Сообщение от
Ніжність
Мені Зайка спочатку сподобалась. Я повірила про завод. Єдине, що було підозрілим, чого в неї не було відносин. А потім її постійним кислий вид. Потім її розповідь про поцілунок(вони на мене так тиснули, що я мусила сказати) Потім те, як вона накидалась на холостяка з поцілунками. Багато неспівпадінь. Багато працювала, бо не було грошей --об'їздила пів світу з друзями, мамою і кавалерами... не було коли зустрічатись, бо багато працювала --навіть з незнайомим жила в одній квартирі, коли приїхала до нього на побачення... веде себе, як дуже ранима, скромна дівчина-жертва -- сама накидається з поцілунками і лізе в труси, не соромлячись камер---але соромиться сказати про свої почуття. І постійна брехня, брехня... Навіть вчора, як доказувала, що вона не говорила про Богдан якісь там слова, а це було сказано перед камерами декілька годин назад. Склероз? І ніби така дрібниця. Але як тоді можна вірити, що вона в серйозних речах не бреше? Я взагалі схиляюсь до того, що Юля спеціально провокувала дівчат. Ходила всім розказувала різні версії про себе, спеціально перебільшувала, як Міша її виділяє, а потім сиділа з обличчям жертви, коли дівчата викривали її брехню. А вчора як їх підстрікала. Прийшла перевдягатись, зайшла до них, наплела про Аню(типу пошуткувала), потім прийшла ще раз, бо щось не дуже дівчата зреагували. Не знаю тільки, чи це вона сама так вирішила, чи з подачі Калини. В кожному сезоні є учасниця, яка ворушить кодло і виводить їх на емоції.
А з приводу того, хто ангел, то якраз Зайка сама розпущена з тих, що залишились. На відміну від інших вона не тільки розказувала, але й показувала це. А про Богдан, то вона виходила заміж не за голову офісу президента, а за багатого юриста. Причому бабника, який дуже полюбляє модельок. Так що Аня зі своїми довгими ногами і любов'ю до гір, а ще вмінням мовчати, коли треба, могла запросто його заарканити. Та й взагалі не вважаю тих, що залишились святими, чи хорошими, чи дуже розумними. Не сиділи весь час з запухшими депресивними рожами і не лізли в труси, і то, слава Богу) І мені абсолютно все рівно, хто виграє
Социальные закладки