скажімо, як приклад, жовтень 2016-лютий2017. Проводиться перерахунок по-промисловому тарифу – різниця сплачується. Ті хто не платив до жовтня (початок періоду, що розглядається) сплачує по цінам для населення . При умові, що сплачено все, період перерахунку не збільшується. Виходимо на «0» і далі наводимо порядок з інвентаризацією споживачів та адмініструванні.
Нафтогаз.
1. Платять ті, хто жив і не платив.
2. Платять ті, хто «я тут не живу». Можливо на цьому все і закриємо, якщо сподіватись на свідомість даної групи і розуміння законодавства.
3. Якщо залишається ще різниця. Діємо згідно закону про ОСББ – в залежності від частки власності проводимо розподіл боргів.
На даний момент, до затвердження наведеного підходу на загальних зборах, вплинути на когось ми не можемо, тому пропозиція суто на розуміння ситуації як вона є.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
Тільки після прийняття такого рішення (механізму) на загальних зборах. Тому і детально буде розроблений порядок такого механізму, який би згідно ст.8 ЦКУ був подібний до діючих норм законодавства. Інакше, без такого рішення, мені не буде "чим крити" перед правоохоронними органами і з чим йти до суду.
Так избавтесь от должников и неадекватов ругающихся матом и будет к вам доверие. Как может человек который принципиально ничего не оплачивал, которому было плевать на то что из-за него отключают весь дом быть в осмд и ещё писать что должников будут отключать? Двойные стандарты?
Це як? Розстріляти пропонуєте.
Я особисто, довіри, любові не відкого не очікую, хоча відчуваю її, принаймні поки що. Просто роблю так як це я розумію, залишаючись самим собою, як є. Якщо нема довіри, дивіться п.5 Статуту ОСББ.
Не потрібно маніпуляцій, в даному випадку - фокусування, "робити з мухи слона". Вам не подобається ви його і перевибирайте є для цього всі механізми. Вперед, ніхто ярого супротиву робити не буде. Тільки обов*язково знайдіть співвласника на його місце, а ми перевіримо чи є у будь-якого кандидата крила на спині чи хоча б, щоб починали рости. А то ангелів із себе корчити, Ви гаразд, прямо як наш "спільний знайомий". Знайдете? Пропозиція нового правління залишається в силі!!!!
Последний раз редактировалось Сварог1; 19.03.2017 в 13:50.
простите, а кто обобщает? речь идет только об одном члене пр. и да который действительно ни копейки не заплатил, и да который забывает и русский язык и "державный" и переходит на мат и оскорбления если ему что-то не нравится. о других речи нет. поэтому я предлагала и сейчас настаиваю на его исключении из правления. и не надо его расстреливать.
немного не такие РЕАЛИИ :
одна группа - за ОСМД!
другая группа - против ОСМД!
третья группа - не определившиеся!
кстати от результатов работы ОСМД я , не могу сказать что плавно, переместилась из гр.№1 пока в гр.№3
корректировка правления в части этой одной единицы может быть решающей для принятия решения по дальнейшей эксплуатации дома силами ОСМД. и если вопрос перевода долга Либерти на ОСМД еще не решен вами то и этот вопрос тоже можно еще обдумать.
я за справедливость.
Будет все чики пики!!!
...будут все пики - чики ? Или : все чики будут на пики ? ..... об чём ликуем ?
Кот , который гуляет сам по себе...
[[email protected];66208099]
-хотелось бы видеть обоснование временного СДПТ 4,5грн. вступ. взноса 10грн. и временное штатное.
?
откуда действительно взялось 4,5 грн/кв.м.?
вступительный взнос в 10 грн - тоже хотелось бы узнать, откуда такая цифра, а говорить, что мы уже это обсуждали - это некорректно, человек который не читает форум, где должен искать ответ на этот вопрос???
[QUOTE=skomoroshka;66243873]
Приходить на собрания.А сколько вы хотели 1 грн платить, 2 грн?
Куда уже меньше?
С нашими проблемами, как минимум 6 грн надо платить. (Давайте, закидайте меня тапками!!!)
Вступительный взнос. Хотелось бы действительно увидеть смету. Но скорее всего,что на эти ден.ср-ва необходимо закупить мебель, оргтехнику, картриджи, юр.расходы (открытие счета, консультации), купить программное обеспечение.
[QUOTE=skomoroshka;66243873] 4,5 грн "взялось" з розрахунку. До загальних зборів кошторис буде наданий для обговорення і затвердження тільки не на форумі, добре?
До загальних зборів потрібно оплачувати послуги ... (далі вже писалось). З 1 квітня почнуться платежі стороннім компаніям з обслуговування будинку, ніякої готівки, суто договірні банківські платежі. Не буде на рахунках коштів - не буде послуг, мені здається це логічно.
10 грн?.
Насамперед хотілось би, щоб ви згадали скільки ви заплатили за інформаційні послуги, коли купували квартиру. Жодного дисонансу оплати послуги і отриманого результату? Ладно з цими "послугами", а скільки ви заплатили в кооператив на меблі, швабри…? 100 грн? І де зараз ці столи, швабри і т.д.? Вивезли. І при чому, заплатив кожний. Щось не чув, щоб хтось зробив з цього якусь трагедію.
А тепер по суті. 10 грн. потрібні для закупівлі первинно-необхідних основних засобів, матеріалів, МШП + "резервний" фонд, якщо залишиться. Дана цифра буде затверджено на загальних зборах і тоді заплатять всі. Ну, нема на чому сидіти, друкувати, складати, когось приймати невже так важко це зрозуміти? Скільки можна за рахунок когось виїжджати? Ладно, дам свій МФУ, безперебійник (АКБ потрібно замінити), папки, все рівно на складі пиляться. Лєна свій стіл з гаражу дістане… Шановні – це не серйозно, так справи не робляться, нічого з неба не упаде.
До речі, комп.програма, низка матеріалів, предметів були закуплені за рахунок 100 грн., які збирали. І здали далеко не всі.
когда доходит дело до денег,сразу кого-то что-то не устраивает. Хочется чтоб всё в доме было, но бесплатно. А такого не бывает. Увы
Нашим людям только тиран кадорр со своими договорами. Там особо не цяцькаются! Просто все превыкли на дурняка проскакивать.
Социальные закладки